Regasiri (55)
Raspunsuri - Pagina 11
ank999 spune:
Neata fetele.
Maya imi pare tare rau ca s-au imbolnavit fetele, da cred ca a trecut deja
. Ce medic de la oRL ai nimerit, ca cei 2 de la pediatrie numai antibiotice viseaza.
Bambo sper sa scapati si voi repede si copiii sa nu pateasca nimic, ca vine si concediul. Stiu cum e sa ai febra mare ca am patit si eu treaba asta prin martie.
Erica merge doar cu rolelel in picioare, toate treburile astea de protectie le arunca
Dastefa ce bine e la curte. Spor la montat piscine
Roxana grava problema ai. Habar nu am ce sa-ti zic. Tortul nu merge bagat intr-o lada frogorifica , ceva? Sau poti pune apa in niste peturi de cola, le gongelezi si le pui sub/in jurul tortului si asa il ti rece cateva ore.
Dodo multumesc>
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
Roxana eu as alege varianta Cheia din 2 motive
1-e mai ieftin,mult mai ieftin tinand cont ca dincolo te costa nu numai cazarea ci si masa pt 2-3 zile pt toata gasca.Deci chiar daca iei in calcul cei 80 km tot iesi mult mai ieftin
2-daca e o vreme urata si tu ai facut rezervarea e mai greu.In prima varianta pur si simplu amani cu 1 sapt
dar eu am facut alegerea asta la rece tinand cont doar de partea financiara.Dar mai conteaza cum sunt cele 2 destinatii(comparativ).Eu nu cunosc zona
Ank pe cand te muti in casa noua?
eu abia azi incerc sa montez piscina mica sa-si faca fetele acomodarea .De fapt nu am umflat-o inca ,sper sa mai fie buna,ca anul trecut a stat parcata
roxana c. spune:
Am primit un mail de la Lacramioara ca un raspuns la ceva ce-i trimisesem eu. Dar de fapt nu i-am trimis nimic, deci aveti grija sa nu fie vreun virus, daca primiti ceva de la mine nu deschideti.
Mai mi-a zis acum vreo saptamana cineva dar nu mai stiu cine ca trimit mailuri cu virusi......
dar jur pe rosu ca nu cu voie
, nici nu stiu ce sa fac sa nu mai trimit.
Inca nu m-am hotarat unde anume...totusi am gasit o vila in Fundata care-mi place mult ( zona Bran- Moeciu) , e exact cum vreau si in plus e si libera in perioada care vreau (daca voi vrea
)![]()
Am deschis discutia in fata verilor mei si perioada aceea coicide cu perioada lor de concediu, deci au zis din start ca ii tenteaza ideea , au propus sa-si plateasca ei totul iar eu sa dau doar o masa intr-o seara. Plus camerele copiilor si mancarea , care oricum nu cred ca ma duce ptr 2 zile cat o seara la o pizzerie in oras
Deci...inclin mai mult spre varianta asta, pana saptamana viitoare trebuie sa ma hotarasc ca sa nu pierd vila
mayaione spune:
Am ajuns la disperare cu Thea...nu poate rupe flegma din gat, se chinuie ingrozitor, nu mai stiu ce sa fac. Am sunat inapoi doctorul si ne-a zis sa insistam cu ce ne-a dat, altceva nu are ce sa ne dea. Cand era Ana mica exista ambroxol picaturi de la glaxo, acum pauza, cica nu se mai importa.
roxana c. spune:
Maya, mai exista niste pliculete cu Fluimucil ( cred ca am scris bine), tot contra mucozitatilor sunt, parca asa tin minte.
Si ERDOMED- asta e un sirop contra mucozitatilor bronhice, asa scrie in prospect ( tocmai il am in fata), nu stiu de la ce varsta se da.
Un
ptr Thea
ank999 spune:
Maya la Erica anul trecut a mers fluimucilul de care zicea Roxana. Multi folosesc sinupret picaturi si cica e tare bun, eu nu am gasit cand am vrut sa iau. Sper sa treaca repede 
Roxana e tare frumoasa vila si daca suporta si altii din costuri e chiar ok.
Dastefa de mutat nu stiu, mai trebuie cate ceva, da s-au terminat banii si in primul rand nu prea e timp. Sper ca intr-o luna sa fiu mutata.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Maya, cum mai e Thea?
Azi la servici n-am prea avut activitate, asa ca am intrat pe la "discutii generale", n-am mai intrat de multa vreme, si uitati peste ce am dat aici . E trecut de miezul noptii, toata lumea doarme , nu-mi vine sa inchid calc si sa plec, stau si rad pe infundate
, am mai trimis linkul si altora.
ank999 spune:
Neata fetele.
Roxana multumesc pentru cafea. Fug un pic la link
Anca cu
mayaione spune:
Si-a revenit si Thea, in sfarsit pot si eu respira linistita ca pana acum am fost la pamant. I-am dat si ei acelasi remediu ca Anei, la recomandarea medicului si a mers f bine. Va spun si voua in caz ca aveti probleme cu cei mici, extract din muguri de coacaz negru, Anei 30 picaturi de 3 ori pe zi in 5 ml apa plata, Theei 15 pic de 3 ori pe zi. In nasuc Garasone, e o solutie oftalmica si auriculara, dar dr o recomanda in nasuc pt a rezolva eventualele iritatii. Astea trebuie sa le dau 20 zile, apoi vedem pt imunitate ceva s-ar putea.
Oricum ala de coacaz negru a facut minuni, a dizolvat nenorocita aia de flegma din gatutul theei si a eliminat-o. Azi a fost f bine.