Aspirante optimiste >20 ani (684)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Luci, macar atat pot face si ei pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici, asa mai pe la amiaza.
Eu m-am trezit mai demult dar am avut treaba.
Paula hai cu liniutele, maine te asteptam dimineata cu o veste buna.
Luciana bafta sa iasa spermograma bine.A chiar vroiam sa intreb cat costa de facut spermograma.Sotul meu nu a avut probleme ca eu am ramas o data acu 6 ani dar totusi daca o sa incep cu analize atunci o sa il pun si pe el sa faca, sa eliminam un stres.
Mai fetelor de lorena nu mai stie nimeni nimic? Stiu ca astazi trebuia sa revina la jobul ei si de obicei de acolo intra sa vorbeasca cu noi.Ma ingrijoreaza tacerea asta a ei? Oare se simte bine?
Va doresc la toate sa aveti o zi buna eu astazi iarasi cu emotii pentru inca o lucrare.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Da , asa este , ca dupa ce vin cele doua linii noi ducem greul , si apoi iesirea bebelului in lume ... oricum eu cred ca toate de pe aici am duce toata povara din lume , doar ca la final sa ne tinem bebeii in brate sanatosi

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Luciana bafta sa iasa spermograma bine.A chiar vroiam sa intreb cat costa de facut spermograma.Sotul meu nu a avut probleme ca eu am ramas o data acu 6 ani dar totusi daca o sa incep cu analize atunci o sa il pun si pe el sa faca, sa eliminam un stres.
Mai fetelor de lorena nu mai stie nimeni nimic? Stiu ca astazi trebuia sa revina la jobul ei si de obicei de acolo intra sa vorbeasca cu noi.Ma ingrijoreaza tacerea asta a ei? Oare se simte bine?
Va doresc la toate sa aveti o zi buna eu astazi iarasi cu emotii pentru inca o lucrare.

Neata Mihaela
Spermograma costa 84 lei.
Referitor ca sotul tau nu a avut probleme , sa sti , de fapt cred ca sti , se poate deteriora in timp calitatea .Si daca va apucati de facut analize eu te sfatuiesc , si eu la randul meu am fost sfatuita de doctorita mea , sa incepeti cu spermograma sa-l eliminati pe el din ecuatie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Da , asa este , ca dupa ce vin cele doua linii noi ducem greul , si apoi iesirea bebelului in lume ... oricum eu cred ca toate de pe aici am duce toata povara din lume , doar ca la final sa ne tinem bebeii in brate sanatosi

Cata dreptate ai luciana, duminica la biserica si preotul spunea acelasi lucru ca mama este cea care indreapta pasii copilului in viata si de ea depinde educarea copilului.

Mergi la inceput

Lorena stiu ca e cu uratii pe cap dar ca a inceput sa fie optimista si incearca sa-si reincarce bateriile.
M-a sunat sotul ca si-a terminat treaba si ca intr-o ora jumate avem rezultatele.Cred ca am sa numar minutele

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Cata dreptate ai luciana, duminica la biserica si preotul spunea acelasi lucru ca mama este cea care indreapta pasii copilului in viata si de ea depinde educarea copilului.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Neata Mihaela
Spermograma costa 84 lei.
Referitor ca sotul tau nu a avut probleme , sa sti , de fapt cred ca sti , se poate deteriora in timp calitatea .Si daca va apucati de facut analize eu te sfatuiesc , si eu la randul meu am fost sfatuita de doctorita mea , sa incepeti cu spermograma sa-l eliminati pe el din ecuatie.

Mersi si eu stiu lucrul acesta, cum stiu si ca am ramas insarcinata prima data cand am facut jap-jap si de atunci nu sigur pot sa am eu ceva sau in aceeasi masura poate avea el deci nu e exclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

asa e luci, sunt foarte optimista

paula, tin si eu pumnii
hai cu liniutele

luci succes la spermograma
dar ce scumpa e la tine ca aici e 40 ron
si eu as vrea sa-l pun pe sot sa o faca chiar daca am ramas acum doi ani
dar dr mi-a zis sa nu ca trecem prin momente grele si stresante si sigur rezultatul e aiurea din cauza asta

fetelor socrul e din ce in ce mai rau, acum are nevoie urgenta de transfuzii de sange ca daca nu poate intra in coma
nu mai mananca nimic ca vomita si asa mai departe
va dati seama ca nu mai are rost sa-l stresez pe sot si cu spermograma, chiar nu are rost
sa se mai calmeze apele si apoi mai vedem noi

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Ce chestie , sa ramai la primul contact si apoi pauza...

Mergi la inceput