dermatita atopica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

toate produsele pe care le fol tre sa fie pt dermatita atopica....trixera are si crema si gel de dus, nu folosesti gel de dus normal si crema pt dermatita...de la la roche posay ai si crema, gel dus si o sol de curatare, se utilizeaza ca un lapte demachiant. ai grija la temp in care sta. nu trebuie sa fie ft cald, temp optima de 21 grade. noua ne-a reaparut recent, cand am avut cateva zile de febra din cauza unei infectii in gat...cica reapare pe fond de stres sau disconfort fizic, eruptie de dinti.sanatate

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

andreyutzu,
cauza dermatitei atopice este un fond alergic. care se poate diminua cu varsta, poate sa dispara chiar sau poate nu. poate sa fie un semn de predispozitie la astm.
orice crema ai folosi, trece sau doar se diminueaza si apoi reapare. (bioderma,avene,etc).oricum,crema pe care o folosesti trebuie sa fie speciala pentru dermatita atopica, cumparata din farmacie, nu din plafar.(nu de galbenele,usuca si mai tare o piele deja foarte uscata).
in rest,de urmat sfaturile date de fete anterior: haine de bumbac,spalate cu detergent hipoalergenic,fara parfumuri (balsam de nici un fel), baia sa fie de scurta durata cu apa nu foarte fierbinte, fara ulei de masaj (doar daca este special pentru dermatita-exista de fapt,ulei de baie,din care pun cateva picaturi in apa de baie,dar atentie fiindca totul devine foarte alunecos dupa), camera in care doarme sa fie fara surse de praf,pe cat posibil (draperii, jucarii de plus, covoare grele) si sa fie aspirata si curatata frecvent ( o data la 2 zile), in absenta copilului.
Cam atat, pe scurt. Si multa rabdare,poate are noroc si trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

andreyutzu,

ai primit destule sfaturi si aalina2003 s-a confruntat cu multe. La factorii agravanti (detergenti, sapunuri, praf-acarieni, alimente, haine aspre)ati mai putea face ceva. Noi folosim detergent Dermaline, emolienti Exomega, haine dermasilk si huse antiacarieni.
pe langa toate astea eu ti-as sugera sa consulti un alergolog, mai degraba decat un dermatolog.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dintre detergentii acestia speciali, ce a functionat la voi? Eu am aflat pana acum de sano maxima sensitive si detergent bio sodasan. Le-a incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Bebe Beca,
Eu folosesc Dermalin-din farmacie. Asta nu inseamna ca am rezolvat problema dermatitei. Este doar un "adjuvant al tratamentului de baza.

Mergi la inceput