Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. ce vesti bune.. ma bucur ca piticelul e bine, ca e mare si grasuna.. numai a mea ramane pitik...ufff... a mea ii mai mica cu 1 sapamana... ma bucur ca placenta e sus.. in rest totul bine.. cat aveti acum?

JAde.. am si umflaturi , dar numai dupa ce ma scarpin bine .. adik nu se umfla din senin, nu supureaza, nu basici, nu roseata..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

camady bine ca ai scris ca ma gandeam ce o fi cu tine... despre lichidul acela nu stiu ce sa zic, dar cred ca o sa fie bine.
eh, acum medicii astia trebuie sa spuna si ei ceva. si mie mi-a zis ieri ca am rezistenta, sau ceva de genul asta, pe nu stiu ce vene pe acolo, in fine. cica e de urmarit ca e vorba de venele prin care se hraneste bb si sa urmaresc cat ia in greutate. cica sa nu mai manac sarat si sa beau apa mai multa... exact ce nu pot face. in fine.. la sare ma mai pot abtine, insa nu pot bea apa mai multa...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ma bag la construit casuta noua.. cine imi da o mana de ajutor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Camady.. ce vesti bune.. ma bucur ca piticelul e bine, ca e mare si grasuna.. numai a mea ramane pitik...ufff... a mea ii mai mica cu 1 sapamana... ma bucur ca placenta e sus.. in rest totul bine.. cat aveti acum?

JAde.. am si umflaturi , dar numai dupa ce ma scarpin bine .. adik nu se umfla din senin, nu supureaza, nu basici, nu roseata..

Ieri aveam 22 sapt. si 5 zile. Helenutza valorile sunt in limite normale, nu-mi fac probleme.Valoarea era aproape de cea maxima dar nu o depasea.Dr a zis ca e de urmarit nu ca ar fi ceva .
Pretul a fost 400 lei.

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

a facut seidana capitol nou
aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163751

_

21 +

Mergi la inceput