Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...ce de probleme

Maraki ce sa zic ,capul sus ca va fi bine ...important este sa ii poti da o mana de ajutor mamei,sigur si tie o sa ti afca bine aceasta plecare
Toanca aoleuuuuce s diagnosticele astea???de unde si pana unde si care au fost simptomele ??sanatate multa iti doresc

si eu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbita, LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!
Sa fi fericita alaturi de baietii tai!

Cosmi, pai ce sa fac daca astea au fost diagnosticele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Of, ce de vesti rele, sa speram ca trece repede periaoada asta, peste toate.
Maraki, multa sanatate mamei tale, din pacate depresiile astea te pot distruge. E bine ca a mers mama ta a mers la spital, ca mergi tu acolo, va fi cel mai bun medicament si tratament ptr. ea. Ma bucur mult si ptr. tine ca poti face asta, mi se pare incredibil ca de atata timp nu v-ati vazut.
Silvia, m-au trecut fiorii efectiv. Of, copilasii astia cand crezi ca au crescut at. iti amintesc ca nu e chiar asa. Bine ca totul s-a terminat cu bine,Alain s-a speriat, zice ceva dupa toata intamplarea asta?
Toanca, multa sanatate si tie, s-au adunat si la tine stresul, munca, ai mare grija de tine si sa-ti revii repede.
Cosmi, tu cum mai esti?
Giova, eram convinsa ca Marco e grupa mare, dar mi-am dat seama ca el a fost si la cresa, le-a facut pe toate nu ca al meu. La toamna merge si Edi?Eu sunt in faza in care ma bucur ca va merge la scoala Tudor mai repede. Sunt f. dezamagita de gradinita, nu stiu daca ma credeti dar acum de sfarsit de an fac aceeasi serbare ca anul trecut. Am constatat cu stupoare ca au inversat doar unele poezii intre copii si atat. Lui Tudor i-au dat o poezie anemica de 2 strofe. Nu asta e pb. dar e atat de simpla, o stie de anul trecut, nu ma mai mir acum ca se plictiseste. Vina e a mea tb. sa-l mut atunci cand am vazut ce copilasi mici au bagat in grupa.

Mergi la inceput

salut gagici

Maraki..cand ajungi in bucuresti? sanatate multa mamei tale
Toanca m am mirat de diagnosticele astea pentru ca nu te am ,,auzit,, sa zici pe aicite ai simtit rau??
Miha sper sa i placa mai mult la scoala puiului mic...eu cum sunt?cu fluctuatii..
Giova ce ai facut cu C.M??
Bee ce fac puii tai??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna dim.

Cosmi in mod normal ar trebui sa ajung miercuri spre joi cu autocarul. Mi-am rezervat bilet pt maine, mi-e teama ca imi face figura Robert si nu am nici un ban decat pt autocar. A luat salariul si nu a venit acasa azi noapte si nu ar fi prima oara cand ar spune ca nu mai are nimic pe card. Socrii nu vor sa imi dea nimic, Michele se da pierdut la telefon cand il caut. Ma doare sufletul sa il las pe Angelo aici
am ajuns la 66,5 kg, cine ma vede imi spune sa ma opresc ca m.am tras la fatza si nu arat bine....nu am pofta de mancare, de ieri de la 14.00 nu am mancat nimic.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...offf ,nici nu stiu ce sa iti zic dar sunt cu gandul al tine si stiu ca vei reusi ca esti puternica...eu zic sa nu te mai ingrijorezi de Angelo eu cred ac si vor da toti silinta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Noi am fost pelcati in weekend la Alba, au fost zilele orasului si bunicul a fost premiat de catre stafful primariei, la categoria cei mai vechi mestesugari din oras. Noi ne-am uitat camasile pe umerase in cuier, asa ca am mers in tricouri, dar nu conteaza.
In rest a fost frumos, vreme buna, copiii s-au simtit bine, noi la fel.
a fost si ziua finutului, vineri, asa ca am plecat direct la el cu cadoul si tortuletul.
voi pune poze zilele urmatoare.

