constipatia dupa nastere

constipatia dupa nastere | Autor: andreyutzu

Link direct la acest mesaj

BUNA AM NASCUT IN URMA CU DOUA LUNI NATURALSI DE ATUNCI MA CONFRUNT CU O MARE PROBLEMA CONSTIPATIA .DE ATUNCI NU POT IESI AFARA DECAT CU SUPOZITOR CU GLICERINA SI LAXATIV SI ATUNCI CU MARE DIFICULTATE IMI ESTE CAM JENA SA VB DESPRE ACEST SUBIECT DAR IN SPERANTA CA CINEVA A TRECUT PRIN ASA CEVA SI MA VA AJUTA CU UN SFAT .CAND SE APROPIE MOMENTUL SA MERG LA DAIE MI SE FACE FRICA, IN UNA DIN ZILE M-AM FORTAT MAI TARE SI DE ATUNCI AM SCAUN CU SANGE ESTE POSIBIL SA IMI FI PLEZNIT EPIZIOTOMIA SAU SA FIE ALTCEVA?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
inainte de a-ti da cineva sfaturi, te rog sa ne spui daca alaptezi. pentru ca daca alaptezi nu poti lua orice, pentru ca il afecteaza pe bb.
sangerarea despre care povestesti poate fi de la o fisura anala sau hemoroid.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutzu spune:

nu mai alaptez am ramas fara lapte.m-am uitAT CU OGLINDA SI SE VEDE LANGA ANUS O FISURA MICA DE TOT MA GANDESG SA NU FI PLEZNIT EPIZIOTOMIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pentru ca nu mai alaptezi, poti incerca sa folosesti lactoza, gasesti in magazinele DM sau mai exista varianta de la Humana, Milchzucker.
pe cutie scrie cum se administreaza, e un produs natural, nu da dependenta sau efecte secundare.
incearca sa consumi cat mai mult iaurt cu bifidus, amestecat cu cereale sau seminte de in, pentru un aport de fibre care va accelera tranzitul intestinal. daca iaurtul nu-ti place, cauta produse cu probiotice, gasesti la orice farmacie, cred ca Linex este potrivit si pentru constipatie (parca asa scria pe cutie...)
mai poti incerca cu prune uscate, pe care le consumi ca atare sau le lasi seara intr-o cana cu apa si dimineata bei pe stomacul gol acea apa in care au stat prunele. din propria experienta, desi nu am probleme cu constipatia, am constatat ca daca mananc caise confiate (cumparate din mega image, marca lor proprie), in 2-3 ore fug urgent la baie . si mama a patit acelasi lucru, cu aceleasi caise.
mai functioneaza si mierea naturala de albine, luata dimineata pe stomacul gol, cred ca o lingura ar fi suficient.
si perele sunt bune pentru tranzitul intestinal. e drept, in perioada asta gasesti fructe de import, sunt cam scumpe...
nu manca banane, deoarece constipa.
ai putea incerca sa folosesti si o clisma, ca sa reusesti sa elimini tot ce s-a adunat in intestin.
iar pentru mica fisura cred ca ti-ar face bine bai calde si un unguent, fie de galbenele, fie chiar si cea pe care o folosesti pentru bb.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu inca nu am nascut, dupa cum se vede la semnatura, dar din cauza ca iau supliment de fier..am cam aceeasi problema..nu chiar atat de acuta.

Ce fac eu ca sa scap de constipatie: cum a zis si Corina, prune uscate. Le mananc seara si apoi beau muuulta apa, sau le amestec cu musli de la sanovita (aia care nu is gustosi, dar sunt sanatosi) si cu iaurt.

Altceva ce am incercat si functioneaza..apa calda cu miere pe stomacul gol, apoi macar 20 de minute nu mananci nimic.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna!
Si eu am probleme cu constipatia dar sa sti ca de curand m-am apucat de cura de slabire si tin o cura in care micul dejun consta din fructe si vreau sa spun ca nu mai am nici o problema.
Deci maninc un mar si o para ,apoi dupa doua ore alte fructe,si tot asa pana la pranz cand consum mancare gatita si nu ma mai constip.
Poate te ajuta si sfatul meu ,asta daca nu ai probleme cu stomacul.
Se mai pot gasii multe remedii acum ramane sa descoperi ce merge la tine.
Trebuie deci sa maresti cantitatea de fibre ,eu le-am luat din fructe.
Sangerarea de care vorbesti cred ca este de la hemoroizi pe care e posibil sa-i fi facut in sarcina sau in timpul nasterii si tocmai de aceea trebuie ca scaunul sa fie mai moale(scuzati detaliile).
Poti sa-ti faci bai de sezut cu ceai de galbenele pentru hemoroizi.
Eu dupa nastere am folosit si o crema pentru hemoroizi prescrisa de medic dar nu mai stiu exact care era.
Multa sanatate!

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutzu spune:

multumesc pt sfaturi nu va mai scuzati pt detali imi sunt folositoare va multumesc din suflet .

Mergi la inceput