Aspirante optimiste >20 ani (684)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

mai lore vrei bataita?? pai mai stii cand am postat eu testul pe site si era doar o umbra a doua liniuta?offf iti faci rau cu mana ta. nu te mai stresa si o sa vezi ca peste 2 sapt o sa auzi o inimioara

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici. In sfarsit v-am gasit.
Eu va zic dar sa nu radeti de mine.Saptamana trecuta au fost uratii la mine in vizita dar nu asa abundent si m-au tinut vreo 3 zile, de sambata incoace greata si ma dor sanii asa ca am zis ia sa fac un test de sarcina dar e negativ clar.Sotul a ras de mine asa ca va rog pe voi sa nu radeti, poate o sa ma intelegeti.
Acum plec in oras ca am cate ceva de rezolvat si ne citim mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Eh, Miha, asa de tare ne dorim incat suntem in stare sa facem test si cand suntem cu uratii pe cap, poate poate

Mergi la inceput

fetele stiu ca e greu da incercati un pic sa va detasasti si sa mai lasati testele in pace stiti ca si eu eram la fel...faceam cred 10 teste de sarcina pe luna daca nu mai multe si dupa fiecare eram mai dezamagita. stiu ca poate vi se pare greu sa va detasati un pic da va zic ca rau nu are ce sa va faca. la mine a mers
uite ca nu imi vine sa cred ca deja am 12 sapt si ma pregatesc sa intru in sem2 de sarcina..parca mai ieri am aflat ca sunt gravi.

acum suntem la stadiul de facut pariuri privitoare la sex-ul bebelui, majoritatea zic baiat acum mai stii
sincer parca am inceput si eu sa cred ca va fii baietel,acum sunt un pic tristuta ca eu inca nu il simt pe bebe si deja 2 colege de odisee i-au simtit. sper ca de sapt viitoare sa ma salute
pe 19 va spun ce e

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna gagici. In sfarsit v-am gasit.
Eu va zic dar sa nu radeti de mine.Saptamana trecuta au fost uratii la mine in vizita dar nu asa abundent si m-au tinut vreo 3 zile, de sambata incoace greata si ma dor sanii asa ca am zis ia sa fac un test de sarcina dar e negativ clar.Sotul a ras de mine asa ca va rog pe voi sa nu radeti, poate o sa ma intelegeti.
Acum plec in oras ca am cate ceva de rezolvat si ne citim mai tarziu.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

eu nu rad de tine ca asa am facut si o o data
deci te inteleg perfect firar ei sa fie de urati ca nu mai scapam si noi de ei vre-o 9 luni

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

wow, abia astept Bella si eu zic ca e baiat

Mergi la inceput

si eu abia astept sa aflu ce e...am fost aseara prin mall si am intrat la un mag cu hainute de copii eram chitita sa ii cumpar lui bebe ceva...fetelor daca m-ati fi vazut cum m-am plimbat de la fete la baieti...zici ca eram titirez...si atunci imi zice al meu hai sa luam ceva alb...da bine bine alb...da ce ca al nostru bebe se naste iarna si astia aveau numai haine de vara plus ca toate body-urile erau cu maneca scurta sau maieuteasa ca am plecat doar cu privitul...am gasit si genu de caciulite care imi plac pt casa dupa baita(eu nu vreau ca bebele meu sa poarte scufite...le urasc)...dar sunt constienta ca dupa baie trb sa ii pui ceva pe cap pana i se usuca parul. ehe grea treaba o sa fie si asta cu cumparatul

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bella bebe misca pe la 16-17-18-19 saptamani.Eu prima falfaitura am simti-o la 16s si loviturile incepand cu saptamana 17.

Nu ai cum sa-l simti pe bebe la 12 sau 13 s.

Mai vorbim noi

Sa fie bebe exact ce va doriti adica baietel

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bella bebe misca pe la 16-17-18-19 saptamani.Eu prima falfaitura am simti-o la 16s si loviturile incepand cu saptamana 17.

Nu ai cum sa-l simti pe bebe la 12 sau 13 s.

Mai vorbim noi

Sa fie bebe exact ce va doriti adica baietel

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria

rachel eu asa am crezut...recunosc ca nu m-am documentat, am zis ca daca 2 fete de la odisee au simtit eu ce am?sunt mai nesimtita?
cat despre sex mai sincer iti zic ca nu am preferinte sunt bucuroasa cu ce o fii. si tati la fel, da am inceput sa cred ca e baiat unde mi-a si zis toata lumea ca eu o sa am baiat. acum imp e sa fie sanatos, sa aiba toate cele la eco si sa fie ce vrea el/ea.
tu la cat ai aflat ca e fetita? toata lumea mi-a spus sa nu imi fac mari iluzii ca aflu exact la prima eco da since toate prietenele mele au aflat fix la prima eco. acum eu oricum ma apus sa ii mobilez cam prin iun-iul ca iau mobila alba, sper sa ma abtin pt moment la restumai ales ca pe 19 dupa eco vreau sa ma duc la baby expo

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ei bella daca-i spui la medic ca simti bebe 12 -13 s o sa vezireactia lui.

Eu am aflat ca este fetita la 16 s.Tu te duci pe 19 probabil ca ai 13 s si la 12-13 s se mai inseala doctorii.Daca citesti pe net toti copiii au putza pana la 12-13 S.Dupa s13 se transforma in pasarica sau ramane putza

Mergi la inceput