Regasiri (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Ce liniste pe aici!

Eu sunt cam chioara de somn ca am stat sa calc azi-noapte pana pe la 3 si am continuat dupa ce au plecat copiii la scoala/gradinita. as mai trage un pui de somn dar ma pregatesc sa ma duc dupa copii, apoi plec sa caut perdele, vreau ptr camera fetelor si vreau cu inimioare, domnle./...azi bat centrul, daca nu gasesc cu inimioare iau cu altceva, dar iau ceva......apoi servici si la 5.20 ma duc la scoala ca au ora de dirigentie unde parintii sunt invitati .Tema orei este " prietenii mei- alegerea mea"....foarte interesant subiectul, mai ales dupa ultimele intamplari ( alea cu care va tot amenint ca vi le povestesc intr-un mail)

Gata, fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

ROXANA AM BAGAT DIMINEATA UN OCHI PE MAIL, DA TU NIMIC
Neata si de la noi. Sper ca pana diseara sa reusesc sa ma trezesc si eu
Spor la cumparat perdea. O sa trag si eu un ochi probabil saptamana viitoare ca am cerut bani in loc de cadouri de ziua mea ca sa cumpar una, doua, o draperie ceva.
Tema de la dirigentie cred ca va crea discutii aprinse, asa ca bafta

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Roxana, foarte frumoase pozele de la serbare. Mi-a placut in special dansul. Era tare snecher Calin
Dastefa, nu reusesc sa vad pozele, cand dau sa intru in album imi da eroare, parca ar fi pus pe "privat". Stiu cum e sa fii fara sot acasa. Asa sunt si eu in mod frecvent. Insa eu am doar un copil, darmite doi ca tine...
Ank, bafta maine la serbare. Sper ca faci poze, da?

Noi am avut serbarea ieri. Poze aici
Maine mergem in excursie la Horezu.
I-am facut ecograf Iuliei si intr-adevar are splina marita. Are si niste calculi la rinichi. Trebuie sa bea apa multa. I-a iesit din nou giardia. I-am mai facut o data VSH-ul si de data asta a iesit mai bine. Astazi dusei si urina sa vedem ce iese in ea. Vineri dimineata aflu rezultatul.
Ieri mi s-a stricat masina, s-a aprins becul de baterie din bord, asa ca practic mersul cu mijloace de transport si mersul pe jos.
Ma bucur ca merg maine in excursie cu Iulia, sper sa tina vremea cu noi.
In dupa-amiaza asta am de facut sandvisuri, intentionez sa fac niste snitele de pui. M-am aprovizionat si cu lapte UHT la cutiute mici, ceva dulciuri, biscuiti. Trebuie sa iau haine de schimb, sa iau si haine groase ca vor intra in pestera. Am de facut bagaj, ce sa mai...
Sa nu uit aparatul foto

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut

angi nu stiu de ce nu poti vedea pozele,eu pot intra sa le vad.A reusit altcineva sa le vada?
abia astept sa vedem cum v-a fost in excursie
f draguta Iulia la serbare,dar imi place in mod deosebit poza in care tine ea o diploma in mana

a avut si Daria serbare-nu le-a cerut ceva special drept costumatie asa ca m-am scos usor.A fost simplut, dragut,mai scurt decat in iarna
ce ma enerveaza e faza cu engleza- trebuie sa bage obligatoriu 4-5 cantece in engleza.Si ies saracele destrul de chinuite,cumva justificat pt varsta lor, dar de ce ne multumeste cu 1-2?Mi se pare o chestie fortata dar na,cred ca vor sa ne demonstreze ca nu dam banii degeaba pe optional

noi am avut niste zile ingrozitoare.Nu stiu ce a patit Miruna dar a inceput sa doarma f prost sa manance la fel si colac peste pupaza a devenit super dependenta de mine,practic si la buda o iau cu mine.Asa ca invatatul meu e de domeniul trecutului
Daca nu isi revine trebuie sa merg sa ved ce are.Aveam pe maine o programare la analize dar cum medicii de familie sunt in greva nu le mai pot face gratuit-sa vedem ce ii mai fac din ele

