Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
inainte sa inchid de tot vreau sa va multumesc!!
si sa va rog sa imi dati ceva ideei de un cadou pt sotul meu ca pe 28 implinim 11 ani impreuna si sunt in pana toatala de ideei... vreau ceva pe care sa pot grava ceva..ceva interesant...mai special..
alina.n L a avut secretii.
pooop
acum chiar ma retrag..
mamica implinita de fetita si baietel
scrish spune:
poti sa ii faci un album cu poze cu voi de 11 ani incoace, sa vada cum a trecut timpul si ce fericiti sunteti acum e emotionant
stefyapost spune:
si uite intr-un final am razbit sa citesc tot
tare vorbarete..
strumphisi puiutul meu se cearta cateodata cu tzatzoncu'..la inceput imi facem griji,dar mi-a trecut..
madutulepe 29 mai vin...abia asteptsper ca vremea sa isi revina sa ma pot plimba mai mult cu puiutul
regimul ala minune mi-l spui si mie?? te roggggggggggggg!!!!
yasmiesti o sexy mom,dar nu ma mira...bravo tie...si puiutii tai sunt minunati
andreea si tu esti o frumoasa,iar marinarul tau e superb
va pupacesc pe toate si pe puiutii minunati
cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia
9.03.2011
strumphitza spune:
yasmi, am terminat de hranit piscoata si acum a adormit si am venit sa va vad inainte sa ma duc peste barbat
tu ai fost wow!!! restaurantul, lumanarea si restul superbe!!! ai o familie minunata, imi place de voi 4 multumesc ca mi-ai satisfacut curiozitatea copii ii seamana leit lui tati ai un barbat frumos si copii pe masura
am plecat la treaba
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
stefyapost spune:
andreeaam citit povestea nasterii....asa m-a emotionat. parca citeam povestea mea,doar ca eu am aflat cu o zi inainte de marea intalnire ca voi face cezariana....dar ca sa aud glasiciorul ala si sa vad moaca acea minunata as mai face 1000 de operatii
cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia
9.03.2011
bulina_mica spune:
neatza fetele!
Sunt foate fericita ca bebele meu doarme de aseara de la 11 fara sa mai pape, o fi ok? Vad ca de 4 zile are asa program, de cand l-am mutat la el in camera si a implinit 12 saptamani
Colici inca mai avem dupa-amiaza de pe la 5, nu in fiecare zi, ne trece doar in marsupiu... trebuie sa-mi iau wrap, ca mor de spate cu marsupiu ala... voi aveti, sunteti multumite?
cate mese au bebeii de 3 luni alaptati la san? (roxy, madutza-bra, ai nostri sunt de aceeasi varsta si alaptati)
Yasmi sa stii ca si nasa mea impreuna cu mine am luat exact acelasi costumash pt bb pt botez, exact la fel ca al vostru...(apropo ca am vazut pozele tu arati super bine, felicitari)
Felicitari bebeilor crestinati! Noi vom avea peste o saptamana jumate, ca atunci sarbatorim si 2 ani de la nunta, deci dublu motiv de sarbatorire.
Va pup si va urez bebei cat mai sanatoshi si cuminti...
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
bulina_mica spune:
Am uitat sa zic de supraimbracat: am citit in dr. spock, o carte foarte buna de cresterea bebeilor ca cu cat mai gros ii imbraci, cu atat racesc mai des si ca ei trebuie imbracati ca si noi sau chiar un pic mai subtire... desi vad mamici in parc ele cu bretele si bebeii cu ursuletz, polar, caciula super groasa
Eu l-am imbracat subtire de la inceput, mai putin cand il imbraca maica-mea ca nu te poti intelege...
Si pe strada imi tot zic o gramada de babe: ca nu-s normala ca n-are caciulitza (pe caldurile astea cand la noi au fost 23-24 de grade)
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
simonacip spune:
neatza fete..n-am apucat sa mai scriu, niste problemutze care m-au dat peste cap...maica-mea tb sa se opereze de coloana...Doamne Ajuta sa trecem cu bine peste ele.
Am vazut poze superbe cu pui crestinati Lavi, Andreea, Alina, Felicitas, Ally si Stefy cu minunile in plin soarevreau si eeeeu.
nu reusesc sa elaborez mesaj lung...doar 2 vorbe
Mada, felicitari ca inca te tii de regim..eu am cazut rau pe tanjeala..
laviiii, vreau si eu pm...
cred ca ma culc putin langa pui si revin...
simonacip spune:
si la multi ani lavi pt aniversare..noi facem 15 de cand suntem impreuna, dar pe 17 mai...
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica Am uitat sa zic de supraimbracat: am citit in dr. spock, o carte foarte buna de cresterea bebeilor ca cu cat mai gros ii imbraci, cu atat racesc mai des si ca ei trebuie imbracati ca si noi sau chiar un pic mai subtire... desi vad mamici in parc ele cu bretele si bebeii cu ursuletz, polar, caciula super groasa Eu l-am imbracat subtire de la inceput, mai putin cand il imbraca maica-mea ca nu te poti intelege... Si pe strada imi tot zic o gramada de babe: ca nu-s normala ca n-are caciulitza (pe caldurile astea cand la noi au fost 23-24 de grade) Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian |
bulina..dc puiul e mic si sta in carut si doarme trebuie totusi invelit sau imbracat un pic mai gros decat noi. Noi mergem, facem miscare, dar puiul...daca mai si doarme are temperatura mai scazuta..Acuma tu iti vei da seama pe parcurs cum e puiul si cum ii e lui ok..Sa ma ierte fetele care nu-s de parere cu mine...dar eu nici nu i-as tine la 0 grd fara caciula cum fac cei din vest...