Regasiri (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetele.
Maya imi pare tare rau ca s-au imbolnavit fetele, da cred ca a trecut deja. Ce medic de la oRL ai nimerit, ca cei 2 de la pediatrie numai antibiotice viseaza.
Bambo sper sa scapati si voi repede si copiii sa nu pateasca nimic, ca vine si concediul. Stiu cum e sa ai febra mare ca am patit si eu treaba asta prin martie.
Erica merge doar cu rolelel in picioare, toate treburile astea de protectie le arunca
Dastefa ce bine e la curte. Spor la montat piscine
Roxana grava problema ai. Habar nu am ce sa-ti zic. Tortul nu merge bagat intr-o lada frogorifica , ceva? Sau poti pune apa in niste peturi de cola, le gongelezi si le pui sub/in jurul tortului si asa il ti rece cateva ore.
Dodo multumesc>

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Roxana eu as alege varianta Cheia din 2 motive
1-e mai ieftin,mult mai ieftin tinand cont ca dincolo te costa nu numai cazarea ci si masa pt 2-3 zile pt toata gasca.Deci chiar daca iei in calcul cei 80 km tot iesi mult mai ieftin
2-daca e o vreme urata si tu ai facut rezervarea e mai greu.In prima varianta pur si simplu amani cu 1 sapt

dar eu am facut alegerea asta la rece tinand cont doar de partea financiara.Dar mai conteaza cum sunt cele 2 destinatii(comparativ).Eu nu cunosc zona

Ank pe cand te muti in casa noua?

eu abia azi incerc sa montez piscina mica sa-si faca fetele acomodarea .De fapt nu am umflat-o inca ,sper sa mai fie buna,ca anul trecut a stat parcata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am primit un mail de la Lacramioara ca un raspuns la ceva ce-i trimisesem eu. Dar de fapt nu i-am trimis nimic, deci aveti grija sa nu fie vreun virus, daca primiti ceva de la mine nu deschideti.

Mai mi-a zis acum vreo saptamana cineva dar nu mai stiu cine ca trimit mailuri cu virusi...... dar jur pe rosu ca nu cu voie, nici nu stiu ce sa fac sa nu mai trimit.

Inca nu m-am hotarat unde anume...totusi am gasit o vila in Fundata care-mi place mult ( zona Bran- Moeciu) , e exact cum vreau si in plus e si libera in perioada care vreau (daca voi vrea)
Am deschis discutia in fata verilor mei si perioada aceea coicide cu perioada lor de concediu, deci au zis din start ca ii tenteaza ideea , au propus sa-si plateasca ei totul iar eu sa dau doar o masa intr-o seara. Plus camerele copiilor si mancarea , care oricum nu cred ca ma duce ptr 2 zile cat o seara la o pizzerie in oras
Deci...inclin mai mult spre varianta asta, pana saptamana viitoare trebuie sa ma hotarasc ca sa nu pierd vila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am ajuns la disperare cu Thea...nu poate rupe flegma din gat, se chinuie ingrozitor, nu mai stiu ce sa fac. Am sunat inapoi doctorul si ne-a zis sa insistam cu ce ne-a dat, altceva nu are ce sa ne dea. Cand era Ana mica exista ambroxol picaturi de la glaxo, acum pauza, cica nu se mai importa.

Mergi la inceput

Maya, mai exista niste pliculete cu Fluimucil ( cred ca am scris bine), tot contra mucozitatilor sunt, parca asa tin minte.
Si ERDOMED- asta e un sirop contra mucozitatilor bronhice, asa scrie in prospect ( tocmai il am in fata), nu stiu de la ce varsta se da.

Un ptr Thea

Mergi la inceput

Maya la Erica anul trecut a mers fluimucilul de care zicea Roxana. Multi folosesc sinupret picaturi si cica e tare bun, eu nu am gasit cand am vrut sa iau. Sper sa treaca repede
Roxana e tare frumoasa vila si daca suporta si altii din costuri e chiar ok.
Dastefa de mutat nu stiu, mai trebuie cate ceva, da s-au terminat banii si in primul rand nu prea e timp. Sper ca intr-o luna sa fiu mutata.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Maya, cum mai e Thea?

Azi la servici n-am prea avut activitate, asa ca am intrat pe la "discutii generale", n-am mai intrat de multa vreme, si uitati peste ce am dat aici . E trecut de miezul noptii, toata lumea doarme , nu-mi vine sa inchid calc si sa plec, stau si rad pe infundate, am mai trimis linkul si altora.

Mergi la inceput

Dau eu cafeaua .

Dbunny, burtica ce-ti mai face?

Mergi la inceput

Neata fetele.
Roxana multumesc pentru cafea. Fug un pic la link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si-a revenit si Thea, in sfarsit pot si eu respira linistita ca pana acum am fost la pamant. I-am dat si ei acelasi remediu ca Anei, la recomandarea medicului si a mers f bine. Va spun si voua in caz ca aveti probleme cu cei mici, extract din muguri de coacaz negru, Anei 30 picaturi de 3 ori pe zi in 5 ml apa plata, Theei 15 pic de 3 ori pe zi. In nasuc Garasone, e o solutie oftalmica si auriculara, dar dr o recomanda in nasuc pt a rezolva eventualele iritatii. Astea trebuie sa le dau 20 zile, apoi vedem pt imunitate ceva s-ar putea.
Oricum ala de coacaz negru a facut minuni, a dizolvat nenorocita aia de flegma din gatutul theei si a eliminat-o. Azi a fost f bine.

Mergi la inceput