Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

CRIS, bravooooo!

In legatura cu Marele Congres, mie mi-ar face o deosebita placere sa particip dar cum al meu sotz munceste de cele mai multe ori in weekend, nu am cum sa ma inscriu pe lista Si pe urma sa zic ca nu pot....as putea totusi, daca cineva de pe lista renunta din diverse motive cu Putin timp inainte, sa vin eu cu ai mei barbati in caz ca nu e nimic de munca in weekendul ala.....

Si pt ca voi tot vorbiti de cure, eu azi am avut o foame in mine.. de la nenumarate felii cu unt, cani cu lapte, omleta, cascaval, branza Si terminand cu pizza, paste si biscuiti Oreo..... Si ma mai Mir ca stagnez la 68 kg....

Noapte buna, fetelor!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

BINE TU CRIS Hai ca primul pas e facut

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crispro - primul pas a fost facut, tot asa inainte!

Multumesc tuturor pt raspunsuri
Si a mea se serveste direct de la sursa, dar as vrea sa o invat si cu alte surse
Am 2 nunti vara asta si zau daca stiu cum sa fac. Bianca se trezeste de 2-4 ori noaptea pt papa, sau ma rog eu asa consider.. si adoarme inapoi doar la san.

Referitor la intalnire si eu m-as baga, dar depinde fff mult cand. In prima jumatate a lui august exclus ca vine soacra din Italia, in plus e taierea motului la noi.

lala, bumblebee, btz - astept codurile maine

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, bravooo si-apoi fac si eu ca eladea: impresii? sotul?

noi fetele ne-am cam obosit in seara asta, Maria a fost pe-afara cu rotilele si o dureau picioarele, asa ca la cumparaturi/plimbare am fost doar cu Isa. am mers sa iau si capsuni, dar nu mai erau unde am vazut eu frumoase in vitrina, asa ca... si maine e o zi! Isa a papat ceva mai bine iaurt cu dulceata de piersici si o masura de cereale, apoi mai tarziu am tot incercat s-o invat sa bea din cana aia cu cioc dar degeaba, o roade cu dintii! si cand i-am luat jos protectia dinauntru, si-a umplut gura cu lapte si i-a curs si pe piept . deci, pe la vreo 2 ani o s-o folosim si pe aia . de maine o sa-i dau direct din pahar, macar peste zi sa renuntam la biberon (si cu lapte, si cu apa), sa vedem cum merge...

ref la marele congres, mi-ar fi placut tare mult sa fiu acolo cu voi, mai ales ca pensiunea lui ochidut e superba din ce am vazut! iar de voi, mamici, ce sa mai zic? pai cate sunteti, tot va fi bine! uite-asa, grupuri-grupulete, si tot ne intalnim cumva, candva...

am uitat sa va mai spun o chestie: am fost azi iar la farmacie, ca ieri uitasem sa intreb de pasta de dinti, si era si un tip nou, tinerel. ii spun ca imi trebuie pasta de dinti pentru bb mai mic de un an, face ala o fata lunga si ma intreaba "ca sa-l spalati dv acasa?!". m-a bufnit rasul!! pai unde s-o duc pe Isa la spalat dintii?!?! imi arata el niste tuburi, toate pentru 2-6 ani. apoi il intreb eu: "pana la 2 ani nu se spala dintii la copii?" si el, saracul, fastacit, a chemat-o pe farmacista sefa (la care mergeam eu de obicei la sfatuit). si aia mi-a spus cam la fel: de la 2 ani se spala copiii cu pasta de dinti ca se considera ca abia de pe la varsta aia nu mai inghit pasta, si pana atunci doar cu periuta . no, mie mi-a fost rusine sa zic ca in lumea de unde vin eu se spala copiii pe dinti cu pasta de cand au dinti si vor parintii sa-i ingrijeasca, dar nici n-am cumparat nici un tub de pasta. acuma ma gandesc daca sa-i zic la sora-mea sa-mi cumpere ea sau sa iau de-asta de la 2-6 ani si sa pun doar putin-putin. nici graba mare nu e, ca la cati dinti avem noi

alice, tot uit sa zic: mami, ia pune tu acolo la semnatura si o graviduta cu +5, sa avem si noi la ce zambi frumos (la amintiri)

noapte buna, delfinariu

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Andrei de imaya

Crisu', am trimis sotul cu foaia la finante, sper sa o poata depune el.. Felicitari pt 'impiedicare'.

Sunt deraiata de somn, asa ca am uitat tooot ce-am vrut sa spun .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele mele dragi! Aseara m-am culcat pe la 11, numai bine ca la 12 fara un sfert s-a trezit piticul.. m-am pus cu el in pat, pana la 2 nu a vrut sa doarma... Asa ca i-am facut LP, desi tot vroiam sa incerc sa il fac sa adoarma fara LP, sa ii dau LP-ul mai dimineata... dar cum deja nu mai puteam ca de 2 ore ma tot tinea, si deja era tot mai marait, i-am dat LP- si a baut 190LP!!! asta desi mancase bine si seara la culcare... apoi la 7 iar s-a trezit, i-am facut doar 130LP, l-a baut tot si somn la loc, fara alte comentarii. dar eu nu mai pot dormi

Tu, fete, Eladea, a fost bine! Mi-a fost dor si mie de sotul meu, si lui de mine! SI chiar vorbeam ieri cu el ca trebuie sa ne revenim, sa intram in normal, sa ne facem timp si pt noi. Sper sa se si intample asa.

Fetele, care credeti ca puteti veni cat de cat la intalnire, scrieti-va pe lista, ca sa vedem cand suntem majoritatea disponibile. Michelle, pai atunci poti sa te treci cu sfarsitul lui august, numai bine ca stim si noi cand poti. ca nu e totuna sa alegem data in functie de cele 9 persoane in lista, sau in functie de 20-30...

Bumblebee, pt 2%. Eventual sa ma anunti pe Pm cand depune, si sa imi dai numele tau complet, sa o anunt pe mamica! Si tu, Paula!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
Haideti la .
Cristina, si eu iti dau PM, doar sa ajung sa-l trimit. Sigur il trimit pana vineri
Aelita, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!!
Ochidut mama, bine ca ai aparut...noi ne faceam planuri cu cabana ta si tu nicaieri. Sa ne spui in ce week-end o ai disponibila si sa ne dai si niste tarife. Eventual pe mail.
Hai fetele, mobilizarea, ca nu stam mult...2, 3 zile!!!
Am avut o noapte buna, fara trezire si cred ca avem in total 5 dinti. Asa se vede, ca eu mana in gura lui nu o mai bag niciodata
Alice, hai cu semantura , sa stim si noi cand se te intrebam cum mai merge sarcina, DT, misca, nu misca, sexul, etc
Oana, ce ziceti? Veniti azi in Unirii in efectiv complet?
La multi ani Andrei!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata gagici!

tocmai l-am pus la nani pe filip, ca iar mi-a dat trezirea la 6...

kataaaaaaaaaaaaaa, mai io am zis ca nu vreau sa fiu indiscreta, da ma bucur ca a fost totul bine cu Cristina si sotul... bine, nu era musai sa si raspunda Cristinuta... (vad ca n-am fost singura curioasa, mai era si Rodi...)

tu fete, io am asa niste furnicaturi prin gamba, pana la degete...nu stiu de la ce...bine, stiu ca am ceva varice pe venele profunde...dar atunci mi-a zis medicul ca n-am ce sa le fac, ca nu se opereaza...tre sa merg musa sa mai fac o eco doppler, sa vad cum stau...paote e totusi ceva tratament... sau o fi altceva???

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Andrei

Cris eu as veni cu mare drag la intalnire dar sotul meu pleaca la sf lunii din tara si va veni in august acasa pt 1/2 sapt...cred ca dupa 15 aug vine el ca tb sa fie pe 3 sept acasa ca o sa cununam...asa ca nu pot sa ma pronunt dinainte...astept sa va hotarati voi la o data si daca nu va fi el acasa poate ii iau pe mama si tata cu mine

Aseara am avut si noi de gand sa ne impiedecam...dar nu am reusit pt ca Antonia are senzor de miscare...cum plec de langa ea cum e treaza...aveam de gand sa ma duc la el dupa ce adoarme ea bine dar am adormit si eu bine...plus ca s/a mai trezit de vreo 3 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neataaaaaaaaaaaa
Taaaaaare buna cafeauaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Vik a adormit de la 7 aseara in scaunul de masa,l-am transferat in pat si a dormit pina dimineata la 9,cu vreo 3 gustari de tzitzi.acum savureaza niste soldatei de piinica cu unt si o canita cu suculet stors.

eu beau cafeaua si plec la piata
by

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput