Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ELA vezi ca ti-am dat PM.

TZUNA hai ca eu intrasem repede sa vad poate dai de veste dar vad ca esti bine si nu i nicio contractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt bine, nici vb de contractii. In schimb mi se umfla f rau picioarele desi tensiunea e ok, analiza la urina la fel.... E drept ca mai toata ziua stau in picioare... in fine s-or dezumfla ele dupa ce nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Tzuna, deci mai stam cu majoretele .
Ieri Anastasia a fost in excursie de capul ei cu gradinita la Targoviste, Busteni, Sinaia. A venit extrem de incantata si e foarte clar ca i-a placut pentru ca am amenintat-o ca nu o mai las in excursie daca nu isi bea cana cu fructe, si a dat-o pe gat rapid .
O tinem cu o tuse dimineata, dar in rest e ok. Ma bucur tare mult ca sta cu Toma si se joaca, ii citeste povesti, il gadila. E o bucurie sa ii vezi pe amandoi razand, iti umple sufletul.
Ma pregatesc de un weekend plin : sunt singura cu amandoi si trebuie sa fac mancare, curat, joaca...probabil ca duminica seara o sa am parul cret .
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- dc nu nasc gtrec duminica seara pe la tine sa te vad creata.
Dc tot stii din timp ca ramai singura cu amandoi pune si tu bona sa mai faca ceva treaba in avans. ma bucur ca Anastasia s-a simtit bine in excursie. Ai fetita mare.

Eu sunt acasa, sunt bine, nu am inca nici un semn ca-as fi aproape de nastere... cine stie.... Maine emrg la control ca e dr mea de garda. Dc erau ceva semne probabil ma oprea acolo asa insa ar tb sa ma pun pe pregateli ca sa-mi serbez sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Delia unde o duci pe Nana la inot si ce tarife sunt, ca in acest oras stam atat de bine la acest capitol ca la cel de stomatologi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Si eu prezenta in "casa noua"

Mergi la inceput

Am vazut ca Tzuna se pregateste sa nasca...ce-a mai trecut timpul....Ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Tzuna, si eu am admirat camera cea roz piticute si teodora mi-a zis ca vrea si ea asa (camera, nu surioasa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noi bine, ce sa facem.

Programul se incarca si imi e greu sa intru. Sa imi fie rusine ca nu am intrat cat a fost Horia mai mic, caci acum doarme unul, mananca altul, trebuie culcat celalat, hai afara cu amandoi... dar nnu mult ca trebuie sa manance iar altul etc. 3 luni sa mai treaca sa faca Horia anul si speram sa avem un program mai normal. Tot de atunci ar avea si el loc la gradinita, sper sa fie mai bine cu el cu bolile caci altfel am sa il scot iarna asta de pe lista.

Matei e mare si intelege multe si are principiile lui. Acum nu imi mai da voie nici macar sa calc un pic pragul de la grupa lui, ma impinge sa nu intru si sa il vad ce face acolo. Educatoarea spune ca el vorbeste cu ele , la medic insa cu greu i-au scos cateva cuvinte din gura ca sa vada daca vorbeste corect. Sper sa ii treaca cat mai curand.
La frizerie nu vrea sa mearga, i-am interzis televizorul aproape 2 luni ... poate -poate o sa se razgandeasca. In final ne-am razgandit noi si i-am dat drumul ca sa auda germana. La gradinita a venit saptamana trecuta un fotograf sa le faca copiilor poze, l-am dus si pe Horica sa le fac impreuna . Dar Matei nu a vrut cu nici un pret sa faca. I-am promis inghetate, prajituri ( ca asa ceva la noi rar se gaseste), i-am spus ca nu o sa ii dau voie sa se joace cu prietenul lui cand plecam ... a ramas neinduplecat. Dar asa am aflat ca fotograful stie bine romana, caci m-a auzit cum il rugam si a inceput si el sa vorbeasca cu Matei , poate l-o indupleca !

Apoi ce sa va mai zic ... el noaptea inca mai are pampers, medicul a spus ca vrea sa ii faca o ecografie, ca nu e normal ... eu nu mi-am facut pana acum griji caci cu racelile lui ii dau mereu mult sa bea, are si o cana in camera lui langa pat si inainte de culcare bea cam jumate de cana. Asa ca eu nu am nici o pretentie de la copil, dar o sa mergem in august sa ii faca ecografia ... poate pana atunci o sa se rezolve si problema... dar pentru asta ar trebui ca macar sa nu il las sa mai bea nimic de la ora 18 ... ceea ce imie greu sa fac. Nasul e inca ticsit de muci ... a 3 a saptamana ...

Cam atat!
Am mai scris eu asa mult pana acum ?
Daca tot spusesem ca am "sa revin iarasi" ... am revenit., Scuzati greselile! Asa e printre straini !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani! celor care serbeaza azi onomastica

si bun gasit in casa noua

Mergi la inceput