Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!
Am baut cafeluta si m-am delectat cu filmulete si poze ale lui Vladut dansatorul, Darius mergatorul si Maia cea poznasa, foarte draguti .
Eveline, incearca sa gandesti pozitiv, Darian sigur va fi bine si nici nu mai e mult pana sambata.
Anca, ma bucur ca i-si revine sanul

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu curand o s-o iau razna. Darian (iar) are muci si cam 37.9-38...i-am dat nurofen si i-am aspirat mucii. Si eu sunt virozata, asta ni se trage numai de la plimbarile pe holurile policlinicii. Si o grija aveam si eu, sa nu raceasca asta mic...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Ana, si eu stiu ca salaul este recomandat la bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Ana eu zic sa mai astepti cu pestele,se spune ca trebuie dat dupa 1 an,eu n-o sa astept chiar atat dar pana la 10 luni tot stau.Sa nu-i dai peste oceanic in rest celelalte "rase"sunt permise.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/Mai2011?authkey=Gv1sRgCNrSkJWQrcXadA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!

Eu i-am dat peste o singura data, dintr-un borcabel de la Hip, dar nu mai stiu ce era..oricum nu i-a placut..Borcanelul insa era pentru copii de 7 luni, deci merge pestele (slab) si sub un an!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

Ana, si eu stiu ca tot peste alb se da dupa 7-8 luni : cod, salau, pangasius (mie nu-mi place gustul) etc.

Am vazut poze si filmulete frumoase cu bebelusi dansatori, mergatori(chiar si in patru labute) si poznasi : Vladut, Darius si Maia.

Eveline, sanatate lui Darian, ufff...ca tocmai ce-i urasem si Adelinei pe FB sanatate lui Darius si acum si voi. Vad ca noi suntem tot la stadiul de mucisori aposi, sper sa nu fie mai rau, ca maine dimineata plecam la Onesti.

Anca doarme de la ora 10.30, o fi vremea de "vina". Cred ca ma duc sa vad ce face, ca doarme de ceva timp.

Adelina, ce scaun de baie aveti ? Eu la Teodora am avut din cel simplu (s-a rupt dupa vreun an), dar la Anca as lua ceva cu jucarii, ca saraca are toate lucrurile gen cadita, carucior, scaun de masa de la sora-sa...sa fie si ceva cumparat doar pentru ea in afara de hainute

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA

Arianna condoleante si D-zeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace

Offf bebei bolnaviori sa treaca repede

Noi am fost ieri la vaccin si avem 8200gr si 70 cm mare a spus doctorita ca a crescut bine ,a plans rau la vaccin sa speriat cand ii bagase acul in sunculite,in rest totul bine,ma cam certat doctorita ca de ce am puso daja in premergator iar acum ma simt asa de vinovata ca poate trebuia sa mai asteptam nu stiu nici eu ce sa zic

Fetele voi cum le dati ficatel? fiert sau? mia zis sa incerc sa ii dau dar cred ca nu o sa ii placa pt. ca noua la nici unu nu ne place

MARI superrrr tareeee dansatorul tau de acolo si ce figurant e cum se opreste cand nu mai canta muzica

nu mai stiu ce am vrut sa scriu pt. ca azi sunt cam ma tot gandesc sa renunt la premergator o perioada voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Camy, nu cred ca trebuie sa renunti de tot la el (deocamdata), numai ca sa o pui cate putin de cateva ori pe zi. Pupam vaccinta sa treaca repede si fara reactii.
Adelina, Darius e bolnavior? Asa am inteles din postul lui Mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua!
am liber putin ca-mi doarme piciul. sa vad cit reuseste ca iar zici ca e studio de inregistrari la aia de sub noi. efectiv m-am saturat de vecinii astia

sanatate la puii bolnaviori. se pare ca sunt multi afectati de raceli. pupam sa treaca repede

de peste si eu stiu ca se da peste virsta de 1 an pt ca este puternic alergen. ala la borcanel e preparat in asa fel incit se pierd alergenii (prin pateurizare cred), de aia e sigur.
acum fiecare cum crede si simte, dar noi cu dermatita noastra sigur nu riscam. ne-a recomandat doctora sa mai aminam pina si galbenusul... asa ca ce mai vorbesc eu de peste
am inceput in skimb sa ii dau carne la 2 zile, in loc de 3 ca pina acum. macar mai compensam la capitolul proteine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc de raspunsuri!!
Pangasius nu-i dau!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162457
In premergator o pun in fiecare zi si nu mi-a zis dr ca nu-i bine. Ei ii place tare mult,asa ca o las sa se plimbe!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput