Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

mai many, eu ce sa zic cu NT de 2.74? a mai avut cineva asa o translucenta la odiseea noastra?bebele biometric masura 13 saptamani si 6 zile (asta ca sa nu scrie 14 si sa se incadreze intre limitele DT-ului, ca din multe masuratori era de 14 saptamani). mi-a aratat ca NT-ul lui era pe percentila 85...pentru dimensiunile copilului(care dupa UM avea 12. saptamani si 5 zile doar)era inca in parametrii. daca per final riscul a iesit mic, se pare ca a fost f bine. cand stateam odata la usa lui tutunaru am vb cu o mamica care facuse amnio. ii iesise si TT prost si avea ecografic 2 semne clare de down: cordon cu 2 vase (in loc de 3) si NT peste limita. la amnio baietelul era f bine dar cica da, a imbatranit un pic pana a venit rez. vezi ca poti face o chestie ce se cheama FISCH (sper ca am scris bine) in care iti da un rezultat preliminar cam pe loc, sau in aceeasi zi. macar te linistesti un pic pana vine cel final

fetele care nu suporta pasta de dinti: incercati pasta pt copii cu gust de fructe. la mine a mers de minune asa, si la fel si cu guma de mestecat, nici eu nu suportam gustul mentolat. ala de fructe insa a fost o placere

felicitari irina si arleza pentru bebei
arleza cred ca NT de 13mm ar insemna sa fie mai mare decat capul copilului, deci stai linistita, e sarita virgula

dana iti inteleg indoielile vis-a-vis de nastere si dr. le-am avut si eu toata sarcina cu primul. ca ce mai fac la bb 2, ca nu mai pot merge la tutunaru, ca daca nu mai raman gravi si am iar nevoie de ajutorul lui...intr-un final as fi nascut la privat sigur daca nu aveam risc de nastere prematura sau daca venea tutunaru sa ma asiste natural la euroclinic. m-a pacalit ca-mi face rost de rezerva de la cmu, meseriasa...ca nu mor 3 zile in spital. n-am avut nicio rezerva, ca au fost ocupate, el de straduit s-a straduit...si a fost ca naiba spitalul. dara asta ca nu mori...nush daca e comparatia cea mai fericita...mai ales pentru un eveniment care e asa de important pentru noi femeile. acum, dupa prima experienta, indoiala mea a disparut. stiu sigur ca la elias nu

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Trec si eu sa va salut. Sunt zombie, ca nu dorm bine din cauza nasului infundat. Gatul mi-a trecut, am numai muci.

N-am reusit sa urmaresc discutiile ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooo!!

Trec si eu sa va salut. Sunt zombie, ca nu dorm bine din cauza nasului infundat. Gatul mi-a trecut, am numai muci.

Poate sare de mare, pe mine nu prea m-a ajutat dar la Vlad functioneaza. Multa sanatate.

Ralu fish testul se face in aceeasi zi sau ziua urmatoare si cariotipul cam in 10 zile. Acum astept sa vad ce zice dr. azi

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Acum sa va mai zic ca dupa sarcina pierduta in 2008, dr. ne-a zis ca financiar nu ne este greu ne recomanda un set de analize care de obicei se dau dupa 3 sarcini pierdute, dar ca sa evitam alte traume. Am facut multe analize, de trombofilie, genetice printre care si cariotip impreuna cu testul Barr, amandoi. Rezultatul este ca avem toti cromozomii acasa si asezati cum trebuie. ACum cu DD inainte.

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor,ce mai faceti?am fost la eco si mi-am vazut puiutul,are 6 saptamani si ii bate inimioara deja si o crescut foarte bine,ne-a chemat la un alt eco in iunie.Sunt foarte fericita ca ii bine
Doctorita mi-a zis ca dpn ii intre 31.12.2011 si 03.01.2012,de ce ii asa?stiti cumva

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciaooo!!

da, spray-ul cu apa de mare. Sanatate multa

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_k

buna fetelor,ce mai faceti?am fost la eco si mi-am vazut puiutul,are 6 saptamani si ii bate inimioara deja si o crescut foarte bine,ne-a chemat la un alt eco in iunie.Sunt foarte fericita ca ii bine
Doctorita mi-a zis ca dpn ii intre 31.12.2011 si 03.01.2012,de ce ii asa?stiti cumva

6+

Felicitari Aly, sa ai un bebe sanatos si la termen
Abia astept sambata sa ajung si eu sa-mi vad puiutul la eco

Sa va zic, de dimineata trageam de sotul meu sa se ridice din pat sa mergem la serviciu, la care el imi zice, "credeam ca e sambata" \, iar eu ii spun, "daca era sambata mergeam sa-l vedem pe bebe" si la asta vine reactia lui fi-miu "Vladut mege vede bebe!!!", tipa la mine

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

tocmai am vizionat The business of being born si am
impresionant, incredibil, outrageous pe alocuri...cand aveti timp il puteti vedea www.feminitate.org/2010/10/afacerea-de-a-fi-nascut/" target="_blank">aici

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna fetelor

nu am mai scris demult dar v-am citit tot ce ati scris. Am foarte mult de lucru.
Eu am facut dublul test la 11 sapt si acum cateva zile mi-a iesit rezultatul: risc scazut. Am fost cu rezultatul la doctor si mi-a zis ca e ok. Ieri am facut 13 sapt si am facut si ecografie dar rapid ..era aglomerat doctorul. Era marime normala bebe. A stat cu funduletul la mine :)
Era sa sa-mi zica doctorul ce e : fata sau baiat dar l-am oprit la timp. Vrem sa fie surpiza!

Pup toate fetele!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

leonardo - bravo voua ca puteti rezista tentatiei de a afla ce e. Toata sarcina vrei sa fie surpriza sau doar acum?? EU n-as rezista .

Mergi la inceput