Bumbi!!! sanatate si numai bine alaturi de baietii tai!
Maraki mananca ceva sa nu ti se faca rau cu caldurile astea, nu e de gluma. ai grija de tine, mai ales ca pleci la drum lung.
Sper sa nu te lase si Robert balta, nasol ca ceilalti nu te ajuta cu bani. Angelos e iubit de bunici, si vor avea grija de el.
Cosmi iau AC de 7 zile deja. Uite si acum m-a tinut 6 zileCM si mult si cu dureri de spate. nu pot sa ratez concediul, asa ca doamne ajuta sa fie bine.
Miha da il duc si pe edi de la toamna. Sapt. asta vom merge cu alte mamici sa vizitam ceva scoli bune, sa vedem ce naiba se intampla cu clasa 0. Nu-mi vine sa cred ca merg la scoala.
daca ar face si cls. 1-4 cu aceeasi d-na cu care fac cls.0, eu sunt de acord. macar ii pregateste ea asa cum vrea sa-i aiba.

sunt prinsa tare...am dat azi drumul la un mag. cu hainute pt. copii 0-6 ani. magazinul e on-line, cine vrea site-ul sa-mi trimita adresa de mail in PM.

va si o sapt. frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

am rezolvat cu banii, mi-a dat simina, socrii si giorgos. merg sa ma culc, maine am o gramada de treaba pana plec la autocar. va pup pe toate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Maraki, ma bucur ca s-a rezolvat momentan si poti sa mergi linistita in Romania; drum bun, si multa sanatate mamei tale!!!
Imi pare rau ca e atat de complicat in rest...sper ca in curand sa poti reveni cu vesti mult mai bune.

Silvia, sunt convinsa ca v-ati speriat rau; bina ca nu s-a intamplat nimic.
Adevarul ca inotul nu e doar de amuzament sau de sport, chiar e util sa stii sa inoti, macar un pic.

Adri merge la inot de ceva vreme; a progresat super bine (a a ajuns sa inoate singura pe lungimea bazinului, fara nimic ajutator), dar de o luna incoace regreseaza continuu, si deja si cu pluta are momente in care nu stiu ce face dar se blocheaza si ramane ca o meduza in mijlocul bazinului, pe loc, mentinandu-si cu greu capul la suprafata (samabata a sarit instructorul dupa ea in bazin sa o aduca inapoi la mal, ca nu se mai deplasa de nici un fel)....si n-am idee de la ce i se trage, fiindca ii place in apa, ii place sa se scufunde, sa sara in apa, sa inoate pe sub apa... dar cand iese cu capul afara sa respire se pierde cu totul si ramane pe loc (nu se sperie, nu inghite apa, dar sta pe loc si nu mai reuseste sa revina la o pozitie in care sa se poata si deplasa.
Ca si costuri, ...noi am platit 115 euro pe 10 sedinte (o sedinta = 30 minute); teoretic e curs de 4 persoane, dar de regula sunt doar 2 copii in grupul ei (maxim au fost 3) si de multe ori a fost ea singura...

Toanca, multa sanatate! poate unele diagnostice nici nu sunt complet fondate (eventual mai verifica dupa o vreme); si care sunt reale, sper sa treaca repede, si sa fie doar ceva temporar.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

sunt eu Giova, nu reusesc sa ma loghez nici cum cu userul meu.

am reusit si eu sa pun poze din Alba:
http://www.dropshots.com/smecherasii2011#date/2011-05-25/20:24:23

Maraki bine ca ai rezolvat cu banutii. drum bun sa ai si sa ne auzim cu bine.
Dia super ca a inceput sa-i placa Adrianei si chiar a invatat sa inoate. e un sport complex si util.

va, fug sa fac curat.

Mergi la inceput