se poate vaccinul de 2 luni cad ai dr.atopica

se poate vaccinul de 2 luni cad ai dr.atopica | Autor: andreyutzu

Link direct la acest mesaj

BUNA AM NEVOIE DE UN SFAT BEBE ARE DOUA LUNI TREBUIE SA MERGEM LA VACCIN.SE POATE FACE VACCInul daca are dermatita atopica si ii curge nasucul? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Da. Se poate. Daca nu are febra si nu e racit.... dar asta numai dr o stabileste. Asa stiam io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Oare n-ar fi mai sigur pt copilul tau sa ceri parerea unui pediatru decat pareri pe forum?? Nu te supara pe mine..intreb doar?..Oricum din cate stiu de cand ma duceam cu baiatul la vaccin, medicul de fiecare data il consulta inainte..si daca si medicul tau face la fel ar fi bine sa ii spui si nelinistea ta...Multa sanatate copilului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si crezi tu Oana ca o sa ia ca litera de lege ce i se spune pe forum si nu o sa intrebe si pediatrul? Sau, mai mult, crezi ca pediatrul acela nu va consulta copilul inainte de a-i face un vaccin? Adica ar fi fost suficient sa ii spui experinta ta legata de vaccinuri, nu era nevoie sa completez cu trimiterea la pediatru, ca pe un om nestiutor. Cred ca stie si ea ce are de facut numai ca, na, vrea sa profite de avantajele acestui forum.
Imi cer scuze pt off topic.

Andreyutu, este obligatoriu ca, inainte de vaccin, sa se ia temepratura copilului, sa se verifice gatul, sa fie asculltat la plamani si inima. Asta cel putin. Dermatita atopica nu vad de ce ar fi contraindicatie pentru vaccin, mucii trebuie verificati de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutzu spune:

Este normal sa cer parerea pediatrului ,binenteles el stie ce are de facut,am intrebat find in necunostinta de cauza ,pt linistea mea vroiam sa cunosc si alte pareri {nu am trecut prin situatile astea}avem doar doua luni,nu stiu cu ce a deranjat atat de mult intrebarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreyutu, nu cred ca a deranjat intrebarea ta... doar ca este o noua tendinta pe forum de ceva vreme... Mie mi se pare firesc sa intrebi, pana la urma de-asta a aparut comunitatea aceasta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreyutu,
in afara de ceea ce ti s-a spus deja,(contraindicatiile obisnuite pentru orice vaccin) eu stiu ca pentru copiii cu dermatita atopica este contraindicat vaccinul impotriva varicelei, dar asta e un vaccin optional si nu se face oricum decat in jurul varstei de 1 an,daca parintii vor.

Mergi la inceput