Regasiri (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetele si poftiti la o
Multumesc mult. Sper din toata inima sa o scot la capat ca s-au terminat banii si nu am facut acoperis , n-am mobila, corpuri de iluminat, wc, parchet in sufragerie , de baia de serviciu nici nu ma ating, etc... , da noi sa fim sanatosi
Bambo imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori. Stiu care e senzatia...Pup sa treaca. Lasa ca-si refac ei imunitatea in vara. Erica e ok, medicul de familie mi-a zis sa-i dau 7 zile ospen si m-am conformat, sa stiti ca si eua imediat face un pic de rosu in gat, da la cat tipa
Dbunny felicitari pentru pasarica. La a mea la eco eram nelamurita si dr mi-a aratat ca se vedea ca un bob de cafea. Eu la bicicleta ma gandeam daca sa fie de 18 sau de 20.
Maya voi cu terenul ce ati mai facut?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo am zis sa mai schimb la supita si i-am luat cartof dulce, d-ala cu miez portocaliu, sunt de import, adusi din SUA. Devoreaza piureul, papa cate un bol plin si plange ca mai vrea. Ii mixez cu morcov si carnita de curcan. In rest fructe, cereale, laptic, cam atat. Are program de papa si cand nu-l respectam e jale, s-a obisnuit cu el.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Nata fetele si poftiti la o cafea ca mie mi-e tare somn, da las' ca vine week-endul si eu sunt dadaca la bunicamea ca ai mei pleaca toti la tara.
Ce faceti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si poftiti la o cafea (aici trebuia sa pun ceasca aia dar imi ia ceva timp pe calc asta, asa ca...inchipuiti-va ca am pus-o)

De cateva zile tot vreau sa scriu dar n-am apucat, acum...pe fuga, pana cat inca pot:

Dbunny, felicitari ptr fetita. Ia sa vad carucior roz la semnatura, hai fuguta ! Cu greturile cum mai stai, gata, ai terminat?

Ank , sa stapaniti sanatosi apartamentul....rezolvati voi si acoperisul...sanatosi sa fiti.

Angi, cum mai e Iulia? Cand plecati in concediu si unde?

Bambo, parbrizul ala original, de la Hyundai e 2500 cu manopera cu tot, are aur probabil prin el, sau poate unde scrie firma pe undeva o fi la pretul asta....naiba sa-l ia....altfel, daca pun din ala care nu-i de la ei, original....m-am interesat si ma costa intre 500-700 ron cu tot cu montaj, depinde de geam, de service...etc. Pai la naiba....pun 4 cu banii aia....ma intereseaza sa vad prin el, atat/. Deocamdata nu ma grabesc, stau cu el asa pana ajunge crapatura in partea de sus ( e pornita de undeva de jos, in stanga), si cand o fii jos....atata timp cat daca vad prin ea.....
Voi ce mai faceti, ati terminat odata cu raceala?

Despre scarlatina...auzisem si eu ca umbla prin Ploiesti, chiar la scoala unde invata nepotul meu, adica langa scoala fetelor si gradinita lui Calin , chiar auzisem de 2 cazuri in gradinita, la o grupa de pe alt hol decat cel unde-i clasa lui Calin...dar....ma gandeam eu sa nu-l mai duc...dar daca e sa ia....tot ia....ca are de unde , deci nu rezolvam nimic. Asa ca....ne pregatim de serbare, am rezolvat-o cu costumul de bondar...am invatat si poezia pana la urma... ( i-am zis ca daca nu o spune cum trebuie nu mai merge afara....si sa vedeti cum a stiut-o copilul meu....ca am ramas fara grai, de bine ce nu prea aveam chef de iesit afara cu el, asa ca a trebuit sa ies )

Despre bicicleta...i-am luat Anei in urma cu vreo luna si ma gandeam sa-i iau si lui Calin, dar....are deja una mica, de 12" cred...pe care inca mai poate merge, e cu roti ajutatoare, vreau sa i le dau jos si sa invete sa mearga fara ele intai, apoi...anul viitor poate sa-i iau alta de 20" ptr ca nici sa-i iau in fiecare an cate una nu-mi vine...nu ma dau banii afara din casa. In plus i-am luat role pe care inca nu a invatat sa mearga, sunt d-alea pe 4 roti care se pot modifica si pe 3 : 2 in spate si 1 in fata dar si pe 3 in linie...eu le-as fi pus direct in linie, dar Marius ca nu, domnle, sa invete pe 4 roti intai ...si uite asa nu invata nici pe 3 si nici pe 4. Dar ma distreaza ca are ambitie, i-a spus tac-su ca doar e barbat...si ce i-o mai fi spus....ca nu vrea sa-l tina nimeni cand "merge" cu ele, chiar daca sta mai mult pe jos, si nici nu spune nimic atunci cand cade....se ridica si gata, incearca iarasi....

Ieri dimineata mi-am dat seama ca am uitat sa iau bomboane ptr gradinita, ca doar e Constantin, asa ca la prima ora am dat fuga cu el la Interex si am rezolvat problema . Si sa va povestesc: vede bomboanele de la Poiana- cutia rosie l-a atras- si-mi spune sa luam din alea, dar vad ca erau si din celew cu crema de coniac, asa ca ii spun ca nu, ca-s cu coniac si nu-s ptr copii. La care el in gura mare: "sa luam ptr acasa atunci d-astea cu "vin", ptr tati"

Si inca una: vrea tort....daca-i ziua lui....tort, dar i-am explicat ca tort se face atunci cand implineste o varsta, deci cand va face 5 ani. La care el: - si cand fac 5 ani?
in noiembrie
si cand e noiembrie?
la toamna
si cand e toamna?
cand va fi frig
pai mi-e friiiiig!!!!!!!

