Prietene la bine si la greu - 119

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Miany,noi laptele de seara il servim in patuturi,culcati,din bibe pe la 21;cand s-a golit sticluta o lasa langa ei,se intorc cu fundu in sus si nani.Dimineata,pe la 5-6 se serveste alta tura de lapte,cu ochii carpiti de somn,decorul acelasi, desfasurarea actiunii idem ca seara... cand s-a golit biberonul(sau ne-am saturat) inca un pic de somnp ana pe la 7-8,nu cumva mai tarziu ca....

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Monis, sunt ff bune cele 2 site-uri indicate de tine. Nu la ele ma refeream, dar contin fix ce cautam, deci e perfect. Multumesc!

Magda, multa bafta, drum bun, noroc in Germania si sa va intoarceti cu bine si cu Rares sanatos! Tin pumnii stransi, stransi!
Mergeti cu avionul?

Many, tot cu gandul la tine sunt. Multa putere si sa vina de-acum incolo numai zile frumoase pt tine!

Cine intreba de lapte seara: eu i-l dau in scaunelul de masa, inainte de toaleta pt ca sa aiba efect spalatul pe dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Si pt mami niste agitate sa lase emotiile in urma si sa gandeasca pozitiv!

speriem emotiile...

Dozz, cu avionul, da, c-asa-i invatat Rares de la SMURD, pe calea aerului.

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Hello, gagici!

Nu am sucombat , desi am disparut ca magaru-n ceatza.

Multumesc Licuriciului pt e-mail. Am reusit sa citesc ceva din cap. trecut si cap asta. Am mai citit eu in perioada asta, dar mai pe sarite asa.... Multumesc tuturor fetelor care "m-au strigat" si s-au gandit la mine.
Problema e ca m-am "injugat" la lucru un pic mai mult decat pot duce si acum abia mai fac fatza. Am inceput si un nou job (stiu, o sa-mi spuneti ca nu-s normala..., dar firma mi-a facut o oferta prea tentanta ca sa o refuz...). Merg la birou de 2 ori pe sapt. cate 4 ore, in rest lucrez de acasa. Insa...am enorm de mult de lucru si nu stiu cat voi mai rezista.
In sarcina asta sunt si enoorm de somnoroasa si obosita, asa ca seara, pe la 22.00-22.30 cad rupta. (exact cand era timpul meu de forumeala...). In seara asta am baut o Cola din cauza careia nu pot adormi, desi casc cu lacrimi si sunt franta de oboseala.

Am vazut ca fetita Licuriciului are "cocosel" . Licu, atat iti spun: mai vorbim peste vreo 2-3 ani. Nu zic ca nu o sa-i iubesti la fel pe amandoi, dar vei vedea ce mult il vei iubi pe strumfuletz....si el va fi "baiatu mamii".
Eu inca nu ma pot imagina mama de fetita , si in putinele momente de repaus (mai ales noaptea), ma apuca niste ganduri groaznice ca nu o voi putea iubi pe fetita la fel de mult ca pe Timi. Ii spun "fetita", pt ca...inconstienti ce suntem...nu ne-am decis inca la un nume. Atata ne-am mai putut suci cu numele astea...de am ajuns sa nu ne mai placa nimic. Parca nimic nu suna destul de frumos, dulce, armonios....bla, bla...sa se pronunte fain si in bg si in rom, sa aiba prescurtari faine, etc...

Nu ma prea pot concentra sa scriu ceva mai consistent. M-a lovit ca un trasnet vestea lui many. ATAT DE RAU IMI PARE, DRAGA MEA!!! Tot ce pot sa fac e sa ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si sa nu mai treci niciodata prin asa ceva.

SUCCES, RARES, si MULTA, MULTA SANATATE!!!

toata gashca de fete.

PS: Sunt in saptamana 28, dar nu mai am chef acum sa stau sa modific semnatura, ca si-asa azi imi merge netul cu viteza melcului turbat si mi-e teama ca nu trimit mesajul nici pana dimineata.

