Gradinita pe perioada vacantei de vara

Gradinita pe perioada vacantei de vara | Autor: angela1975

Link direct la acest mesaj

Astazi am aflat ca gradinita nu asigura program pe perioada vacantei de vara, cum la parinti nu vreau sa-l duc din motive personale, bona nu-mi permit dar mi-e si frica, as vrea o gradinita ieftina doar pt aceste 3 luni, max. 6-7 mil./luna. In sect 1 (zona Plevnei) sau sect 6 ( Militari)- cunoasteti vreuna care se incadreaza la cerintele mele

Copilul face 6 ani in iunie, este sociabil, jucaus, nu sunt probleme de adaptare.

Va rog mult, un sfat, am tot cautat pe net, dar nu am gasit :(
Multumesc.

http://photobucket.com/florentza_2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Din cate stiu eu, in fiecare cartier exista una sau doua gradinite de stat deschise pe perioada verii (spun de stat pentru ca cele particulare nu ar indeplini conditia pretului de 6-7 mil).
Tin minte ca anul trecut, in Militari erau deschise urmatoarele
- in iulie-250,273 si 309
- in august-273 (tot aici pe forum am gasit informatia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa e, anul trecut in fiecare sector au fost cateva gradinite de stat deschise vara. Pana la 6-7 milioane iti mai raman banuti si pentru un curs de inot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

si eu as dori sa stiu o gradinita de stat in sectorul 2- Lacul Tei,Stefan cel mare care asigura servicii pe perioada verii.
am inteles ca abia in iunie Ministerul Educatiei alege o gradinita pe sector care sa functioneze pe timpul verii dar pana aflu si pana ma duc sa-mi inscriu baiatul...
am gasit la particular dar 12 mil pe luna dar poate totusi reusesc la stat!
va ruo cine afla ceva sa-mi spuna si mie!

Mergi la inceput