Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Rody, chiar vroiam sa va intreb de masline, ma gandeam ca voi le dati masline proaspete, nu la saramura.. ca de astea nu vreau sa ii dau.. |
ar trebui s-o iau pe dealuri cateva sute de km sa le culeg eu, ca altfel... de-aia am intrebat-o pe CATA cum face ea...
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
baby78 spune:
b]giorgia[/b], si la noi la fel au iesit dintisorii...Adica nr.1 a iesit stanga jos si nr.2 stanga sus...Am spus ca poate a iesit asa din cauza ca cel de jos batea pe gingia de sus si a fost mai usor sa o saprga...Dar apoi in 3-4 zile au iesit si cei in pereche..asa ca intr-o saptamana am avut 4 dintisori
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crissy77 spune:
bumblebee, da un F5 (refresh), asa mi se mai intampla si mie, vad negru in fata ochilor. Pe Elise am tuns-o de mai bine de o luna, imi era greu cu lectiile de inot, dura o eternitate pana o uscam pe par. A fost alegerea ei (inot sau par lung). Plus ca ii vine mai usor sa se pieptane.
rody, sa stii ca la Bea freza nu i-o fac eu, asa ii sta parul cand o spal pe cap.
michelle1981 spune:
giorgia - dar Antonia papa cu biberon/ canita? Mult succes
Bv pt
rodyka - bravo pt kg!! Vezi ca sunt mai multe tipuri de canite cu cioc, si eu incerc sa o obisnuiesc pe Bianca acum cu ele (am 2 tipuri, unul din care tre sa traga ea, e antiscurgere, si altul din care picura singura)
Referitor la CIC2, asa e, se poate sta 2 ani, eu nu am luat in calcul varianta asta ca nu imi convine financiar.
Victo - spor la invatat
Anne - trebuie sa faca si fizioterapie sau ceva exercitii?
ooana - tu ti-ai facut de cap? As zice si eu ce am facut de papa dar mi-e ca ma cearta fetele care sunt la cura
Paula - si acum cum mananci? Tot cam de dieta? Nu ai mai pus?
BTZ - bv pt banuti si pt rezultatele sotului
crissy - of ce nasol cu reprogramarea.. Bine ca ati aflat in timp util totusi. Ce tare sunt motatele tale. Bravo pt bravo!!
Am vazut ca ati vorbit despre cat lapte trebuie sa bea un bb. Am pus cateva poze cu informatii (raportul dintre lapte si mancarea solida) si retete din revista mami.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Anne45 spune:
Fetelor nu-mi vine sa cred ca Giuliano a facut caca la olita -cum era cam constipat in ultima vreme -am decis sa-i iau olita. Astazi dimineata am vazut ca se scremea sa faca -era pus pe tapet , l-am luat repede si l-am pus pe olita -din pacate s-a inhibat si nu a facut nimic . Dupa pranz l-am vazut din nou cum incerca sa faca si l-am pus din nou pe olita -rezultat ok. Am baiat mare , sper ca asa sa rezolvam si noi problema . Are zile cand nu face si vreau sa-i reglez un pic si dieta -nu bea apa mai deloc -30 lingurite da apa numarate. Sucurile le-am incercat , nu-i plac -din punctul asta de vedere seamana cu mine-nici mie nu-mi plac , nici gazoase , nici naturale , coca cola sau alte prosti.
La pranz a mancat dovlecel+brocoli +1/2 out +ulei masline +parmigiano. Am vazut ca nu prea ii place oul.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
catalina2307 spune:
Hello.
Rody - maxim 2 masline....o manca si mai mult dar nu am incercat.
Daca sunt prea sarate, se pot tine in apa rece cateva ore....ca branza.
Fetele din Romania, grija la masline, nu luati d'alea turcesti negre, negre ca-s injectate cu culoare. Tot ce are sambure negru si gustul ala de nimic nu este ok. Maslinele , chiar si cele negre au samburele verde, sau deschis la culoare, in nici un caz taciune.
O vestuta pentru David
Multumim
bumblebee spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Edit - maslinele proaspete nu se pot manca :). Catalina O vestuta pentru David Multumim |
Mie mi-a trimis mama de alea proaspete, asa-i, nu le-am putut manca , amaaaaare.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Am primit si rezultatele lui Ovidiu si sunt buneeeeeeeee Crissy cand plecati??? |
ma bucur mult pt voi...macar ati scapat de un stres...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Am venit si eu de la masaj!! vai, ce m-a durut
Michelle, nu tin dieta aia acum, dar nici nu mananc asa cum stiu eu...mi-e dor de paine!!! Mu m-am mai ingrasat, dar nici jos nu am mai dat. Ma mentin la 65,5.
Catalina, si eu stiam ca maslinele proaspete sunt tare amare. Eu sa nu vad masline!!! Nu-mi plac deloc.
Crissy, eu asa am retinut, ca se poate da conopida. Eu ii dau de vreo luna.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10