Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)
Raspunsuri - Pagina 9
MIHA78 spune:
Da, absentez si eu si ce citesc. Nu pot crede ptr. ce a fost banata Ioana. E f. trist si mare pacat, Ioana zice ca nu va mai scrie. Si ptr. ce pana la urma cu ce-a gresit atat de mult? Altii s-au certat si s-au balacarit pe diverse subiecte de nu-ti mai venea sa deschizi forumul si-au luat cel mult un avertisment. Si uite ca e banata o mamica cu mult bun simt care scria atat de mult aici. Eu sunt foarte suparata fetelor.
MIHA78 spune:
Maraki sper ca ai ajuns cu bine si starea sanatatii mamei tale e mai buna. Ma bucur ca toata familia pana la urma te-a sprijinit.
Irina multa sanatate si tatalui tau, sa-si revina repede, imi pare rau ca ai trecut prin asa probleme.
Ana mult ati tras voi anul acesta, multa multa sanatate puilor.
Asa m-am oftica ca nu mai stiu ce-am citit, zau asa ce nedreptate.
Am avut si noi serbarea sau ce-o fi fost. La dans si prezentarea in engleza super la partea pregatita de de educatoarea urlacioasa nicicum. Mai asa femeie stresata si brutala mai rar, nici nu ma mir ca n-are cum sa-i iasa o serbare la cum urla, trage copiii.
toanca spune:
Mai explicati-mi si mie ca nu mai inteleg nimic.
Ce s-a intamplat de iau restrictionat contul Giovei?????
Giova, hai vina sa vorbesti cu noi...
Cosmi, sunt mai bine.
Iau in continuare medicamente si se pare ca isi fac efectul inclusiv in ceea ce priveste ingrasarea mea; zici ca si aerul ma ingrasa, dar de capul meu nu pot opri tratamentul asa ca ii dau inainte si peste o luna cand o sa plec la mare o sa fie ca o balena esuata
Miha, pai si nu ati reclamat educatoarea?
Ca nu e normal sa se poarte asa cu copii...
Of...
Luni si marti o sa fiu in Atena ca ne-a chemat stapanirea asa ca poate reusesc sa intru in weekend...altfel ne auzim abia miercuri
Sa aveti un weekend minunat.
Giova,....hai te rugam....
andiaroro spune:
Eu unde o sa ma mariez?
Dupa ce am incercat sa-i dau diverse raspunsuri inteligente, am inteles intr-un final ce-l interesa pê el.Avem noi niste poze de la nunta facute afara. Restul pozelor de nunta vazute de el pê la diverse persoane erau la primarie,la biserica sau la restauranta. Asa ca...el unde se insoara: afara sau inauntru?
Asta era problema lui Alex la ora asta
Miha-Important e ca au fost si niste parti ok la serbare...Si ca copii se bucura oriucm de eveniment si ca la anuul scapa de amplificatoare.
Iuliana- Tu meriti urecheala...
Daca esti voioasa, se duc si kilele.
Eu sunt convinsa ca esti pe drumul bun si la ritmul pe care il descrii tu e si o retentie de apa la mijloc.
Cosmi-Nu pot sa zic decat: Smecherii!
Irina-Sanatate tatalui tau! Sunteti niste norocosi cu plaja...Alex numai la asta viseaza.
Giova- Imi pare tare rau!. Banuiesc ca s-au simtit calcati pe bombeuri de vestea buna, pe care ne-ai dat-o. Incearca sa explici si trebuie sa se rezolve neintelegerea...Fara tine
cosmi1975 spune:
salutare....
m am trezit de dimineata de la 6cu o stare de voma ed zici ca s gravida ...am mancat aseara nise peste afumat(sa fi fost de la ala?) am luat o pastiluta contra starii de voma si m am culcat iar....m am trezit mai bine si acum sunt bagata in priza...fac curat
Toanca asa e important...ca esti bine,cat despre kg am ajuns la concluzia ca mai bine gras si sanatos
Miha si eu sunt suparata de ce i au facut Giovei mi se pare o mareee nedreptate ...cat despre educatoarea puiului,no coment
Ana dar mari probleme are flacaul ...ma bucur ac sunteti mai bine
Giova
Silvii pe unde esti,...intra macar sa ne zici ca esti ok
Marakino abia te astept cu vesti bune
Dmellii hai si tu mai des pe aici
revin
silvi_2005 spune:
Salutare la toata trupa atre dor mi-a fost de voi. Eu am fost prinsa cu musafirii ( ai mei parinti) si am si hoinarit o multime, am fost la Luxembourg de aniversarea de casatorie in 1 Iunie, la Troyes la shopping si la Paris o zi sa vada si am Parisu' .
Giova sper sa poti scrie ca mi se pare tare aiurea faza macar scrie de pe bebeian sa stim ce faci ti-am vazut pozele pe facebook .
Cosmina merci ca ai intrebat de mine sory ca am disparut fara urma , revin in forta pana la vacanta.
Ana superbe pozele cum iti ziceam, de revista
Iuliana nu te mai stresa de kg acum importanta e sa ta faci bine ca vezi tu apoi
Maraki cum esti, da-ne un semn, ma bucur ca pana la urma ia avut banutii necesari. Super ai slabit, pacat ca in asa context aiurea sanatate mamei tale
Eu promit ca o sa va pun si poze din ultima vreme, va arata ce am apucat sa pun pe facebook http://www.facebook.com/media/set/?set=a.205337856170013.47451.100000813996171 si revin eu si cu mai multe. Mi-am facut si ceva timp si am scris la mine pe blog cum am reusit eu sa slabesc la marimea 38 :) daca aveti chef sa va inspirati http://bucataria-sylviei.ro/inapoi-la-marimea-38.html revin mai tarziu.
cosmi1975 spune:
neata...azi e ziua mamei mele
Silvii dar te plimbi nu gluma....cat despre slabitnu stiu cum reusesti la cum gatesti
Marakino esti bine???
Toanca tu cum esti????
restul fetelor?
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor, haideti la cafea eu am avut ieri mare bataie de cap cu vacanta asta a noastra pana la urma cu propunerile mele de vacanta l-am starnit pe al meu sot si mergem in Grecia. Faza e ca eu ce ii aratasem avea inclus si zbor si tot el a gasit alta locatie unde sa fia marea turcoaz si nisipul alb ca tot asta viseaza dar ...nu aveam zbor. A luat acolo 10 zile din 27 si apoi zbor nu am mai gasit decat la preturi astronomice asa ca pana la urma am luat ceva zbor in 25 care ne-a scos "numai" la 550 euro pe toti trei dus intors Charleroi -Thessaloniki. Acum nu avem cazare din 25-27 si cand am incercat sa luam am vazut ca e depasita limita la plata cu cardul pe net ca de de shopping pe net sa vb toata ziua si suntem campinioni si platisem si vacanta...asa ca stateam cu banii in cont si cu card blocat. Am mers la banca ( a doua oara luna asta ) sa maresc limita cardului, si acum sa vedem daca reusesc azi ceva cu platile. Cam asta a fost ziua mea ieri plus animatie pt Alain care a avut o fetita in vizita de la 4 pana seara la 7 cand au ieist in parc impreuna cu noi cu tot deocamdata ...
Cosmina sa stii ca in ultima vreme am gatit f putin si chiar daca o fac adesea fac o singura portie, asa ca sa testez o reteta de ex.
Fetelor eu am cam ramas setata pe retetele de ghocchi cu ciuperci, fructe de mare, legume, orice dar sa fie cu ghocchi. Va plac, gasiti de cumparat in Ro sa va dau retete ?