Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '
Raspunsuri - Pagina 15
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty Bun venit Sara Elena!!! Sa ai o viata implinita alaturi de frumoasa ta familie! Noi suntem in mari pregatiri pt ziua lui Raul, care e maine, dar azi o sarbatorim, la miezul noptii inca ornam torturile . Pisik uite troti (care la noi e un succes deosebit, vrea tot timpul cu ea peste tot) http://www.micro-scooters.ro/produse/mini-micro-blue.php pt balaurul cu picatele! Sper ca e o forma usoara! Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
MULTUUUU!! mama, ce prompta ai fost!
balaurul e ok, chiar are o froma usoara, nu stiu daca s 15 puncte rosii toate. au trecut deja 5 zile si de azi noapte n a mai iesit nicio bulinuta.
sarbatorire frumoasa sa aveti. pe rauleanu il pupam maine, exact de ziua lui!
sa nu uiti sa ne trimiti tort .
madybulancea spune:
BINE AI VENIT SARA!!!!
Tzuna knd poti poate reusesti si pui poze....
PIsik Razvi a primit anu asta o trotineta cu 2 roti,una fata una spate, luata de la hervis uite si link http://www.hervis-sports.ro/rsync_hervis_ro/flugblatt/kw20/angebote_seite%203.pdf
Este f buna....asa a vrut razvi cu 2 roti ca el e baiat mare ...
va pup!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 26+
roxanici spune:
pis, si rares tot troti de aia are a la Kitty, mie imi place f mult, lui rares asa si asa ca el s-a nascut cu bicicleta lipita de fund si nu prea pot schimba eu asta.
Marta sanatate la copilasi!
Mady, fain nume ati ales
Tzuna, bafta cu hranitul bebelinei!
eu il am pe horia cu febra de duminica, nu stiu exact ce coace...de la urgenta mi-au zis ca e otita dar io nu prea am auzit de otita fara muci fara nas infundat, fara sa il doara urechea in mod evident....
madybulancea spune:
Roxy eu vroiam ori Rares ori Horia dar lui Razvi i-a placut mai mult Rares asa ca asta a ramas,probabil va fi si Mihai,daca Razvi are sfant tre sa aibe si bb...
Mami de Razvan (09.05.2007) si 26+
tzuna spune:
Va multumesc tuturor pentru urari. Sunteti minunate!
Imi pare rau sa citesc de bondarei si albinute bolnaviori. Sper sa le treaca repede.
Noi suntem bine, azi am fost si 40 min in parc (ne-a dat voie medicul).Pe mine ma dor cusaturile si cam atat. Bebelina a fost neasteptat de mare si a iesit si cu manuta deasupra capului si cu cordonul in jurul gatului si mainii. pe langa ce a taiat dr a rupt si ea cu manuta asa ca am dita mai broderia. Si un hemoroid imens ca sa nu uit cumva cat de rau poate fi (a aparut si Maria).de NASCUT AM NASCUT FARA MARI INTERVENTII. M-am dus sambata dimineata la control si datorita traficului din Bucuresti m=au luat contractiile pe drum. Am ajuns cu dilatatie 2 si col sters. I-am spsu insa dr mele ca nu vreau sa raman ca nu am contractii mari si regulate. M-am dus cu sotul si gaza in Herastrau ca e langa maternitate , dr mi-a spus ca e de garda si ca ma astepta sa revin dar ca nu-i o regula. M-am plimbat 2 ore apoi am fost acasa, au reinceput contractiile, m-am pregatit si la ora 17 m-am internat cu dilatatie 5. A mers f bine si f usor pana la dilatatie7 si apoi a stagnat. Si cu ocazia asta am incercat si eu o perfuzile cu oxitocina si apoi ruperea membranelor si dupa durerile aferente (pana tunci fusese chiar ok) am nascut in 45 minute. Curatatul si cusutul au mai durat 1 ora.
Asta mica are icter, e somnolenta si mananca putin dar pare ok. De azi vad ca am laptic, ii mai dau si completare uneori sau ii dadeam pana azi cel putin.
inca suntem mirati cat e de linistita. Aseara am vazut un film cu sotul , am avut parte de o noapte linistita....
BiancaM spune:
Tzuna, nu o forta sa pape, ea inca are din placenta nutrienti, pune-o la san sa traga cand da semne de fomica, mai stai cu completarea...
Maria cum a reactionat la intalnirea cu bebe?
roxanici spune:
si io zic ca si Bianca, Tzuna, pune la san cand ii e fomica si ai sa vezi ca se declanseaza totul asa cum trebuie, si lactatia, si bebelina invata sa traga bine.
Am remarcat si eu ca a fost mare bebelina, si mai ales ca tu esti miniona....sa fie sanatoasa si sa creasca in continuare ca tu sa uiti de cusaturi in cateva saptamani.
Intrebare intrebatoare, ati facut careva test rapid de depistare a streptococului(in gat)?
aici in rom, ca in strainataturi stiu ca se face....daca da, cum se cheama? tre sa fac lu horia da nici dr nu stia daca se fac pe la noi....intreb maine oricum, da mi-e ca o sa se uite chioras la mine. horic are rosu in gat si am gasit dr care nu vrea sa ii dea antib de at daca trebe...maaare minune.
si inca o intrebare ati fost pe litoralul romanesc in vile/case inchiriate la cheie? caut asa ceva dar sa fie calumea....sa am incredere sa folosesc vesela de acolo de ex....avand in vedere ca mergem cu copii mici dupa noi. daca da, dati de stire, pe pm, pe ce cale vreti.
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Intrebare intrebatoare, ati facut careva test rapid de depistare a streptococului(in gat)? aici in rom, ca in strainataturi stiu ca se face....daca da, cum se cheama? tre sa fac lu horia da nici dr nu stia daca se fac pe la noi....intreb maine oricum, da mi-e ca o sa se uite chioras la mine. horic are rosu in gat si am gasit dr care nu vrea sa ii dea antib de at daca trebe...maaare minune. |
Tzuna, daca ai pelin fa bai de sezut cu ceai concentrat ca ajuta enorm la vindecarea rapida a taieturii, reduce inflamatia si congestia zonei si e si oarecum racoros... Sanatate si refacere rapida! Asteptam poze cu micuta cand ai vreme!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
radcarmen spune:
Roxana, depistarea prezentei streptocolului se face prin analiza ASLO, dar e bine pe langa asta sa ii faci si exudat nazal si in gat, care depisteaza unde este localizat streptococul (asta in cazul in care el se mai afla local si nu a intrat deja in sange). Eu am avut cateva infectii cu streptococ din care cele mai multe depistate deja in sange, fara a mai fi depistate si local.
Fata cea mare (4ani) a nasei mele are acum strepococ in gat.
Sanatate multa!
Tzuna, refacere usoara!
O zi usoara!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! RAUL!
Sa fii sanatos, sa aduci numai bucurii parintilor tai, sa ai bafta la testari.
KITTY sa va traiasca, sa aveti viata plina numai de bucurii.
TZUNA ma bucur ca sunteti bine, sper sa te refaci cat mai repede, iar la faza cu alaptatul au dreptate fetele, in timp se va regla si cantitatea de lapte in functie de cat va suge pitica, dar ai rabdare sa-si revina cu icterul si apoi va sti ce sa faca cand ii va fi fomica.
ce spune MARIA despre pitica, de tine cred ca nu mai este cazul sa intreb, va pupam.
ROXI asa se face cum au spus si fetele, i-am facut si eu lui STEFI si iti dau rezultatele in cateva zile, nu este o procedura dureroasa, si este mai bine sa vezi daca are local(gat, nas), sanatate multa.