Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

elly_b pentru problemele pe care le-ai avut cu spatele, exista tratamente care se pot lua in timpul sarcinii. Antiinflamatoarele sunt cele indicate, trebuie numai sa vorbesti cu dr tau ginecolog si in functie de cat de tare te doare sa iti faca un dozaj si sa iti spuna ce tip de inflamator iti e tie ok si in functie de alte pastile pe care le mai iei.

18+ cu minune de

flopishtica multumesc dar am citit ca in general ains-urile sunt contraindicate in sarcina.
mie mi-a spus dr meu "cel mult sa dau cu diclofenac ca acum in 5 luni nu mai provoaca malformatii". asta pana ajung la neurolog.
ei bine, pe mine "cel mult" si "malformatii" in aceeasi fraza nu m-au satisfacut.
si am dat doar o data cu diclofenac si nu mi s-a parut ca mi-a facut mai bine decat sarea calda sau patura electrica. si pentru data aia oricum am mustrari de constiinta
prefer sa suport durerea (cumplita de multe ori) decat sa fac vreo prostie.
iar neurologul mi-a spus la tel ca nu prea are ce sa-mi faca si ce sa-mi dea in sarcina. "poti un voltaren unguent"
au fost doi medici care au zis acelasi lucru. si amandoi cu juma de gura ....

mami de Annelies (30.06.2005) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

jade, paturicile sunt alta mancare de peste :))
i-am zis lui musiu sa se uite cand face comanda de la furnizorul respectiv daca mai au paturici de alea.

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May..[pup] lasa nu te complic.. daca imi doresc ceva f mult.. caut ceva similar sau ma abtin .. desi sunt bestiale hainutele..

Si eu vreau paturici...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

elly_b stiu ce vorbesti, eu am doua hernii de disc. Am noroc ca neurochirurgul meu (am trecut de neurolog de multa vreme) face echipa cu ginecologul. Ginecologul mi-a sous ca in momentul in care nu voi mai suporta bagam antiinflamatoare - sunt unele care sunt admise - nu stiu sa iti spun care si oricum asta trebuie vorbit cu ginecologul.

Eu pana acum, in mod miraculos am reusit sa duc pe picioare. Unguentele sunt daunatoare din ce mi-au spus mie amandoi. Acum ca te-ai dat o data, nu e nicio problema. Sa nu te dai zilnic 2 saptamani, atunci nu e ok.

18+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

cand te intorci in tara , o sa stai la Bucuresti sau la Valcea ?
unde nasti , ti ai gasit dr ?

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Fetelor eu abia tin pasul cu voi... :)

As vrea sa va intreb ceva... voi ce folositi pentu corp, impotriva vergeturilor? Folositi ceva creme, uleiuri?

Acum mi-a crescut si mie burtica.. si tot creste! :) Si cred ca ar trebui sa ma dau cu ceva ulei zilnic, pana acum ma faceam din cand in cand

Mergi la inceput

A si inca ceva.... pentru epilat in zona inghinala voi folositi ceara?
Eu pana sa raman insarcinata am folosit deci durerea nu e o problema.

Bine acum cu contractiile astea.. mi-e putin teama, cat ca nu cred sa aiba legatura.

Mergi la inceput

Si am vazut ca vorbiti de haine de gravidute... eu sunt in criza de haine momentan :( In weekend o sa-mi caut blugi si niste pantaloni de stofa... aveti idee unde as putea merge?

Multumesc mult!
Pinkysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor plaja avem voie sa facem?

23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

depinde de Uscateasca si de analizele care le astept.
daca situatia e pe roze, adica nashpa, la Bucuresti o sa stau si o sa nasc.
Daca situatia e roza, stau la Valcea si nasc acolo.
La Valcea am deja ginecolog. La Bucuresti Uscatescu a zis ca imi va recomanda pe cineva de la Polizu. n-a zis cine.

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput