Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
crissteo spune:
Multumim mult pentru urari! 

A implinit si mezinul nostru 9 luni! Ce trece timpul! E un copil minunat, vesel, rade mereu, daca te joci cu el nu-i mai trebuie nimic, mananca bine, de 2 nopti nu s-a mai trezit decat o data pe noapte, ii ies acum dintii nr 3 si 4 si 5. Toti odata, cred ca de aceea doarme el asa bine
Eu am mai intrat si am mai citit pe sarite, am zis ca daca merge Teo la gradi am timp mai mult sa stau la povesti cu voi, dar a inceput Albert sa se agate de orice si sa vrea sa se joaca mereu, asa ca iar nu am timp.
Si m-a ajuns si oboseala, zilele tercute m-am simtit foarte rau, nici acum nu-mi e bine, nu stiu ce e, criza de fiere s-ar putea, merg la medic saptamana viitoare.
Va pupam cu drag si va dorim sa cresteti mari si sanatosi!
Alice_Elena spune:
www.youtube.com/watch?v=DQHzuxJIVmE" target="_blank">copil chestionat de tasu :D
pufescu, noi am ajuns pe la 6 jumate si ne'a prins ploaia am stat cam juma de ora in parc. m'am uitat dupa toate carucioarele verji da nu v'am gasit :)
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
www.youtube.com/watch?v=-hQvHSo2Ifc" target="_blank">uite si cum o alearga prin casa
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
helo, am adormit si eu copilul, si merg la somn, ca iar am febra si ma simt nasol...
vroiam sa zic ca demult, demult intreba Tina sau Michelle, nu mai stiu care, ce storcator de fructe recomandam, si nu cred ca i-a raspuns nimeni. AL meu e NO NAME, de asta nu am scris nimic. SI daca e sa recomand, asta il recomand, ca a fost ieftin, ca incape marul intreg, ca am garantie 2-3 ani (nu stiu exact, dar stiu ca e garantia cat la unul de firma) si scoate mult suc, si imi place.
Apoi, mai vroiam sa ii zic la Rodi legat de portia de lapte pt bebei ce apare trecuta in revista mami, adica in pozele puse de Michelle, ca ziceai ca e mult. nu am vazut pozele, dar am citit revista de vreo 2 sapt , cred, si ma miram si eu ce e cu ditamai cantitatile alea... dar m-am facut ca nu vad, si urmez sfatul "pediatrului cluj" de pe fb, adica 2 mese de 180-200 (parca)- unde sa zicem ca ne incadram si noi.
si mai era ceva ce vroiam sa mai zic, tot de mai demult, dar acum nu imi amintesc.
Alice, imi place de MAra, "da", si e fain ca de prima data cand intreaba tata "pe cine iubesti mai mult, pe mama sau pe tata?" sta un pic pe ganduri "eeeee...."![]()
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Meniu ziua 4
Iaurt 200 g
Vita (200 g) cu salata
Vita ( 70 g) cu o lingura orez ( nu suport cremwustii)
Niste iaurt cateva lingurite ramase de la printesa mica
Un biscuite
4-5 prune ( imi vine sa le arunc ma tot tenteaza)
+ multa apaaaaaa
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
michelle1981 spune:
crispro - da, eu intrebam de storcator
Ce model no name ai?
diana - bravo pt mesele de dieta! Eu zic ca e fff importanta hidratarea cand slabesti pt a se elimina mai usor toxinele.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Diana_Eva spune:
Storcator -Eu prefer sa ii dau fructe si apa separat, nu suc de fructe. Dar la voi e greu ca nu papa bin fructele.
Michelle - Ma straduiesc si eu dar calc si in strachini
merci pentru sustinere.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Storcator -Eu prefer sa ii dau fructe si apa separat, nu suc de fructe. Dar la voi e greu ca nu papa bin fructele. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Oricum ii dau dreptate cu fructele, sunt nasoale la gust
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Ioiii tu cat scrieti Intrebare: De care pasaport ati facut copilului? Normal - valabil 1 an sau electronic - valabil 3 ani? M-a sunat Paul dezorientat ca exista 2 tipuri de pasapoarte si nu stie ce taxa sa plateasca. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Noi am facut electronic si Catalin a platit 2 taxe parca, in total aprox. 270 lei. Da un search si te lamuresti complet, taxe, program, etc.
Catalin le-a platit de ieri si maine mergem sa ne traga in poza