Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

cred ca n ati vazut oameni mai suciti ca noi...dupa multe tratative duse cu sotul care pana la urma a zis,,, fa ce vrei,,...am rezervat un sejur in ...Bulgariala Nisipurile de aur....hotle Mimosa ...sper sa nu regret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare din Romania aseara ne-am intors la Cluj in we am fost la Nasaud si l-am lasat pe Alain la ai mei pana miercuri.Eu trebuie sa vad ce fac sa imi scot petele de pe fata de la soare sunt tarcata rau aveam ceva pete estompate tare ramase de la sarcina care acum au explodat.
Mihaela ma bucur ca a fost super in concediu, lasa-mi tu pe PM tel tau si te sun sa ne vedem la o cafea
Cosmina super decizie cu plecarea in concediu, sa te distrezi bine doamna
Maraki eu zic ca stai super bine cu kg, acum sa te stabilizezi asa o vreme apoi poti sa ataci inca o perioada de slabire.Eu de cand ma intorc in Franta o sa revin la mancat mai dietetic si sport ca vreau sa dau inca vreo 4-5 kg jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cosmi, eu zic ca nu vei regreta, chiar daca nu e perfect e mai bine la bulgari.
Silvia, eu am fost curand la dermatolog, sunt plina pe fata de astfel de pete si mi-a spus ca nu e deloc indicat sa faci acum, imi scapa numele procedurii, dar m-ai inteles tu, adica nu e bine sa le scoti vara.
Iti las nr. de tel, maine am o pb, a facut Tudor o mica criza de astm si maine tb. sa merg cu el la pneumolog, dar apoi ne putem intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

ieri ne-am intors si noi acasa.
Tare bine este, desi sunt cu amandoi pe cap. Lui M. i-am scurtat programul la gradi si-l iau la ora 12, asa ca papa acasa la pranz.
deocamdata stam in casa, la racoare...eu calc, ei se joaca. probabil diseara iesim si noi putin pe-afara.

Miha ma bucur ca ati avut un concediu superb, am vazut ca ai pus poze pe FB, sper sa le si vad azi.
Cosmi si eu zic ca e mai buna ultima decizie...la noi e tot ca la noi.
Silvia pe unde mai sunteti acum? in Ro? ati alergat nu gluma...lasa ca asa te menti in forma.
Maraki sper sa ajung sa vad si pozele tale...sunt tare in urma cu toate...dar ma pun eu la punct...daca nu-mi gasesc un job intre timp.

eu am reusit sa pun poze din concediu pe FB. cele care ma au ca prieten le pot vedea. nu stiu cand ajung sa pun si in drops.....
mai am si de la ziua piticului, dar cred ca astept sa-l sarbatorim si aici si le pun la sf. pe toate.
si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Am fost la solar Duminica ne-am dus la ziua baietelului, a fost foarte incantat de cadou Am cumparat un joc( 20 euroi ) de construit cu cuburi de lemn, sant carti de joc pe care arata ce trebuie sa construiasca, i-am dat si 15 pliculete cu Cars 2 care contin cate 5 carti de joc ( adunate ,pot juca lejer 4 persoane carti; este un joc special nu sant carti obisnuite ) o punga mare cu pliculete de haribo in diferite forme,o cutie cu napolitane in cioco si o cutie cu kinder riegeln. Separat am facut o punga si pt sora lui care este mai mare cu 2 ani decat angelo, i-am pus diverse reviste cu surprize pt copii ( pt. fetite toate )si inca o punga mare de Kaufland plina cu reviste cu surpize pt copii( asta a fost bonus separat pt. ca sant 3 frati in total)

ne auzim dupa revizie

p.s. vedeti ceva nou pe pagina?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

da Maraki, poza ta.
super ca v-ati simtit bine la petrecere si baiatul a fost incantat de cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Se intampla ceva ciudat, am avut alta poza cand v-am scris astazi. Am intrat acum pe site si vad cu totul altceva, eu sant dar nu e poza pusa de mine. Cum e posibil?