Ieri l-a luat mama de la gradinita si a dus-o la un magazin ( stie sa ajunga acolo) unde vazuse el o pusca. Dar...i-a picat ochii pe un elicopter d-ala cu snur - tragi de snur si merge elicopterul- mai avea unul dar ceva mai mic. Mama a incercat sa-l convinga sa ia pusca, nu elicopterul....n-a fost chip. Deci....a plecat cu elicopterul. Acasa imi povestea mama razand ca a scapat ieftin, pusca era vreo 45 ron pe cand pe elicopter a dat doar 7 , Calin se juca atunci cu elicopterul, chipurile nu era atent ....dar dupa ce aude conversatia dintre mine si mama, spune: "pai ziua mea e maine ( adica azi)....elicopterul mi l=ai luat azi, nu ptr ziua mea.....maine mergem sa-mi iei pusca"

Deci....ca sa inchei ca s-a facut 13,

La multi ani ptr toti Constantinii, Costinii, Constantele si cele cu numele de Elena , si fac si chef....nu pun acum emoticoanele alea ca m-ar apuca seara ( calculator de pe vremea bunicii....)

Gata, mai aveam sa scriu....dar altadata ca dau o fuga sa cumpar ceva ptr o fetita cu numele Elena la care e invitata azi Ana ( si de care bine-nteles ca...uitasem)

Va



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani si de la noi tuturor Constantinilor si Elenelor, cu noroc si sanatate si multa fericire
Eu am uitat complet sa duc bomboane la gradi, acum mi-am dat seama....
In schimb sambata nu am scapat fara sa dau 42 de lei pe un tort mic, ca e ziua ei si trebuie neaparat tort si cadou de ce nu-i iau...Am dus-o la apartament si i-am aratat camera ei in constructie si cada cea noua pe post de cadou, da tot cu comentarii, nici pizza in oras nu a multumit-o. Sper sa fie asa si cu baietii ca pe mine m-a zapacit.
Roxana super tare bondarul tau

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ank.....si toate cele cu fetite....pregatiti-va de acum cu rabdare ptr cand vor fi mari....respirati linistite cat mai puteti...acum de-abia o inteleg pe mama...m-a tinut foarte din scurt si nu erau vremurile de acum....niciodata n-a vorbit nimic cu mine despre anumite subiecte....fierbinti sa le zic...ma trimitea la matusi-mea , Dumnezeu s-o ierte- care ma lamurea direct, fara ocolisuri. Din cauza asta am zis ca voi vorbi intotdeauna cu ele orice....dar ...sunt momente cand stau si ma gandesc daca am procedat bine sau nu...in diferite situatii....daca este bine sa o tin mai din scurt sau nu...deocamdata i-am dat libertate si cred ca in curand i-o voi lua , nici nu stiu ce sa fac...uneori ma gandesc ca au evoluat si asa-i moda ( sa aiba prieteni de acum, sa-i schimbe ca pe sosete ....etc, etc, etc)Chiar ieri ma gandeam ca eu in vacanta dintre clasa a 7-a si a 8-a m-am jucat ultima data cu papusi ...ca imi "placea" de x sau de y....da, de la gradinita chiar , dar prima intalnire am avut-o in clasa a 9-a.
Va rog...voi sunteti mai tinere ca mine....cand ati avut primul prieten, la cati ani?
Cand voi avea timp voi scrie un mail si-l voi trimite in mailul comun, dar...cand voi avea timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana s-au schimbat vremurile, mentalitatile, eu cand imi aduc aminte de mine mor de ras, in privinta relatiilor cu baietii eram f nestiutoare. Am fost crescuta de bunici la tara, acolo am si mers la scoala, la noi ora de anatomie referitoare la fecundare nu s-a tinut never, iar paginile din carti erau rupte de director, deci nicio sansa sa aflam ceva concret. Iar bunica cea mai tare imi bagase in cap ca daca ma pup pe gura cu un baiat raman gravida. Faza e ca am crezut-o in prostia mea si primul prieten, daca pot sa zic asa tot in clasa a 9-a. Dar relatia era la modul ca mergeam de mana, ma pupa pe frunte etc. Cand a incercat si pe buze i-am zis ca nu e cazul sa se grabeasca ca nu vreau copii de atunci. S-a socat ala, el era mai mare, bucurestean, mai jmekeras si mi-a explicat ce si cum sta treaba si uite asa am aflat si eu adevarul. Dar totusi sunt incantata ca am avut o asa copilarie frumoasa, inocenta, ne jucam fete si baieti fara sa avem ceva sexual in cap, ce mai saream un lapte gros. Acum vad ca de la gradinita stiu f multe, eu sunt destul de sincera cu ana si ii raspund la intrebari spunandu-i adevarul, nu inventez povesti cu barza. Nu stiu insa cand va veni vremea sa aibe prieten cum o sa procedez. Ma ingrijoreaza tendinta tinerilor de azi de a exagera lucrurile, se sinucid f multi din dragoste, au dat de droguri, etnobotanice si alte tampenii, chiar nu stiu cum voi proceda sa nu apuce pe carari gresite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Va pun www.vimeo.com/24161559" target="_blank">aici si clipul publicitar in care apare Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya felicitari. Am vazut clipul intr-o seara dar nu eram foarte sigura.
Ai o fata super
Despre primul prieten: a 8-a plimbat de mana, a 9-a pupat pe gura, iar in a zeca am inceput o relatie care a durat vreo 9 ani si m-am prins treptata care e faza
Mi-e groaza in schimb cu astia mici...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata. Bag seama ca stati mai mult pe afara
Am intrat sa va doresc week-end placut

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput