Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mai pe seara va scriu o reteta de prajitura cu fructe Foarte simpla, pufoasa si gustoasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Toanca super pozele, frumos pe unde ati fost, mi-a placut ca si la Ioana de altfel, cum se iesea direct la piscina din casute.
Silvia tu ai pus poze din concediu, hai ca le asteptam. Tare rau imi pare ca s-a nimerit sa fie bolnav Tudor, azi mergem sa-i faca din nou teste alergice, plus ceva test ptr. imunitate, la ceva dr. care face un tratament ptr. intarirea imunitatii mai special. Doar ca ma costa doar testele si consultatia 275 de lei, plus am inteles ca si tratamentul vreo 200 pe luna. Incercam si asta acum ce sa facem.
Ioana am vazut ceva poze pe fb, mortale de la ziua lui Edi, maine tb. sa ma uit ca lumea.
Apropo printre toate ieri am fost la coafor sunt un rosu aramiu tare acum iar luni imi pun unghii tehnice.
Cosmi sa ai parte de cel mai reusit concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Multumesc de urari fetele, doamne ajuta sa se implineasca cat mai repede. Important e ca am luat terenul.

Toanca l-am facut curios si pe C. Vrea sa vada pozele din Cipru. eu sper ca la anul sa avem bani sa mergem si noi. Pai ce sa zic...prretul e cam la fel cu cat am dat noi la turci, doar Edi nu s-a pus anul asta, ca a avut pana in 2 anisori.
Maraki eu tot aceeasi poza cu tine am vazut-o de la inceput...cu bluza mov.
Te cred ca nu-ti place acolo, mai ales ca si rel. cu G merge cum merge...of cat te mai sacrifici si tu pt. copil.
Silvia si eu trebuie sa mai dau jos, dar nu stiu daca mai am chef....
Sunt haine frumoase...azi mergem si noi la o tura, ca am ochit o groaza in Zara.
Miha am pus poz epe FB, in drops nu am apucat, doar cele din vacanta.
Vreau poze cu tine roscata. cred ca-ti sta super.
Cosmi spor la bagaje si sa aveti o vacanta frumoasa si relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa....

azi am fost la psicina cu papan...usor usor se invata si baiatul meu,parca nu i mai e asa frica

Bianca e cam suparata ca i a venit CM taman acu...si mie la fel dar asta e ....bine ca a venit

nu stiu daca v am spus dar socrul meu se duce in italia cu iubitacand a auzit Gabi ....noua nu ne a prezentat o

G I O si eu m am delectat cu pozele tale...sunteti o familie ff frumoasa
Toanca cum merge masina...
Maraki.....cred si eu ca esti inca sub amintirile de acasasigur daca vei veni mai des va fi mult mai bine...si eu am vazut alta poza a ta zilele trecute
Miha hai cu poze sa te vedem roscata

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput