Povestea nasterii mele
Raspunsuri - Pagina 2
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n superba si emotionanta poveste!!! sunteti o familie perfecta! mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
Multumim din tot sufletul, Alina! Sa dea Domnul sa fie totul asa si pe mai departe!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
RaluKara spune:
sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el! mi-a placut la nebunie faza cu tine care voiai sa mai dai un mesaj macar, ai fost super dulce!
mandreeac spune:
RaluKara multumesc din suflet!
Nasterea miracolului meu
roxy_s spune:
mandreeac foarte frumoasa povestea nasterii.
noi am fost impreuna si la aspirante, stiu prin ce emotii am trecut impreuna cand am avut teste pozitive. exact aceleasi emotii le-am avut acum, citind povestea nasterii si parca am retrait clipele frumoase din sarcina si momentul unic cand mi-am tinut puiutul in brate
sa fiti sanatosi si mereu fericiti si sa va bucurati de micut
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac foarte frumoasa povestea nasterii. noi am fost impreuna si la aspirante, stiu prin ce emotii am trecut impreuna cand am avut teste pozitive. exact aceleasi emotii le-am avut acum, citind povestea nasterii si parca am retrait clipele frumoase din sarcina si momentul unic cand mi-am tinut puiutul in brate sa fiti sanatosi si mereu fericiti si sa va bucurati de micut Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Multumesc din suflet !
Nasterea miracolului meu
catank spune:
Draga mea, doar astazi, acum... am descoperit ca ai scris cu ceva timp in urma povestea nsterii...
...ce frumos, cite emotii, lacrimi, zimbete...M-am regasit oarecum intre rindurile tale, tinind cont ca acelasi dr. ne-a adus la amindoua pruncii pe lume...
Te felicit din inima pentru acesta suprema realizare.
Pupici, ...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
mandreeac spune:
citat din mesajul lui catank Draga mea, doar astazi, acum... am descoperit ca ai scris cu ceva timp in urma povestea nsterii... ...ce frumos, cite emotii, lacrimi, zimbete...M-am regasit oarecum intre rindurile tale, tinind cont ca acelasi dr. ne-a adus la amindoua pruncii pe lume... Te felicit din inima pentru acesta suprema realizare. Pupici, ... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA |
Multumesc din toata inima, mami draga si scumpa.
Nasterea miracolului meu
ailed_dota spune:
no words
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota no words mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Nasterea miracolului meu