Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Dati-mi o veste bunaca nu se impoziteaza concediu medical ca sa-i dau peste nas contabilei ca si asa nu o suport.Mooooooama ce mi-ar place.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Ba da se impoziteaza... lasa ca asta ii veste buna.....

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Am gasit:

"Īn īn#355;elesul impozitului pe venit, urm#259;toarele venituri nu sunt impozabile:

a) ajutoarele, indemniza#355;iile #351;i alte forme de sprijin cu destina#355;ie special#259;, acordate din bugetul de stat, bugetul asigur#259;rilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, bugetele locale #351;i din alte fonduri publice, precum #351;i cele de aceea#351;i natur#259; primite de la alte persoane, cu excep#355;ia indemniza#355;iilor pentru incapacitate temporar#259; de munc#259;. Nu sunt venituri impozabile indemniza#355;iile pentru: risc maternal, maternitate, cre#351;terea copilului #351;i īngrijirea copilului bolnav, potrivit legii"

bujo mami de Filip si 23+ cu

Inseamna ca se impoziteaza concediul medical

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

jade, da eu ma dau, insa nu in fiecare zi - cu sanosan e ieftin si f bun - mie imi place f mult

18+ cu minune de

si te dai si pe burta si pe sani cu acelasi , nu ?

_

21 +

Mergi la inceput

Jade, ce slaba esti...mi-e ciuda Si ce burtica frumoasa ai

Mergi la inceput

Eu am o crema de la chicco dar ma dau cu ea cand imi aduc aminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Rach medicalul simplu se impoziteaza, dar nu trebuie sa difere de la luna la alta, in functie de numarul de zile lucratoare, cum ti-a calculat tie. Dar eu n-am inteles daca tu esti in medical sau in concediu de risc. Ca e alta poveste. Lamureste-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade slabanoaga ce esti... frumoasa cu 2 kg... e se vede ca sunt numai 2 kg... adik nu se vede nimik in plus...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Rach medicalul simplu se impoziteaza, dar nu trebuie sa difere de la luna la alta, in functie de numarul de zile lucratoare, cum ti-a calculat tie. Dar eu n-am inteles daca tu esti in medical sau in concediu de risc. Ca e alta poveste. Lamureste-ne.

Sunt in medical, si pe concediu am un cod care inseamna eminenta de avort, si intru la boala obisnuita 01.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, eu asa ma gandesc

1. Daca se iau in considerare CM, pierzi, fiindca intra la medie, si CM e 75%, plus impozite si alea
2. Daca nu se iau in considere CM, atunci nici zilele respective nu intra in calcul si practic e tot aia. Ca se imparte suma totala la zile efectiv lucrate. Ca nu au cum sa apara ca nelucrate, doar sa nu se ia in considerare.

Oricum, din norme reiese ca intra la calcul. Nu e problema de impozabil/neimpozabil, ci cum zice 158

(1)Stagiul se constituie prin insumarea perioadelor pentru care s-a achitat contributia pentru concedii si indemnizatii de catre angajator sau, dupa caz, de catre asigurat
(2)Se asimileaza stagiului de cotizare in sistemele de as de sanatate perioadele in care asiguratul beneficiaza de concediile si indemnizatiile prevazute in ordonanta (medical, risc, maternitate)...

Perioadele prevazute la alin (2) se asimileaza numai daca asiguratul nu a realizat stagii de cotizare īn intelesul prezentei ordonante - asta nu inteleg ce vrea sa zica
Stai ca acu ma prind. Deci, stagiu de cotizare e cat timp plateste firma pentru tine, nu cat platesti tu. De aia era aiurea, ca pe medicale nu cotizezi. Dar angajatorul da

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Da Jade , subtirica , foarte bine arati!

Am si eu o poza facuta cu telefonul da vad ca nu ma lasa picasa sa o incarc..

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput