Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
tina_80 spune:
aaaaa....uitam! ALICE!!!
ii spun sotului ca o mamica de delfinasi e insarcinata si mi-a spus sa o felicit din partea lui.....asa ca Alice! Felicitari din partea lui Cata!
Sotul meu isi doreste multi copii![]()
iar eu nu cred ca pot face fata si la al II lea ca n-am ajutor....daca as avea noroc de o bona buna, as face si 3![]()
....dar i-am spus si de vecina Paulei...si in sfarsit a spus si el ca e greu cu 2 in asa scurt timp
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Tina, de treaba sotiorul, cum te ajuta! Ma distrati fetele ne-ardelence cu "ioi", imi place!!! De fapt, Diana, tu ziceai ca esti juma ardeleanca , parca, nu? cand vii in vizita? FETELE, ia ghiciti ce? daaaa!![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
bravo
bravo
bravo 
Oana asteapta-ne ca venimmmm
si chiar asa ce e cu absenteismul asta de la Marele Congres?
Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
Dieta ziaua 2 
Dimineata iaut mare
Pranz vita + ridichi + rucola
Cina Ora 17-18
Am fost in vizita asa ca am calcat in strachini - ciorba vita (nu am mancat decat zeama), 1/2 snitzel pui cu pilaf + o cioco mica. Of asa ma enerveaza oamenii care incep sa iti tina prelegeri ca nu ai nevoie de dieta, ca arati exceptional , parca dupa ce le-am zis vroiau sa ma indoape si mai rau.
Incerc sa fac maine 200 abdomene. Of ....
Somn usor delfinariu!
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
katalina spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 |
finally!!!!!
[/quote]
ELADEOOOO

,ce tare esti, vrei detalii

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
katalina spune:
TINAAAAAA, ce mai faci,tot cu bunica???ii mai faci ceai???
Of, o sa vina si casa mult visata pt voi, undeva va asteapta
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Diana_Eva Saci - eu am avut de la quelle erau ok dar acum 5-6 ani cred. Inca am lucruri vidate in ei. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |

tina_80 spune:
| citat din mesajul lui katalina TINAAAAAA, ce mai faci,tot cu bunica???ii mai faci ceai??? Of, o sa vina si casa mult visata pt voi, undeva va asteapta ![]() Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata |
cam tot la fel!

spor la shopping!
cand ajungi acasa musai sa intrii sa ne spui ce ai luat frumos si mai ales cum s=a comportat Victor cu bona
Mi-ai dat o idee! as putea sa-l las pe R cu tasu si sa dau si eu o fuga pana la Bucuresti
Alice_Elena spune:
aelita, condoleante 
katalina, pai cand va vad pe voi cu cate 3 ma simteam prost doar cu unu :))
cristina, eu v'am zis sunt disponibila, n'avem nimic planuit din timp, numai niste nunti si botezuri. asa ca stabiliti data iar eu va zic atunci ce si cum. poate macar dam o fuga ca suntem destul de aproape
va multumesc pt felicitari. tina, si sotului tau ![]()
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
cristina, si daca imi e greu am la cine sa ma plang. v'ati pricopsit cu inca un copil in delfinariu :))
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
tina_80 spune:
DIETA ZIUA A II A
-iaurt mare
-ciorba de curcan
-vita cu salata
-o felie de branza cu o rosie
(nu puteam sa ma culc cu burta goala)

daaaa!