Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Magduta, nu are legatura cu bautul dupa ora 18... adica ar trebui ori sa poata tine pana dimineata, ori sa se trezeasca noaptea cand are vezica plina. E crunt sa nu lasi un copil sa bea apa cand ii e sete, de fapt asta e valabil si la adulti. Si oricum, daca ii e sete, va merge la baie sa isi faca nevoile sau sa se spele pe dinti si va bea de la baie cata apa va vrea, si tu habar n-o sa ai , sau va gasi el alte solutii (si vorbesc din experienta )

Edit: mesajul fusese inceput ieri, dar mi-a picat netul si a ramas in suspans. Pana una-alta,
tzuna

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani si de la mine sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri!

Hai Tzuna, nastere usoara!
Da' stiti voi ca naste, ca nu am vazut anuntat nimic la odiseea de mai-iunie?!

Duminica placuta in continuare,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Eu sunt creata iar Tzuna nu a venit ........stiti voi ceva, cumva ???
TZUNA

Mergi la inceput

La multi ani Elenelor si Constantinilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Hai Tzuna!

Siuta esti asa?

Am revenit si noi dupa ce am colindat juma' de de tara w-endul asta. Din fericire fara peripetii.
Acum schimb garderoba de iarna cu cea de vara, lucru care devine tot mai stresant si imi ia timp tot mai mult. Clar ne trebuie o casa mai mare...

mai da' de ce nu suna nimeni pe Tzuna? care stie numarul.

Magda, si Petru bea multe lichide dupa 18, el nu a renuntat la laptele de seara si bea o cana, apoi apa, mai ales daca ia ceva pastile. Dar sigur se trezeste noaptea daca e cazul sau dimineata zboara la baie.

Azi notam si noi in calendar primul pipi la olita de Calin. Sunt sigura ca e o intamplare, jumate l-a facut pe afara, dar speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

neata!

tzuna si bebelina, sper ca sinteti ok. banuiesc ca s a nascut, ca n a mai intrat tzuna pe aici.

rozi: in spate la ceronav sint ultimele blocuri pana la intrarea in mamaia. e complexul ala de turnuri noi, argintii cu fatete multicolore, parca se numeste curcubeu sau...spectrum?...dar se vad de pe bd. mamaia.
ajungi prin str. unirii, dar daca vrei, iti dau detalii la telefon.
tarif 240 ron/luna.
daaaaar...iau vacanta din iunie...asa ca ne vedem in septembrie, daca vreti.
ar mai fi la iaki, 280-300 ron/luna si la palm beach(nu stiu tarife ca am inteles ca nu i prea grozava amenajarea).
hai la zumba pana atunci ca e tare misto!
va pup!

nana are varsat de vant, de vineri. pana acum, 2 bobite mari, si vreo 10 mici. oare se mai inmultesc? mi e groaza! nu are alte manifestrai decat eruptia.
ieri a stat in curte toata ziua, s a jucat cu varu' care a a avut si el acum 2 saptamani si e imunizat. dne ajuta. sper sa fie o forma usoara.

o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

rein, felicitari ptr olita!
si nana bea inca lapte la culcare. ba gol, ba cu cereale, dupa cum ii suna. si apa, multa, inainte de a stinge lumina. dar face pipi dimineata, cam cat o galeata, si e ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rein

Siuta esti asa?

Am revenit si noi dupa ce am colindat juma' de de tara w-endul asta. Din fericire fara peripetii.
Acum schimb garderoba de iarna cu cea de vara, lucru care devine tot mai stresant si imi ia timp tot mai mult. Clar ne trebuie o casa mai mare...

mai da' de ce nu suna nimeni pe Tzuna? care stie numarul.

Magda, si Petru bea multe lichide dupa 18, el nu a renuntat la laptele de seara si bea o cana, apoi apa, mai ales daca ia ceva pastile. Dar sigur se trezeste noaptea daca e cazul sau dimineata zboara la baie.

Azi notam si noi in calendar primul pipi la olita de Calin. Sunt sigura ca e o intamplare, jumate l-a facut pe afara, dar speram.

rein

Exact asa eram aseara .
Bravo mai Calin, esti baiat mare !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineatza
Tzuna a nascut sambata la ora 21 o fetita minunata de 3850 g si 52 cm.Cu o broderie la mami si o circulara de cordon au trecut impreuna peste asta.Maria si tati emotionati.Manuela era bine irei dupa amiaza.Probabil maine le da drumul (fetita ma sta putin sa o monitorizeze) si cand va putea proaspata si fericita mamica va intra sa povesteasca singura.

Magda da-i copilului apa si scoate-i pampersul.Mergeti la dr daca e nevoie.Are totusi 4 ani !!!....Victor scapa pipi in pat daca bea muulte lichide seara (2 cani de lapte de ex si putina apa "de sete") si daca nu a dormit de pranz si e fff obosit.Altfel se trezeste si cere la baie singur.Vine vara cum lasi copilul fara apa???Parerea mea

Acum l-a adus Cornel pe Vic de la gradi ca a facut de 2 ori diaree si doamnele au sunat sa-l luam.Numai pot intra azi ca tre sa-i fac ceaiuri,Smecta si paine prajita si sa vad cum se va simti.
Matza e si ea la regim si i-am scos legumele tot din motive de diaree saptamana trecuta .La 2 saptamani dupa vaccin o sa reincep cu legume in cantitati fff mici (si eu care ma bucuram ca am ajuns la 80 g piure ).Acum s-au rarit scaunele la 1/zi pastos si sper sa nu mai avem probleme

Sanatate tutror.
O zi frumoasa si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Tzuna sa va traiasca fetita ,sa fiti sanatosi sa va bucurati de comorile voastre!

Mergi la inceput