Mami de Timi nazdravan si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata
Las multa cafia pt toata lumea, eu sunt treaza de la 6.30 - ofc - si acum sunt la un curs (in loc sa fiu cu pitix in parc .
Sper sa bag si eu putin nasul we asta, acum nu pot sta ca sunt in pauza.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna ziua!
Miany Calin bea laptele dimineata pe la 8-8.30 din biberon hopa pe canapea in sufragerie, uneori uitandu-se la tv, iar seara cateodata in acelasi loc ca dimi, cateodata , in pat , in pijamale gata de nani( dupa baie). Goleste sticla si o pune langa perna, dupa care ia suzi si nani. Am incercat sa ii pun cioc (+12 luni)la biberonul de lapte (avent), in ideea de a-i scoate tetina initial si apoi suzeta, dar a fost un mare esec, adica ,cantitatea de lapte se redusese la jumatate, deoarece curgea cam cu viteza si cred ca il deranja, deci mergem incontinuare cu bibe.

Pup frumoasele din parc Ranjita si cu Zburli.

La noi vremea e cam urata, bate vantul si e cam racoare, sper sa se mai inbuneze pe la pranz.
Eu sunt cam suparata, ca am fost ieri la vaccinul de un an cu care eram superrestanti, Pentaxim, si Pitikul nu e bine chiar deloc. Dupa vaccin( la ora 10) toate bune si frumoase, am plecat pe picioruse de acolo dupa care am mai stat la plimbarica, dar de la 18 febra destul de marisoara si durere de picior cu schiopatat. Sper sa treaca repede ca nu e nici in apele lui. Nu stiu care a fost faza ca pana acum nu a facut la nici un vaccin reactii din astea nebune.
Sa aveti un weekend placut si calduros.

Smara ma bucur sa te 'vad', mamaaaaaaaaaa ce de saptamani ai. Mai e un pic si vine si fetita.Pup
Monis curs in weekend????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Many, imi pare atat de rau! Te imbratisez cu drag si ma rog sa-ti dea Doamne Doamne multa multa putere sa treci peste asta!

Magda, agit si eu aici de zor niste agitate! Imi cer mii de scuze daca ai spus si eu n-am retinut, dar unde anume in germania mergeti? M-am uitat pe blog dar n-am identificat la o prima lectura. Daca ai nevoie de ajutor orice ar fi da un PM sau mail prin DC ca mailul mi-l citesc des pe telefon. Te pup si va tin pumnii!

Licurici, scot si eu o bata sa te cert! Ce conteaza ce sex are? Bine ca-i sanatos! Daca pana in vara nu aduni suficiente haine da de stire ca bag si eu o selectie la hainutele de acasa cand merg in tara in vara.

Smarandita ma bucur sa te citesc! Uite nu stiam ca ascunzi o fetita cu codita in burtica! Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Ca era curiozitatea cu gradinitele din Germania, tarifele la stat difera functie de venitul anual al parintilor si de localitate. De ex in Berlin se platesc doar cateva zeci de euro pe luna maxim dar in Stuttgart poate sa ajunga si la 600 de euro. Ptr copiii sub 3 ani se plateste binisor mai mult ptr ca au nevoie de conditii mai deosebite, la al doilea sau al treilea copil deja nu mai platesti mare lucru. Eu la Timi platesc 145 de euro plus 55 mancarea, sta de la 8 la 15. Depinde si la ce fel de program o lasi, dar oricum pana la 17 as putea-o lasa doar in momentul in care as lucra si eu. Statul german are totusi grija de tine, in sensul ca primesti alocatie ptr fiecare copil, 185 de euro pe luna la care se mai adauga si ajutor de la angajator, fiecare dupa contract.
Conditiile sunt super, loc mare, spatiul exterior imens si impecabil, 3 educatoare la 25 de copii (peste 2 ani). ptr copii sub 2-3 ani exista grupe speciale unde sunt mult mai putini copii la cele 3 educatoare. Locurile sunt mai putine ptr ca nu toate gradinitele au si grupe ptr copii sub 3 ani, costurile sunt mai mari etc.
Lui Timi ii place tare mult si-mi tot multumeste ca am adus-o in Germania.
Teo ii o scumpa, o dulce si o cuminte, vorbeste tot mai mult in 3 limbi (germana, romana si cel mai des in bebeluseasca ).
Eu am mobila si sunt happy.

