Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana ...se poate sa fie si de la oboseala . Eu vad ca de cand fac tratament cu utrogestan vad ca nu mai apar aproape deloc . Intreaba si tu medicul daca il suni sau te duci la el daca nu poate fi un deficit de progesteron.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui May3

Jade, am avut de aia crosetata, am crezut ca mai avem dar vad ca s-a dat.

19+ cu

zebraroz.ro

da ???
si cat costa ?

_

21 +

tot cam la pretul celorlalte era daca imi amintesc bine. dar nu era Zara, era First steps sau Nursery time.
O tin minte ca eu am facut comanda atunci
Acum nu le mai fac eu, le face cumnatul care se si ocupa in tara de magazin sau sotul. Ma mai bag si eu sa-mi dau cu parerea cand nu mi-e rau.
Noi mai mult il ajutam cu promovarea online.
O sa le zic sa ia in calcul si paturica de asta crosetata.

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui May3

Oana, noi bagam marfa cam la 2 saptamani, asa ca pana apare fii-ta o sa avem si mai multe body-uri.
sunt si acum, si ce e misto la ele e ca la gat au petrecut. am obs ca in romania nu sunt asa si chinui copilul cand ii bagi bluza pe gat.
acum s-ar putea sa fie doar o impresie.

19+ cu

zebraroz.ro

Bun , imi pun bazele in tine ca eu u o sa am timp de colindat orasul dupa ce vine fii-mea .Aaaa si mai vreau un combinezon din ala din fash , de iarna , cu totul ...in care bagi copilu si e sigilat acolo ...o sa fie si asa ceva?

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana, marfa de acest gen o sa comandam spre toamna si depinde si de ce aduc furnizorii nostri, asa ca nu iti pot promite ceva concret, dar e posibil sa fie.
in niciun caz nu o sa comandam haine groase vara, nici nu gasim

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

doamneeee .... de dimineata ma chinui sa va citesc. si cand am crezut ca ma apropii a mai aparut un cap cu 13 pag

vad ca vorbiti iar de concedii, legislatie etc. si eu o sa-mi iau medical sapt asta. nu stiu de care ca inca nu am vb cu medicul ... dar recomdarea a fost de repaus total (telefonic )
acum sa vedem si ce fel de concediu

ma bag la spalat niste vase sa elibererz bucataria pt ca imi vine zana de la gradi sa terminam tortul de mere inceput ieri

si seidana m-ai omorat cu lagosile tale ... mi-e asa de pofta de gogosi cu branza sarata. baga o reteta

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

bine ai venit, pinkishor. cred ca am de dat un miel ca nu cred ca am retinut bine nickul.

mie mi-a dat Uscatesca sa iau un nospa de 80 mg seara.
asta-i forte. nush de ce ca n-am contractii, dar am asculatat-o.

numai ca daca ma inteapa ligamentel prea rau mai iau unu de 40 cand ma doare si seara iau tot de 40.

seidana, imi pare rau ca ai contractii. sa stai linistita ca sa treaca.

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Ok, o sa iau atunci no spa la nevoie, eu am crezut ca e doar pentru durere de aceea nu am luat.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

may mie usca mi-a dat de 40 dim si la pranz si seara de 80.

am inteles ca ar fi ok si pt subtierea sangelui. naiba stie ... cert e ca de cand iau cantitatea asta de elefant de no spa nu mai am contractii dureroase deloc. si f rar cate una nedureroasa. aaa si nici durerile alea de la intinderi de ligamente. de fapt nu mai mai doare nimic in/la burta. tot ce simt e voinicul

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

Jade, m-am uitat in administrare.
era asa:

Paturica crosetata "Soft Touch"

culori: alb, bleu si roz

Material: 100% bumbac

Dimensiuni: 70X90 cm (aproximativ)

pret:16 ron

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

elly si ce mai iei?

eu iau femibion 2, aspenter (75mg lunea, miercurea si vinerea), magne B6 2/zi, nospa 80mg seara si mi-a dat acum dupa sangerarea 2-a un gram de vitamina C pe zi.

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Elly.. te simti rau de e cu repaos total?
Reteta de langosi pe care o folosesc e simpla-adik reteta de paine:
600 g faina, 300 ml apa, 1 lingura zahar, praf de sare ( o lingurita), ulei .. eu pun dupa ochi ca fac aluatul in masina de paine, si drojdie.. cam 1 plic jumate de la dr O.. se framanata bine se lasa la dospit... se imparte aluatul in mingiute pe care le intind le umplu cu 300 g urda+ cateva cozi ceapa verde+marar+ 300 g br burduf sau telemea sau cas de oaie, le infofolesc bine. si le coc.. eu prefer sa nu le coc in ulti ci am invatat alt truc si ies ca pe vatra, o tigaie cu fundul gros (tefal ), o ung cu ulei, si ii pun capacul la foc mic sa se infierbinte bine, apoi pun placinta o ung si sus cu ulei, si o las sa se coaca la foc incet , o intorc pe ambele parti si gata .. sau le prajesc in ulei incins..

Eu nu stiu ce sa fac sa imi iau au ba Concediu medical saptamana viitoare... sefa a zis sa nu imi iau concediu mai bine imi iau liber sa merg devreme acasa... offf...

MAy super pretu la paturica.. informeaza-ne cand mai aduci.. Tie itie rau zi de zi? versi zi de zi?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput