Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
mada somnic pufos!!
sa nu va zic ca copilasii mei amandoi au fost la buni aseara si eu am adormit de la 22.30 pana la 10 si ceva azi dimi deci aproapeeee 12 oreee!!!!
mamica implinita de fetita si baietel
AllyLaur spune:
Lavinia, esti o super sexy mamica...nu stiu daca am vazut toate pozele dar, ceea ce am vazut a fost superb, minunat!
Felicitari din suflet!
Caciulita ii punem mereu afara ca bate vantul...!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Madutza_draguta, somnic usor!
AllyLaur spune:
Strumpitz, tinem pumnii pt in seara asta!
Hai nu te supara ca ii dam caciulita afara...bate vantul rau seara si nu vreau sa riscam...!
dyadyazuza spune:
buna seara mamici
multumesc madutza pt raspuns. am fost azi la dr. pedi si asa e nu are nimic la urechiuse decat un pic de ceara si ma primit recomandare sa dau o data pe sapt cu audi sprei pt copii iar dupa baita sa sterg doar putin cu betisor sa nu bag prea tare.
am vazut ca mai multe fete sunt nemultumite de Huggies. si eu am patit ca si voi. de fiecare data cand schimbam scutecul trebuia sa il schimb si de toate hainele ca era ud iar de cand am schimbat pe pampers nu am mai patit asa decat o sigura data cand m-am gandit eu sa nu mai unesc cei 2 scai din laterale ca nu cumva sa il strang prea tare de burtica.
toti fluturasii
37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
bb_yasmi spune:
ally sar'mana!!ti-am trimis un PM cu restul pozelor. hai mah mami pai nu e mai periculos sa ii pui caciulita si sa transpire??? la 30 de grade caciulita??? pai si la vara ce faceti?? (sper sa nu te superi pe mine. nu am spus-o cu rautate!!)
alina.n spune:
hello
va pup pe toate
multumim e aprecieri la adresa pozelor, strumf promit sa pun si poze cu Naty
si eu am luat pt botez tort de la cofetaria Altfel dar cu blat ambasador cu frucre de padure...a fost ff bun, si mai avea unul cu nuca caramelizata
laura noi luam Zyrtec 3pic/zi tot pt tuse + altele, de luni Alex tuseste (mi l-au dat la spital- Gomoiu)
Voua ce v-a dat pedi?
alina.n spune:
lavi vreau si eu pozele
eu sunt in urma cu ce ati mai scris caci am tras-o ff rau cu tusea de 2-3 sapt noaptea ma trezesc tusind si vomitand, cu taierea respiratiei..e groaznic. am ajuns si la urgente.
bb_yasmi spune:
alina.n multa sanatate va doresc!
eu maine vreau sa ii fac fetitei toate analizele, inclusiv cele pt alergii sa descoperim cauza tusei. bubu mic e bineee....doamne ajuta!!! cred ca daca ii dadeam antibiotic ma zgariam pe ochi acum sunt curioasa maine ce zice pediatra...parca vad ca spune ca e bine ca doar a luat antib
bb_yasmi spune:
cris nu mai retin daca ti-am spus...Luca e un scumpic si seamana cu tine asa bine!!!!!!!!