azi am fost pe strand, am stat pana la 20.00 Super timp, am inteles ca mai este maine frumos si de joi vor fi maxim 20 de grade Ce nasol....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, apar si eu in zona.
Miha la ce dermatolog ai fost ? Eu am fost ieri la Inter, la derma si la clinica aceea estetica Nevia parca ii zice. Mi-au zis si mie ca laser nu se poate face vara si ca de fapt nu garnteaza rezultate cu nimic, mie mi-au facut ceva abraziune cu cristale si nu stiu ce masti dar schimbarea este minima ca sa nu zic inexistenta nu merege asa parerea mea, bani aiurea dati ...mi-a prescris ecva creme, acum nu stiu ce sa fac ca ma gandesc sa merg si la alt dr.
Maraki super poza ta imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....o caldura pe aici inabusitoare....

ieri am fost la piscina si era s o patim...in timp ce papan se juca s a intors brusc si colacul s a intors si l a bagat cu capul la fundsi picioarele deasupra ....eram la vreo 2 metrii de el,dar parca aveam bolovane de picioare...am ajuns si da i si l am tras sus.....saracutul nu stia ce sa faca sa ia aer sau sa tuseascane am cam speriat,dar eu l am incurajat i am zis ac fost curajos.....dupa ce ca e ffff fricos ,sper sa nu zica ca nu mai intra in apa,azi nu l duc ...

Bianca m a inebunit cu un catel...de 2 zile isi cauta catelsper sa nu gaseascaca n as prea vrea

GIO gata vacanta ta....dar sunt sigura ca mai evadati voi undeva
Silvii deci ai ajuns acasa,,,,sigur aici vei pune macar un kg ca o sa te rasfete toata lumea
Maraki ec poze draguta...te tii de petreceri
Miha super ca v ati simtit bine in vacanta,,,,sspune mi te rog....ai facut asigurari de sanatate?ai luat carte verde? unde ai schimbat bani...astept raspunsul tau

pup si revin...merg sa iau lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Silvia, am fost la Centrul Medical Promedis, Calea Bucuresti, la dr. Cosmina Sandor, ff. draguta, acelasi lucru mi-a spus si mie. Pana cand stai in Cluj? eu se pare ca am o pb. mai mare cu Tudor, a facut o criza de astm si avem aerosoli din ora in ora asta pana vineri dupa amiaza cand mergem la control, sper ca vei fi si sapt. viitoare, de luni as putea eu sa ies.
Cosmi, eu am facut asigurare medicala de calatorie, ptr. toti 3, initial scosesem acele carduri de sanatate europene, dar ulterior am zis ca nu risc. Leva noi am schimbat in Mangalia la ceva casa de schimb, dar nu-ti face griji de asta se pot schimba in Nisipuri, sunt acolo la magazine, schimba toata lumea. Cu euro eu n-am avut ce face, e mai bine sa schimi direct in leva. Carte verde noi n-am avut doar obisnuita asigurare obligatorie. Ai nevoie in schimb de vigneta. A fost 50 de lei am platit la granita imediat, pe 14 zile. Deoarece am avut sejur de 7 nopti, plecam in a 8 zi, a trebuit platita pe 14 zile, ptr. ca perioada minima e de 7 zile.Asa sa sti ca ne-am intors cu bacul pe la Calarasi a fost muuuult mai scurt si bun drumul. Nu merita mers pe litoral, e mult mai aglomerat, cand iesi din tara pana in Albena ai limitari de viteza de 40 km, pe cealalta parte mergi putin mai mult prin Bulgaria, dar drum mult mai bun, se merge mai bine.
Gio, gata concediul si la mine cam la fel, mai ales ca s-a imbolnavit Tudor nu mai prea simt dar asta e.

Mergi la inceput