Regasiri (55)
Raspunsuri - Pagina 15
danita spune:
salutareeeeeeee
fetele nu am mai intrat de mult si citind pe diagonala ce aflu ?? dbunyy felicitari mami !!! super super !
pupici la toate si icnerc sa recuperez :)
d
ank999 spune:
Salutare fetele!
Danitaaaaaaaaaaa tare mult ma bucur ca mai treci pe la noi.
Maya cred ca totul de genul asta costa mai mult decat te astepti. Incet -incet apare ea si casa
Fug ca iar am zile urate la munca
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata, am trimis iarasi ceva pe mail.
Oana doarme dusa, am fost s-o iau pe la 3, iar acasa era 4 si avea chef de vorba : ca a invatat un pic de salsa, ca initial s-a plictisit ca nu stia sa danseze si nu cunostea pe nimeni in afara de colega mea, dar apoi i-a placut, ca a facut poze cu cei de la Mandinga, ca s-a intalnit cu 2 colege care venisera cu parintii uneia din ele si au plecat pe la 1 noaptea iar cei de la Mandinga au venit la vreun sfert de ora dupa aceea.....ca una...ca alta....in concluzie: isi strange bani si pleaca cu L (colega mea) sa-si cumpere o rochie ceva sa aiba ptr in club, ca face orice, dar ORICE numai s-o mai las si altadata.
Pun si poze, dar diseara de-abia le voi primi, anunt.
Ank, servici usor, eu ma duc dupa amiaza.
Danita, am vazut pozele voastre, nu stiu daca ti-am scris. Ce inaltime are P?
Maya, cand veti avea rezultatele la analize?
Bambo, ce-ti fac picii? Dar voi?
Dbunny, chiar ca mai ai putin...parca ieri ai dat vestea....cum e vremea pe la voi?
Aici e cam racoare, acum nu ca ma omor dupa canicula, dar ...totusi...e vara.
Gata, fug sa-i fac manechiura Anei....revin de la servici sa scriu de ea.
roxana c. spune:
Am pierdut ditamai mesajul, asa ca nu mai am timp si nici chef sa reiau.....
Am trimis poze pe mailul comun.
Si gata, ma pregatesc sa plec spre casa....
Observ ca vorbesc ca televizorul....unde sunteti???
mayaione spune:
Am luat azi rezultatele analizelor, au iesit toate bune, nu are nicio infectie urinara, nimic, sanatoasa tun. Probabil asa are ea unele zile, face mai des.
Eu in schimb m-am speriat de ale mele, mi-a iesit colesterolul mare, deci ma bag pe regim. O sa mananc numai iarba din spatele blocului si repet analiza:)).
ank999 spune:
Saluti fetele. In sfarsit vine week-endul!
Maya stiu de spital, da nu am fost acolo. Ma bucur ca Anei i-au uesit ok analizele si las ca si la tine trece
Roxana tare frumoase pozicile din club, cat despre mess ...doamne asa gandeam si noi? Oricum m-au amuzat teribil fetele, dasr pe de alta parte mi-e groaza
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
danita spune:
salutare fetelor !
roxana : P are vreo 114 cm . e inaltut pt varsta lui dar e subtireeeeee ca papa ca o domnisoara :) . Lumea ma intreaba daca merge la scoala .... cre ca s-a cam tzacanit lumea asta , pe bune !
la noi s-a facut cald si bine... tananaaaa .....eu incep serviciul ........ bucurie pe campie ! :(
pupici si un wk fain !
