Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..lui Eduard i-a cazut parul de ramasese chel de la 3 luni pana acum la 4 jumate..nu mai cade si a incet sa creasca deja.
avea freza ca base..dar motul sculat tot il are in varful capului.

Gabiu..bine ai revenit

Catalina...cu lapte sa fie

am apucat sa ies cu edi din casa pana la magazin si o tura pe langa bloc (in brate)..si gata,s-a innorat si a inceput sa bata vantul rau.
azi a papat piure de banana,para si mango
pe urma o felie de pepene galben la blender..gen suc
e innebunit dupa pepene..deschide singur gura si asteapta

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA!

sunt zombieuna copil tusit..una copila mucit azi noapte...n-am dormit nimic.
Ma simt rau..tremur,transpir,mi-e rau..

Am inceput sa-i dau nurofen si oscillo...stranuta din 10 in 10 sec...
M- a felicitat si tati ca mi-am imbolnavit gazoaca

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai OCSANICA, cu grele intrebari ai venit azi
Rosu ar trebui sa prinda pe saten, de ce nu? Doar sa-ti iei un rosu foaaarte aprins, pentru ca oricum iti va iesi o nuanta-doua mai inchis.
Cat despre slabit, eu zic sa nu te stresezi, 6 kg e putin cam mult sa dai jos asa repede, Sofi n-are nevoie de o mamica lesinata si stresata. Tu oricum vei fi foarte frumoasa pentru ca vei radia de fericire, esti mamica, va fi prima petrecere a printesei tale si fii convinsa ca nimeni n-o sa stea sa-ti numere kg... Ma ierti ca nu mai stiu, tu alaptezi? Daca nu, poti da o cautare dupa Dieta South Beach, eu am tinut-o anul trecut, inainte sa raman gravi si a dat rezultate, este si o dieta sanatoasa, nu o porcarie din aia in care te infometezi si mananci 3 frunze si un iaurt. Nu vei da jos 6, nici nu e de dorit, dar 2-3 este posibil. Daca nu esti multumita de ce gasesti, da-mi un PM cu adresa de mail si-ti trimit eu niste chestii pe care le am salvate in calculator. Pupici.

ADRYIII, iti sunt datoare cu un mail, stiu, n-am uitat, doar ca m-am apucat sa fac un milion de chestii si nu mi-am organizat timpul cum trebuie. Dar ma tin de promisiune cat de curand!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, te-a ajuns si pe tine oboseala si esti si cu nervii la pamant. Tati decat sa comenteze mai bine ti-ar da o mana de ajutor...Eu zic sa te linistesti un pic, asta e, o raceala nu e capatul lumii. Ar fi bine daca ai putea sa o suni pe mama ta, sa stea un pic cu buburuza, iar tu sa prinzi 2-3 ore de somn. Pentru ca in ritmul asta vei claca de tot.
Pt Fifi - vitamina C, oscilo, ser mult in nasuc chiar daca protesteaza. Pt Mario - tu stii mai bne ce ii merge si ce nu. Si mai treci si pe la noi, o vorba buna prinde bine mereu! Pupici multi!

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Tunde...multa sanatate la copilasi
incearca sa te odihnesti putin cand prinzi ocazia..iti face bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fetele! Nu am reusit sa termin ce ati scris ieri. Ori ati scris voi mult ori citesc eu incet azi. Ma deprima vremea!!! Ieri m-a prins ploaia aia cu grindina in parc - Noroc sa stateam la o terasa si udeala a fost minima si pt mine si pt bebe. Dar parca am o frica azi ca poate nu mai sunt asa norocoasa. Si alaltaieri dupa ce m-am plimbat cu Gabi am ajuns acasa exact cand a inceput ploaia. Deci tare mi-e sa nu se sparga ulciorul.
Ieri am gatit ciorba de loboda si varza calita cu carnati la grill. Foarte bun dar azi trebe sa imi iau inima in dinti sa spal aragazul ca ce am lasat pe el ... Si sunt inca duamna, nu m-am mobilizat sa ma schimb de izmene.
Anduta si eu am si marsupiu si wrap. De marsupiu nu m-am atins. L-a vrut sotul ca el a zis ca nu isi pune 'carpa'aia pe el. Eu, in schimb ma inteleg perfect cu wrap-ul desi nu am iesit niciodata cu el afara. Il pun pe pici in el cand e marait. Nu doare nimic desi si eu stau prost la capitolul spate.
Ma duc sa mai citesc din urma.