si din ciclul-ca si asa aveam prea mult timp si nu stiam ce sa fac cu el- de vreo 2 saptamani mi-a murit si masina de spalat rufe.Ce-i drept are vreo 9 ani,deci cam era timpul sa o schimb dar putea sa mai astepte si ea macar cateva luni.De reparat nu merita sa imi bat capul iar de una noua inca nu se poate pune problema cel putin 1-2 luni.Ma mai duc la cumnata mea si mai spal cate o masina de rufe dar tot mai spal si la mana destule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor... puteti da
caci nu am mai aparut de multisor....dar tare incarcat am avut programul.
acum e incarcat dar nu asa de tare....
-in acest timp am depus dosarul de somaj(caci primaria numai are bani sa ne plateasca ca insotitori ai copiilor...si nu numai)
-serbari de 1 iunie,concursuri
-urmeaza serbarea de sfarsit de gradi
-prima sedinta cu parintii de la clasa1(pt stabilirea uniformelor si nu numai...deci incepe "dicstractia")
Bogdi e bine,vorbeste non-stop....inca stalcit iar daca se grabestestalceste si mai rau...trebuie sa lucrez mult la partea aceasta cu rabdarea .
Isabella creste,si face tot ce trebuie si nu trebuie pentru varsta ei.Ar vrea "PA" non-stop....in parc idem si la copii la fel...daca se poate fara mancare dar mai ales fara olita.

PS:Merg sa citesc din urma si sa vad pozici
1-daca e vorba de pozele de la "cresc fetele" eu le vad,bafta le examene Mihaela
2 all si numai bine va doresc
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetele.
Dodo bine ai revenit si pe la noi. Important este ca sunteti bine ca restul trec...Cum a fost serbarea?
Mihaela imi pare rau de masina ta de spalat, cred ca ti-e tare greu. Lui Miru poate ii iese vreo maseluta ceva. sa treaca repede perioada asta.
Angi cum e in excursie?
Poze incerc sa fac, Erica deja s-a plictisit de serbare inainte sa fie

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Am reusit sa scriu mailul acela, l-am trimis deja, nu am terminat de scris, mai aveam ceva....dar cred ca maine dimineata il voi scrie si ce mai aveam. Vedeti ca am scris muuuuuuuult, dar am vrut sa explic si unele lucruri ca sa intelegeti mai bine ce si cum.

N-am apucat sa ma uit la poze, maine seara sper sa am timp.
N-am cumparat nici perdea ca nu m-a incantat nimic din ce-am vazut....
Maine am iar zi aglomerata ca sambata dimineata pleaca Oana in excursie si trebuie sa o pregatesc , vine duminica seara, trebuie sa fac si ceva cumparaturi....

Dastefa....imi pare foarte rau de masina de spalat....ptr mine e ca aerul....deci imi inchipui ca nu-i usor.

Dodo....deja v-ati intalnit la scoala, cu viitoarea invatatoare?? Dar grabiti mai sunteti, noi am avut o astfel de sedinta cu o saptamana inainte de inceperea scolii.

Angi, va doresc sa aveti timp frumos in excursie.

Ma duc sa scriu in continuare pe mail, ca si asa mai stau sa mi se usuce parul, nu ma bag in pat cu el ud.

Mergi la inceput

Trimis si partea a 2-a. Ma duc direct in pat ca adorm pe tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

M-am uitat la poze, nu am avut timp insa sa scriu. Toti copilasii sunt minunati, frumosi, la serbare Calin si Iulia au fost super. Roxana la al tau baiat am vazut ca-i plac domnisoarele inalte. Iulia a fost chiar o floare in adevaratul sens al cuvantului.
Roxana am citit si mailurile tale, sugestiile unde le vrei, tot pe mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

http://sorisomail.com/partilha/95862.html
vizionati pana la capat... e superb.

Mergi la inceput