D
roxana c. spune:
Buna tuturor si o saptamana frumoasa va doresc (anticipat, ca nu se stie cand mai intru)
De vineri lui Calin i-au aparut niste chestii pe maini si pe picioare din cauza carora se scarpina si l-am dat cu Fenistil. Cu o seara inainte fusese in parc si se jucase in nisip, acelasi nisip unde nu stiu cauza dar e plin de purici. Deci...am crezut ca aia-i cauza. Apoi ...am fost ieri la gratar , l-am dat cu crema ptr soare....a fost si cald....ideea e ca dimineata i-au aparut chestii d-alea si pe burta, si pe spate...are chiar 3 pe barbie, cu toate ca aseara i-am dat si Aerius. Mai pe seara cand s-o racori putin vreau sa mergem pana la spital sa vad ce-mi spune acolo....ceva contagios nu cred ca este ptr ca din cate stiu eu astfel de boli (varicela/rubeola/etc) debuteaza cu febra, mai mica sau mai mare...el n-a avut deloc, iar starea lui e ok....e la fel de vioi
Ne-am hotarat sa facem un credit la banca sa ne rezolvam cateva treburi, mai ales ca e vorba de aceiasi banca la care tocmai am terminat un alt credit si ne-a facut o oferta buna, ca doar suntem clienti vechi. Si daca tot facem... mai punem ceva la bugetul ptr concediul de anul asta si mergem (iarasi) la Duni, daca mai gasim locuri. Mai este o problema, sper sa se rezolve, maine cred ca aflam, sa ne tineti pumnii.
bamboletta spune:
Salutare
Puiutzii mei dorm cu tati...eu am dormit mai devreme si acum umblu pe varfuri sa nu-i trezesc
De citit am citit dar cam greu cu scrisul David e din ce in ce mai mamos...numai dupa fusta mea se tine Antonia incapatanata pe zi ce trece
Nici nu stiu daca sa mai zic sau nusa nu cobesc...suntem sanatosi...miercuri mergem la orl iar si vedem cum e urechea si hotaram cand operam polipii
Roxana-suntem bine
am citit e-mailulcred ca ai procedat bine..nu cred ca daca ii interzici o sa fie mai bine...se simte ingradita si cand scapa e mai rau...cum a zis si ea ce tare discutia pe mess
Oana e o frumoasa d-soara ...succes cu creditul
Dodo-puice multe sedinte aveti pai si cand incepe scoala ce faceti?
Maya-ma bucur ca Ana nu are nimic,pt scaderea colesterolului e bun omega 3,ce nazdravanii mai face Thea?cum se impaca la joaca?Antonia il cam impinge pe David si ii ia tot ce are in mana
Danita-ce inalt e P cate kg are?Antonia are si ea vreo 112 cm la kg tot 16 are...tine la silueta
Dastefa-stai linistita ca nici antonia nu sta mult intr-un loc...doar ce i se pare ei interesant..desene animate si jocurile cu barbie pe calculator in rest 5-10 min e multastae generatia in viteza
astept sa se trezeasca gasca si iesim in oras
saptamana frumoasa
mayaione spune:
Mama ce inaltimi aveti pe acasa..Ana are 106cm si 17 kg, arata f bine, adik nici slaba, nici grasa.
Bambo vad ca Ana o lasa cu jucariile numai ca are tendinta mereu sa o faca pe mama Theei si o ia in brate, se cara cu ea prin sufragerie, o mai cearta : "thea cade fata, nu te du acolo" sau "of sufletelul meu, dulceata mea mica, stai cuminte ca ma supar".
Roxana poate vreo toxinfectie alimentara sa fi facut, sa ne zici ce ai aflat.
Ieri am fost pana la o nunta la Targoviste, jale cu amandoua dupa mine. Theei nu-i place deloc in masina, e calvar, nu sta deloc, se agita, maraie. Am ajuns obosita, sifonata de toate. Acolo nu am putut sta prea mult ca a inceput thea sa planga de se uitau toti la noi, se speria de atata lume, de muzica etc. Am lasat banii si ne-am carat inapoi acasa.
Au inceput sa treaca zilele f repede pentru mine, nu mai realizez cand trec, stau dupa ele mult timp si nu imi mai dau seama de nimic. Ma mira colesterolul meu care nu prea are din ce, eu de-abia apuc sa mananc si, in general apuc chestii mai soft, nu cu grasimi. O sa repet peste o luna, poate a fost ceva temporar.
Noi la mare mergem in august, nu stiu cum ma voi descurca cu drumul, dar asta e. Ma duc sa le culc, maine pe Ana o duc la gradi. Noapte buna tuturor!