Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona m-am uitat la poze si puiutii tai ma dau gata, ce frumosi sunt, ce ochisori albastrii au si ce scumpi sunt, mai ales cel mic

pisuc acum am vazut si pozele tale cu outul rosu, cu costumatia cu iepuras, nu stiu cum de nu le-am vazut pana acum. este un dulce Petru ce fain este cosuletul pentru somnic.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy multumim de complimente da, bebelusii nostrii ar trebui sa fie prieteni,
s ar iesi intelege si pe vant si pe ploaie

Mergi la inceput

scrish ce bine de tine...masaj...ia sa ma interesez si eu, macar o data pe saptamana. inainte imi facea sotul dar acum seara stam si ne giugiuim , uitam de masaj

Mergi la inceput

strumphitza hai, cat ii pui burtica la cale la piscoata?

stefy ce ma bucur ca sunteti bine si a luat in greutate bine puiuta. ce frumoasa este, cum sta pe pernuta acolo
vai, cand vad soarele ala acolo....si caldura aia....vreau si euuuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy lasa ca eu n as da giugiuleala pe nici un masaj din lume d-aia mi-am si planificat sa vina tipa asta in timpul zilei, ca seara sa ramana pentru activitati in 2 am avut si noroc pentru ca luca nu a scos nici un sunet, i-am dat de mancare inainte sa vina ea si l-am pus in fata geamului deschis la el in camera sa doarma in aer...si asta face de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ally Anastasia doarme bine noaptea, doar o data se trezeste. ne culcam pe la 22 si ne trezim pe la 3-3.30 apoi pana pe la 7-8 iar dormim. si mai nou iar pana la 10

puiutul tau vad ca este tare cumintel, nu prea iti da batai de cap.

Nu stiu cum ai reusit. Noi ne chinuim rau cu somnul

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Stefana, despre ce colacel de inot e vorba?

Mergi la inceput

stefana ce scumpic este Tudor mai ales in poza aceea cu boticul pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Roxy draga, multumim de complimente! Trebuie sa mai pun si eu poze mai recente, acum sta mereu atent si cu ochii deschisi
Scrish, bravo pentru masaj. Pe pat ti l-a facut? Eu n-am facut niciodata acasa...
Ally, cum il pacalesti sa manance la 3 ore? ca si la mine ziua mananca la 2-3 ore, dar daca vrea la 2 ore plange daca nu-i dau (e si singura data cand plange asa intensiv...).
Strumpfi, evident ca nu m-am suparat, e un sfat bun, oricum duminica mergem si noi la mall, abia astept!

Aseara m-am necajit un pic pentru ca inainte bebele cand il puneam noaptea in pat de la san dormea tun din prima clipa; acum se trezeste cand il mut (din brate in cosulet) si apoi ii ia un timp sa adoarma, si noi stresati pe langa el ca nu adoarme si face noapte alba... El adoarme, dar eu m-am trezit tare chiauna de aceasta schimbare (pe care am trait-o la mesele de la 11 si de la 4 jumatate). Cand nu adoarme noaptea face si felurite zgomote, mici fornaituri, da in mic plans etc, in timp ce ziua chiar daca e treaz e f linistit. Ma rog, nu stiu ce se intampla exact, si evident se trezeste vechea angoasa ca poate ii e foame, nu e destul laptic etc. Astea sunt momentele cele mai grele cand iti vine sa il treci pe LP seara macar sa stii ce mananca...
Vine mama dimineata/ziua sa stea cu noi si se tot mira ce cuminte e si de ce ma plang eu de azi-noapte... si ma simt groaznic ca ma plang dar chiar imi fac griji.
Cred ca si de la vreme sunt si eu asa busita, si acum imi dau seama ce odihnite sunt mamicile care dau LP de 5 ori pe zi cate 20 min, vs cele care alaptam de 8 ori pe zi cate 40 min... Dar evident sunt fericita ca ii dau ce e mai bun cu LM, anticorpi si tot restul, dar mai pic si eu in butoi din cand in cand...

Am stabilit si botezul pentru 3 iulie la Biserica Visarion , in WE mergem si la restaurant sa stabilim (sper sa aiba loc unde vrem noi, mai ales ca e duminica)

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

scrish cum este vremea la voi? ca la noi iar este urat, macar bine ca nu ploua.
merg acum sa dorm putin langa bebelina si apoi iesim.

Mergi la inceput