Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna ziua, mamici.
Sunt o mamica din Constanta, care activam la un moment dat pe aici, nu foarte tare, dar eram prezenta si am avut surpriza placuta sa ma gasesc inca in lista voastra.
Intru acum cu o rugaminte (bineanteles ). Am un patut din lemn pentru copii de oferit. Daca stiti vre-o familie cu resurse financiare modeste care asteapta un bebe si au nevoie de asa ceva va rog sa ma anuntati. Patutul l-am facut la comanda cand s-a nascut primul copil, dar practic este nefolosit ptr ca nici unul dintre ei nu a vrut sa doarma acolo ci cu mine in pat. Stefan de altfel acolo doarme si acum. Asa ca nu imi foloseste la nimic si vreau sa il dau. Singura rugaminte este sa vina sa il ia.
Trimiteti va rog pm daca aveti idei sau puteti scrie si aici ptr ca o sa urmaresc subiectul. La cerere trimit foto si dimensiunile.

Multumesc mult si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello!

va multumesc pt raspunsurile legate de canapele intre timp am gugalit si m-am dumirit ca euromobila sunt cei de la cina si staer sunt la alpin center, le vizitasem pe amandoua si sincer am fost dezamagita de calitate, nu imi plac dedesubturile elvila si mobexpert sunt mai bune, dar prea scumpe pt bugetul alocat... ref la cele din rep moldova, intr-adevar mi-au placut mult, dar nu aveau dimensiunile dorite si nu fac comanda. pana acum cel mai bun raport calitate/pret l-am gasit la maxinova-lazu, sunt canapele turcesti f bine executate, imi place si flexibilitatea personalului, chiar daca sunt seturi de 3-2-1 sau 3-1-1 imi pot alege doar ceea ce doresc. mi-au mai placut mult si bellona din piata grivitei. acu' mai trebuie sa ma hotarasc...

dodo, tinem pumnii pt rezultate negative la test, tbc, brrr...

lulu, pai de ce iti mai taie gingia daca e de la sinus? ai de tras

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

hello!

lulu, pai de ce iti mai taie gingia daca e de la sinus? ai de tras

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

ca pe acolo s-a localizat infectia/puroiul, si trebuie cumva scos/chiuretat

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina mama ce ai si tu de tras cu infectia aia!! uf :(
Angi, da, uitasem de maxinov. am fost si eu la ei dar na, daca nu ma uitam dupa canapele... . succes! bellona erau facute in turcia parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Olaaa... am muncit cu drag si spor si acum luai pauza de papica si cafea...

Maine posibil sa aiba Mony concursul si nu stiu cum sa fac sa plec vreo 2 ore la pranz acasa... la 11 trebuie sa o luam de la scoala sa-i dam sa manance si la 13-13.30 mergem la concurs... am zis ca macar la 12.30 daca apuc sa plec sa ma duc eu cu ea la concurs, iar tasu sa fie cel care o ia la 11...

Lulu... curaj gaina ca te tai...
Eu nu am auzit de canapelele de la Lazu... cand oi mai avea nevoie s aumplu camerele cu canapele o sa va rog sami reamintiti...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salutare Alina mercic mult pt informatia legata de Chazli chiar nu stiam,poate asa e mai lejer.
Noi am fost astazi la cresa 3 ore ca ne-a apucat plansul si am sunat pe tati sa vina sa ne ia,maine sa vedem cat om sta si in rest nici nu mai stiu ce sa zic.Canapea noi avem asa mai de musafiri in sufra una de la domus nuvo tot facuta la comanda pe dimensiune culoare material extensibila cu lada dedesupt super multumiti suntem inca de ea dar pt dormitul zilnic in ea va recomand una de la Ikea este metalic cadranul totul metalic si salteaua nu se lasa ca altele este vre-o 10 mil Bedinge se cheama are sora mea in Belgia de 5 ani cred si doarme pe ea,noi avem de vre-o 3 ani dar la soacra si acum cand o sa iau pt la Rares in camera ori iau pat de o pers ori tot dupa Bedinge ma duc.Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaa!

Intalneala ziceti? Io nu pot we asta
BDana, bine ca mai treci pe aici! te mai asteptam si cu alte discutii! Patut am si eu unul de lemn, e bibelou, doar ca nu e asa nou ca al tau, are 2 bare lipsa....pe acolo iesea pitica.

Fetili, va pup din mers! Cum plec d'acasa 2-3 drumuri se decaleaza toate

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Si eu va pup din mers fetelor... plec acasuca... sa aveti o seara minunata!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Olaaa... am muncit cu drag si spor si acum luai pauza de papica si cafea...

Maine posibil sa aiba Mony concursul si nu stiu cum sa fac sa plec vreo 2 ore la pranz acasa... la 11 trebuie sa o luam de la scoala sa-i dam sa manance si la 13-13.30 mergem la concurs... am zis ca macar la 12.30 daca apuc sa plec sa ma duc eu cu ea la concurs, iar tasu sa fie cel care o ia la 11...

[

Banuiesc ca tu te referi la "Mladite dobrogene". Acela este luni.
Vineri este alta activitate, legata de Uniunea Europeana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Trec sa va salut in fuga
Facut baie la pisoi, trantit snitele de pui cu salata verde iar acum ma duc sa mananc si sa culc pisoiul. Probabil o sa cad rupta pe la 10...
Am terminat si invitatiile, IN SFARSIT, si am inceput sa le dau, mai e putin pana la botez. Daca aveti cont pe FB puteti vedea www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=214240725270463&set=a.151193688241834.25679.100000536114112&type=1&theater" target="_blank">aici (textul e pe spate)

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput