Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
leonardo2007 spune:
pana la nastere vreau sa fie surpriza sexul bebelusului. o sa fie bucuria maxima atunci.
oricum nu vreau sa-i decorez camera roz/bleu si nici sa-i iau haine pe culori anume.
Si eu sunt curioasa de la o ecografie la alta sa-l vad ce mai face, daca e bine dar cred ca va merita asteptarea pana in noiembrie cand o sa aflam la nastere sexul.
sa mi-l aduca in brate si sa-mi zica : aveti o fetita/baietel sanatoasa/sanatos!
De-abia astept !
bebe
dana84 spune:
buna fetele
ralu crede-ma ca nu stiu cum sa procedez cu nasterea si cu tutu...pt ca eu vreau cu el dar nu in elias...nu stiu cred ca pana la urma trebuie sa am cu el discutia asta...dar sa il prind in toane bune...poate recomanda chiar el ceva...visez nu???
tu mai mergi la el sau ai renuntat?
eu deocamdata stau cu gandul numai la eco de marti la iosup...sa fie bebe bine si poate punem si un carut la semnatura....aaaa de fapt si tu tot marti mergi la eco...sa venim amandoua cu vesti bune

ana ce bebe incapatanat...sa stea el cu funduletul la eco pana la 9 luni...

ruxulic sa ne tii la curent cu bebele cand apare
13+
Iti multumim Doamne 
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leonardo2007 pana la nastere vreau sa fie surpriza sexul bebelusului. o sa fie bucuria maxima atunci. oricum nu vreau sa-i decorez camera roz/bleu si nici sa-i iau haine pe culori anume. Si eu sunt curioasa de la o ecografie la alta sa-l vad ce mai face, daca e bine dar cred ca va merita asteptarea pana in noiembrie cand o sa aflam la nastere sexul. sa mi-l aduca in brate si sa-mi zica : aveti o fetita/baietel sanatoasa/sanatos! De-abia astept ! bebe |
Ce scumpa esti
imi place cum visezi, si eu rea iti spulber visul
dar sexul bebelului il afli cand doctorul scoate copilul, nu cand ti-l da in brate (nu de alta da in brate il tii abia peste cateva ore de la nastere)
La ce spital nasti?
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
8+ e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ralu_t spune:
dana...ia tot ce iti zic ca o parere pur personala. mie tipul imi pare super orgolios, eu asa il vad, un leu veritabil
cred ca daca pomenesti de trimis la alt medic nu va vedea cu ochi buni...ma rog, eu nu vreau sa te descurajez. iti spun doar senzatia mea. iar el din nefericire nu face nasteri in alta parte, ca am intrebat eu la 4 saptamani
tu fa cum simti
eu o sa merg la el la pana la sf sarcinii, vreau sa nasc la isis constanta, si n-am cum sa merg acolo la consultatii, ci doar de cateva ori pana la nastere.
la cat ai programare la iosup? eu la 12![]()
leonardo ai grija sa spui de cum intri in cabinet (mai ales la morfofetale) ca nu vrei sa stii sexul. pt ca si daca nu zice clar sexul, sunt notatii de genul "testicule coborate in scrot", sau "labii prezente" care spulbera orice surpriza. asa ca sa-l rogi pe ecografist sa se limiteze si in afirmatii
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
Lia73 spune:
yo vreau sa stiu ce e
sper ca la 17 sap la TT sa poata vedea![]()
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+13
leonardo2007 spune:
deja stie doctorul la care merg pentru ecografii ca nu vreau sa stiu ... o sa-i tot aduc aminte ![]()
o sa nasc cel mai probabil la Tg Mures la Nova Vita - spital privat.
bebe
many_bani spune:
Din pacate si eu trebuie sa va parasesc. Se pare ca DT a fost interpretat corect, bebe a avut ceva anomalii, s-a oprit din evolutie. Maine dimineata merg la spital
. Sunt distrusa, nu stiu cata suferinta mai pot indura.
VA multumesc ca v-am "cunoscut" sunteti minunate 
madabout2003 spune:
| citat din mesajul lui many_bani Din pacate si eu trebuie sa va parasesc. Se pare ca DT a fost interpretat corect, bebe a avut ceva anomalii, s-a oprit din evolutie. Maine dimineata merg la spital . Sunt distrusa, nu stiu cata suferinta mai pot indura.VA multumesc ca v-am "cunoscut" sunteti minunate ![]() mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Doamne Many nu'mi vine sa cred

! Imi pare tare rau! Nu'mi gasesc cuvinte sa te consolez...MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
8+
ruxulic spune:
| citat din mesajul lui many_bani Din pacate si eu trebuie sa va parasesc. Se pare ca DT a fost interpretat corect, bebe a avut ceva anomalii, s-a oprit din evolutie. Maine dimineata merg la spital . Sunt distrusa, nu stiu cata suferinta mai pot indura.VA multumesc ca v-am "cunoscut" sunteti minunate ![]() mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many_bani, jur ca nu pot sa cred. Iti ofer un umar virtual pe care sa plangi (sa stii ca ti-l pot oferi si live daca vrei sa vorbesti cu cineva) si capul sus. Stiu ca doare al naibii de mult, stiu ca lumea pare ca se sfarseste...sunt alaturi de tine si iti doresc refacere cat mai rapida.
miereamara spune:
Many bani imi pare tare rau!
Iti doresc multa putere sa treci peste incercarea asta!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
12+

Vlad (29.10.2009)