De trici, noi am avut una de la Quelle smechera cu maner, o porcarie care era greu de manevrat si nu i-a placut deloc lui Timi. Asa ca la Teo am decis sa nu-i mai luam, i-am luat un Wutsch de la Puky. Se poate spune ca ii place, nu-i toata ziua calare pe ea dar deja o manevreaza bine. La Vlad am avut o tricicleta romaneasco-turceasca banala, a mers pe ea fara sa pedaleze (asa ca pe wutsch) pana la 2 ani si o luna cand a invatat sa pedaleze (practic atunci a ajuns prima data cu picioarele pe pedale.

Hai ca m-am intins. Va pupacesc pe toate!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va pupacesc repede pe toate!
Si absenta mea a fost motivata,am fost cu Richard pt 6 zile la Londra(o mica luna de miere)

Many,habar nu am ce as putea spune,pt ca imi imaginez cat suferi....ne pare sincer rau,si sper ca vei avea parte numai de bine de acum inainte....

Magda, sa dea DD ca varianta A sa fie cea pe care vei veni sa ne-o relatezi dupa! Va imbratisez cu drag si ii doresc multa,multa sanatate Rareselului! Si drum bun!

Licu,daca ar fi sa mai fac un bebe, baiat mi-as dori sa fie! Nu mi-as da minunea de fata pe 1.000.000 de baietei,dar cred ca la fel as simti si daca as avea un baietel!

Am citit,dar nu am avut timp sa scriu dupa,asa ca iar am uitat

Oh....am vazut o poza cu Zburly si am ramas cu gura cascata!!! E fotomodel,ce mai,absolut superba blondina! Cati cm are?

Vreau sa mabag si la niste poze de Monis,sa vad pe unde le gasesc....

Si "La multi ani" sarbatoritelor pe care le-am ratat
Va doresc tot ce e mai bun! Sa aveti parte de dragoste,sanatate,si fericire!
Floricik,Lalu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Magda, unde anume in germania mergeti?

Mergem la Bad Oeynhausen.

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am ajuns si eu acasa de la curs, la tanc sa culc copilul, care a adormit in 6 minute!!!!! Nu am apucat sa aflu ce a facut azi cu bunica-sa, sper ca a fost de bine though .

RARES pui luptator

Magda, indiferent cand veniti, sa dea Domnul sa veniti numai cu vesti bune

Cristina_boc tare discutia cu sotul tau. Noi am fost de foarte foarte multe ori in BG si niciodata nu am avut nici o problema. Cu toate astea in fiecare an tot aud cazuri . Oare chiar sa fie bulgarii mai rau ca romanii ma intreb? habar nu am... Oricum de la voi cred ca mai aproape e la Balaton (am auzit ca e f fain) - noi am vrut sa mergem acum 3 ani si tot in BG am mers pana la urma .

Miany Santi bea laptele seara dupa baie, inainte sa-l pun in pat ceea ce anuleaza minispalatul pe dinti cu care ne ocupam in cadrul ritualului din baie, iar dimineata se trezeste, pleaca la jucarii si abia peste cca juma de ora se face vremea de lapte. Nu se trezeste disperat sa se infiga in paharul de lapte, desi cand il vede, tremura de nerabdare (am ajuns dimineata la aproape 2 paharute de lapte, deci cca 300-360 ml ).
Ce-mi place ca povestesti multe de David! Pupam noi blondutul descurcaret

Ionela spor la cumparaturi. Vezi ca vine faza aia din sarcina cand esti mereu cu capul in nori, asa ca ai grija ce si pe unde mai uiti .

Smarandita ma bucur tare ca ne-ai zis de tine, si eu ma gandeam sa-ti dau un PM dar mi-era teama ca ai patit ceva si nu vroiam sa te inoportunez. Spor la trebi! si nu cred ca trebuie sa-ti reamintesc ca Iulian era in a3a zi de viata cand i-am ales numele, da?

Dankutza dar de ce v-ati stabilit ca pana la vacanta Pinky sa pape singura? Si intrebarea de mare Pampam este: de ce la tv?

Lumicalin sper ca maine pitix va fi in forma ca de obicei, fara nici o durere.
Cursul, da, de we, e un curs de formare tinut de un prof din Iasi care vine rar la Bucuresti si nu are cum in timpul saptamanii - 20 de ore = 10 credite... dar nah, e recunoscut de Colegiul Psihologilor etc si am zis sa fac un efort sa-l fac, acum cat mai sunt pe acasa.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput