Adrisant necunoscut.

Adrisant necunoscut. | Autor: ina.click

Link direct la acest mesaj

Salut.

Vreau sa cumpar si eu chestii de la bazar, dar nu stiu ce sa completez la adrese.
Adresa mea din buletin e din provincie.
Adresa la care locuiesc este din Bucuresti, dar din motive de [ trai de chirias] n-avem mutatie, desi stau de vreo 10 ani in orasul asta.

Ultima data cand mi-am cumparat slingul Posta Romana a facut o mie si una de fitze cu adresa livrare / adresa buletin.

Culmea a fost cred cand am incercat sa obtin niste marzipan livrat pe adresa firmei la care lucrez, daca pe asta de acasa nu mergea; prin alte firme de curierat nu a fost niciodata vreo problema, insa Posta Romana mi-a cerut IMPUTERNICIRE sau DELEGATIE de la conducere sa imi ridic amaratul de marzipan; de livrat nu l-au livrat, insa respectivul aliment devenise Marzipanul Firmei si era pus in poprire la un oficiu postal. Imi trebuia semnatura directorului economic....si cum eu lucrez la ditamai corporatia, ma si vedeam ducandu-ma la omul acela "ma scuzati..stiti...am si eu niste marzipan?"

Din fericire HRul avea deja formular tip si m-au intampinat intreband "ai incercat si tu sa primesti ceva cu posta, ha?"

Vorba lunga saracia omului, in concluzie, cum pot sa cumpar si eu ceva de pe bazar si sa imi fie livrate la adresa la care locuiesc? Am pus ochii pe un carusel muzical d exemplu. Insa ala e vreo 150 iar alte firme de curierat cer 30 lei transportul. Daca respectivul care il vinde e din Bucuresti pot sa ma duc eu "au pied" sa mi-l iau, sau contravine vreunor reguli?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Poti primi colete sau scrisori la Post Restant, la Oficiul Postal care doresti tu. Singurul incovenient este ca nu primesti aviz. Mergi tu la Oficiul postal cand crezi ca a venit pachetul asteptat.
Pe plic/colet se va scrie numele complet, oficiul nr ..., post restant, Bucuresti.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Poti sa il iei direct daca e din Bucuresti, sigur! Nu contravine nici unei reguli. Ai incercat cu o casuta postala personala la un Oficiu postal?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

si mie mi s-a intamplat ceva similar (am cerut livrarea la adresa de la serviciu), am noroc cu d-na de la posta (cea care imi aduce zilnic corespondenta ptr birou), e o draguta si mi-a adus ea coletul, chiar era ceva cumparat de la Bazar !
asa ca cel mai simplu ar fi sa te pui bine cu postasul care aduce corespondenta la voi la birou sau acasa, cu o mica "atentie" poate vei reusi sa-l convingi sa-ti aduca acel colet la adresa unde doresti tu.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eu am primit colet prin posta Ro la adresa de la serviciu.
Au trecut la dest; numele liceului (in paranteza numele meu si CNP)si adresa liceului.Si asa am putut ridica coletul, fiind trecut CNP meu pe aviz.

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

Eu am primit colet prin posta Ro la adresa de la serviciu.
Au trecut la dest; numele liceului (in paranteza numele meu si CNP)si adresa liceului.Si asa am putut ridica coletul, fiind trecut CNP meu pe aviz.

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Am sa incerc si eu cu CNPul la adresa de serviciu, dar am sa intreb in prealabil la posta, sa nu ma trezesc ca dupa ce am solicitat acu 2 ani delegatie pt un tub de marzipan, revin cu imputernicirea pt carusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Casuta postala. Costa 4 - 5 lei / luna inchirierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Excelenta idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Daca vrei sa cumperi din acelasi oras cu tine, te intelegi cu vanzatorul pt "predare directa".

Altfel, prin Posta poti incerca la post-restant, dar tot asa trebuie sa-ti comunice vanzatorul cand l-a trimis.

Casuta postala costa si poate nu o vei folosi asa des (plus ca la unele oficii postale nici nu gasesti libera).

Mergi la inceput