BIOGENESIS FERTILITY CENTER(29)
Raspunsuri - Pagina 2
lalad spune:
Daniela, poti incerca natural. Nici o problema.
Imi pare rau ca a trebuit sa opresti. Poate ca va incerca antagonisti? Succes!
danielasandu spune:
Arianna, multumesc, nu-mi pierde speranta. Sigur ca nu - voi reusi cu incredere in Dumnezeu, doar ca e greu cand ai un esec...
Lalad, multumesc. Va pup fetelor si va tin la curent. Incerc natural.. cine stie, poate se trezeste trompa mea ramasa sa functioneze..
adipapazi spune:
daniela, si au am avut o poveste similara cu a ta, raspuns prost la stimulare plus punctie fara niciun ovocit. mi s-a schimbat protocolul si acum am 2 bebei.
arianna, am avut si eu cerclaj si am zacut la 180 de grade din iunie pana in octombrie, pozitie in care am experimentat totul: spalat pe cap, tuns, uscat par cu foehn, epilat de sotz, mancat, scris la calculator, vazut filme, baut likide, citit o tona... am facut gaura in pat la propriu, dar toate astea le-am uitat cand mi-am vazut minunicile de copii in ziua nasterii.
tin minte ca nascusem de 4 zile si inca mai mancam din obisnuinta la orizontala...
succes!
PETRICIA spune:
Daniela nu pot sa cred, acu am intrat si eu ca sambata nu am avut cum eu am fost sambata si este bine nu stiu ce sa zic, dar ti-a spus cineva ce s-a intamplat? Imi pare tare rau
ingeras26a spune:
Daniela, imi pare ff rau...
Fetelor, eu am cerclaj, dar nu stau la pat...mi-a spus ca nu e nevoie. Mi l-a facut cand colul era 2.8., acum e 3.5, deci ok.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Fost la eco vineri, bebe 300 gr, cu 10 zile mai mare, col 3.5, totul ok.
Morfologie peste 3 sapt.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
danielasandu spune:
Adipapazi, iti multumesc mult pentru incurajare. Mi-ai facut ziua mai optimista. :) Spune-mi, te rog, ai raspuns prost la stimulare si ti-a oprit tratamentul sau ai ajuns pana la punctie. Sa-ti traiasca bebeii, sa te bucuri de ei!! Poate imi poti oferi mai multe informatii, daca ai timp, ce protocol ai avut prima oara, cu ce ti-a schimbat ulterior, ce pauza ai facut intre ele. Iti multumesc!
Ingeras, Petricia - va multumesc pentru sustinere. Merg mai departe cu optimism. Nu ma las cu una cu doua! Barfa multa, Petricia! Iti tin pumnii!
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi arianna, am avut si eu cerclaj si am zacut la 180 de grade din iunie pana in octombrie, pozitie in care am experimentat totul: spalat pe cap, tuns, uscat par cu foehn, epilat de sotz, mancat, scris la calculator, vazut filme, baut likide, citit o tona... am facut gaura in pat la propriu, dar toate astea le-am uitat cand mi-am vazut minunicile de copii in ziua nasterii. tin minte ca nascusem de 4 zile si inca mai mancam din obisnuinta la orizontala... succes! Adi, mami de ana si ioachim |
Merci
sa iti traiasca minunile .....sunt si eu constienta ca pt bebe suport orice "efort"
26 + Arianna-Maria