PS sa nu uit - super CC-uri fetelor!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

buna fetelor,
in sfarsit...a venit pasaportul!!!!!,asa ca, duminica sau luni seara plecam spre romania,sper ca lukas va sta linistit 14 sau 15 ore cat facem pana acasa,desi mi-a groaza de drumul asta lung....
Pe 21 mai am stabilit si noi botezul,la ora 7 si 30 seara,este cam tarziu dar doar atunci am gasit loc,avem cam la 40 invitati,acum daca or veni toti.....
Acum problema mare mare...am fost ieri sa-mi cumpar de imbracat...cu stupoare ma priveam in oglinda ca nimic nu-mi venea,,,nici macar masura 42 nu ma cuprinde peste piept...nu ca as avea cine stie ce sani....numai ca sunt foarte lata in spate,zici ca am tras la fiare....
Oi vedea eu zilele astea daca mai apuc sa caut ceva.Ieri cat timp am lipsit mi-am lasat si eu micutul cu socru-miu,iar dupa vreo 4 ore de cautari ma intorc acasa si la un moment dat cand sa iau coltul blocului aud un copil care plange...binenteles ca era al meu copil care nu putea fi potolit cu absolut nimic,nu mai stia socru-miu ce sa-i faca....
Asa,acum mai suntem si in mutari..ne mutam la 3 cam...e o harababura la mine in casa.....
bine ca am copil cuminte care ma lasa sa-mi fac treaba
Vreau sa felicit pe cele care si-au crestinat copii si sa urez multi multi ani celor ce si-au serbat ziua.....LA MULTE LUNITE BEBELASI SCUMPI!!!!!!
Am citit si povestirile voastre.....mi-au intrat direct la inima....si eu am o poveste frumoasa dar cand o sa am mai mult timp o voi scrie.....
Multe,multe pt roxx ai facut o treaba f buna cu blogul,ce mai,....toate sunteti niste mamici extraordinare ,iar umorul vostru ma binedispune in fiecare dimineata cand va citesc...

Si,IRINA....ne vede la Resita
Sa ne auzim cu bine.....ca avem mult drum de parcurs!!!!

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Hello hello.

Eu m-am trezit la 11.30. Am dormit cu piciu langa mine de am rupt patul.

Nu stiu cum de stau copilasii vostri atatea zile fara sa faca kk, ca al meu daca intr-o zi nu face, se screme si se agita intr-una. De la atata agitat varsa ce mananca. Azi e a doua zi, i-am dat ceiut de musetel si ieri si azi si picaturi cu extract de merisor. Deocamdata nici un rezultat.

Cu vremea asta nu stii ce sa faci... daca sa iesi sau nu afara. tare mi-e teama ca ma prinde vreo ploaie. Un an il stau si eu acasa si am un an ploios.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai OCSANICA, cu grele intrebari ai venit azi
Rosu ar trebui sa prinda pe saten, de ce nu? Doar sa-ti iei un rosu foaaarte aprins, pentru ca oricum iti va iesi o nuanta-doua mai inchis.
Cat despre slabit, eu zic sa nu te stresezi, 6 kg e putin cam mult sa dai jos asa repede, Sofi n-are nevoie de o mamica lesinata si stresata. Tu oricum vei fi foarte frumoasa pentru ca vei radia de fericire, esti mamica, va fi prima petrecere a printesei tale si fii convinsa ca nimeni n-o sa stea sa-ti numere kg... Ma ierti ca nu mai stiu, tu alaptezi? Daca nu, poti da o cautare dupa Dieta South Beach, eu am tinut-o anul trecut, inainte sa raman gravi si a dat rezultate, este si o dieta sanatoasa, nu o porcarie din aia in care te infometezi si mananci 3 frunze si un iaurt. Nu vei da jos 6, nici nu e de dorit, dar 2-3 este posibil. Daca nu esti multumita de ce gasesti, da-mi un PM cu adresa de mail si-ti trimit eu niste chestii pe care le am salvate in calculator. Pupici.

ADRYIII, iti sunt datoare cu un mail, stiu, n-am uitat, doar ca m-am apucat sa fac un milion de chestii si nu mi-am organizat timpul cum trebuie. Dar ma tin de promisiune cat de curand!

_

Roxana

Botezul Catalinei

mai roxx esti o minune la casa omului ; din pacate nu mai alaptez de la Pasti ca nu mai am ce (noi am mers pe alaptatul muls si baut din bibe, apoi am dat-o intr-o raceala graozanica si de acolo nu am mai avut nici lapte), asa ca am citit faza I din dieta (14 zile) si este super ok; daca ai timp, te rog, trimite-mi ce mai ai tu; multumesssssscccccc ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Chiar..apropo de vopsit.

ati facut vreodata vreo schimbare radicala ? adica de la negru intens sa treceti la saten deschis ? iese oare ? stricam chelia de tot ?
eu am tot zis de multi ani ca la 30 ani imi schimb brunetul,ca imbatraneste.
acu mi-am dat seama ca ma cam apropii..asa ca as incerca de anul asta sa il mai deschid.
sau sa il satirez cu suvite mai deschise incet-incet..ce ziceti ?

Mergi la inceput