Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Dbunny spune:
aaaah nu mai vb de mancare c-as musca si din pereti
azi mananc la soacra, dar maine fac spaghete carbonara
May nuuu nu fa varza cu carnati ca aia da acid si vomiti sigur!!
Mi-a trecut durerea de cap, era de la lipsa apei; daca aseara vomitash tot...azi dimineata am bagat cafeaua de toate zilele si cornul, si pana n-am bagat un aquarius si-un pahar de apa nu mi-a trecut. Am mai bagat si-o placintica din comert+ 250 gr ananas. Acu numar minutele pana plecam la soacra la masa![]()
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
May3 spune:
Aha, atunci poate imi fac snitele de pui cu piure. Mai trebe sa ma si misc pana la magazin :D
Eu am varsat o data rau de la pizza si de atunci n-am mai pus gura
19+ cu 
zebraroz.ro
mikka11 spune:
Buna fetelor!! Si bun venit fetelor noi!

Eu nu am foarte mult timp sa scriu insa va citesc in fiecare zi, de la jumatatea lui iunie intru in vacanta si o sa stau numai pe capul vostru.
Mi-am planificat sa intru in prenatal pe 1 septembrie pentru ca pana atunci sunt oricum in CO.Grija mea cea mai mare este ca pe 24 august am un examen la Constanta, sper sa ma simt suficient de bine sa ajung sa il dau pentru ca este important pentru mine (este examenul pentru obtinerea gradului 2) desi nu stiu cum o sa stau eu patru ore in sala la scris cu ditamai burtoiul si apoi inca doua zile sa trec prin emotiile examenelor orale. Poate nu nasc pe acolo
20+ cu 
oanaiasi spune:
Mancai si eu ca purcica acuma (ghiveci de legume cu ardei copti si telemea). am bagat si o banana si-s ca un greiere.
. Cand plec de la munca o sa caut capsuni , vreau sa iau 2 kile si sa le mananc singura pe amandoua
.
Oana
20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
Helenutza23 spune:
alayna vitamina C e f importanta la fixarea fierului. kiwi eset cel mai bogat in vit C. fe gasesti in tot ce e verde
si binen-tele in oua, in carne rosie, in peste.
may, dbunny
toate 3 suntem inca cu greturi? nasol....
seidana am citit din nou tot capitolul trecut pt a ma lamuri cu pre/postnatal si toate cele. am vb si cu contabilul. ma rog, acum m-am mai lamurit si pot sa imi fac si eu niste calcule.
eu cred ca voi intra in conced de odihna de prin iulie si pe urma il voi lega cu prenatalul.
lali eu prefer snitelele prajite
bine, in perioada asta e imposibil sa ma ating de ele. dar, vorbesc asa, in general. pe site-ul Gabrielei Cara se gasesc retete f reusite. eu am facut placinta Kombe care e delicioasaaaa.(am incercat numai varianta cu branza)
20+
loredanar spune:
oanaiasi sa ai pofta la capsuni. mie capsunile astea de sera nu imi prea plac am mancat cateva dar mi se strepezesc dintii la un moment dat, insa din alea romanesti care ies in gradina in iulie .............. 

abia astept sa iasa!!!!!! din alea as manca si eu cate 2 kg deodata!! nu mai detaliez ca e nasol... ![]()
Lori
24+ fericita cu
Mara
May3 spune:
da, helenutza, dar nu cred ca suntem asa vesele precum maimutoii aia ![]()
ma duc sa comit cumparaturi si gatit.
19+ cu 
zebraroz.ro
zubi spune:
eu intru in pre-natal incepand cu 1 august..asa mi-au facut mie calcule Ancaroro si Seidana
...dpn este 3 septembrie,deci cred ca e bine
Zubi, mami
23+ cu 
minunea mea
oanaiasi spune:
Lore , raschetez tot ! daca-s fructe poa' sa fie si crude , le mananc oricum!
Oana
20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
si eu mananc zilnic capsuni . fara numar . le mananc cu zahar
eu astept sa iasa ciresele . si piersicile 
aaaa , si pizza nu trece o saptamana fara sa mananc 
_
21 +