Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu vin la intalnirea de 1 iunie, sper sa ne strangem cat mai multe, cred ca s-ar distra copiii de minune

Eu tot pe la Navodari, la relax

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Deci e super, la ora 18 ma gandeam si eu, ca au timp sa se joace destul, pana la 21 si mai tarziu cine vrea si poate.

Ma gandeam la plaja Modern din mai multe motive:
- este mai "pustie" si nu riscam sa deranjam cu harmalaia noastra turistii;
- este mai lata si apa mai mica, daca au ganduri de fugit/balacit ;
- este mai aproape de oras ptr cei care nu au auto propiu;

Meniul copiilor...astept pareri/sugestii.
Eu zic ca nu are rost sa ne complicam cu prajituri, creme, etc, nu este cazul, eventual dupa ce ne strangem comandam pizza si multumim si copiii si mamicile/taticii, pe toata lumea.Cine vrea sa aduca fursecuri, fructe, biscuti, bere, sucuri, ok, fiecare decide/stie ce mananca copilul/copiii.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
In primul rand multumim pentru urari!

Noi ...cu ale noastre+ o raceala/viroza "superba" cu tot tacamul eu,Isabella mucoasa dar vioaie.
mai avem de umblat saptamana aceasta si cel tarziu luni-marti termin (sper)cu depus dosar...si "plimbat " hartii.

Despre 1Iunie...inca nu stiu ce program o sa aibe cu gradinita ..unde am promis ca va fi ...vom vedea

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lulu..deci,daca se face adunarea la modern eu vin..fie si la 6:))Nu conteaza ca nu vom sta mult,insa e aproape de mine si n-am auto propriu:))) si e super :))

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Lulu..deci,daca se face adunarea la modern eu vin..fie si la 6:))Nu conteaza ca nu vom sta mult,insa e aproape de mine si n-am auto propriu:))) si e super :))

POZE CU NOI
de David Christian

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

am zis dupa 17.30...ca eu sigur ajung inainte de 18.00...deci dupa 17.30 incepe PARTY!

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello! iaca inca un motiv de prilej
eu pe 1 iunie am o zi de foc, cu primul examen al mirunei, bilingvul la engleza si cu concursul de dans al piticului, la care inca nu stiu locatia si ora, ca sa vad cum ma impart. bine, nici macar nu stiu daca am sa pot pleca de la serviciu... cateodata ma apuca asa niste draci, ca sunt momente unice in viata copiilor mei, pe care nu vreau sa le pierd pt nimic in lume, dar pt asta am de facut o mie de artificii la job. oricum, cam toata luna iunie sunt in aceeasi situatie, nu stiu cum o sa rezolv, nici CO nu e solutie, ca am nevoie de zile libere la oarece distanta asa ca nu promit nimic, daca ma mai tin puterile, poate ajung. una peste alta, mi-a placut faza cu comanda la pizza, unde-i spunem sa o livreze, al treilea cearsaf pe dreapta?

ledi, mie mi-au placut tare body-urile de la bambi kid cand era vlad mic, au un material super, aveau magazin in doraly, dar gasesti marfa de la ei si in mall la venice sau www.bambicollection.ro/confectii copii si nou nascuti/Body-categorie/5/pagina-2/" target="_blank"> on line.

si noi fuseram la voltaj, ne-am intalnit fugitiv si cu simo, ca alergam dupa pitic, de-acu' chiar daca as mai gasi motive sa le ratez, nu scap de miruna. oricum, a fost super, chiar daca nu am vazut nici macar chelia lui goia sau bebelusele, macar am ascultat si dansat, of course, ca la douaj'de ani, vorba cantecului

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladis

hello! iaca inca un motiv de prilej
una peste alta, mi-a placut faza cu comanda la pizza, unde-i spunem sa o livreze, al treilea cearsaf pe dreapta?

[

nu doamna, imposibil sa nu ne vada/gaseasca livratorul de pizza, atatea doamne perfecte si sexy pe plaja, nu a vazut CTA de mult timp

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

doar ce am venit din oras.Am luat la picior cu Miru toate gradinitele cu program prelungit si sunt tare dezamagita.
Unde ar fi primit-o nu mai sunt locuri.O singura gradinita mai avea locuri si se faceau inscrieri pana pe 27 luna asta,dar era musai sa aiba 3 anisori impliniti.Am fost pana la urma si aicea la noi,la gradinita cu program prelungit.Nu era nicaieri afisata varsta de la care se pot face inscrierile,dar ne-a refuzat,pe motiv ca e prea mica.Cineva mi-a zis ca trebuia sa-i dau "dreptul"..asta insemnand o suma considerabila ca ea opreste locurile la program prelungit pentru o anumita clasa sociala.In concluzie,mai a ramas un singur loc mai aproape de casa,la cet.E cresa acolo si sigur mi-o primeste,dar trebuie sa ajung pana la sfarsitul lunii,cand se termina inscrierile si sa vedem daca mai gasim si locuri.Nu am putut sa mai merg cu fata atat pe jos,deja era foarte cald,nu mai o tineau piciorusele si se freca la ochi ca a obosit si trebuie sa-si reincarce bateriile cu un somnic.Pana vineri cred ca o sa am si o masina disponibila si o sa merg cu soata sa o inscriem.Asa ca tineti-mi pumnii,o sa revin mai tarziu.Acum bag maimutica in pat ca a terminat de ros la o aripa de ieri

Citat:
nu doamna, imposibil sa nu ne vada/gaseasca livratorul de pizza, atatea doamne perfecte si sexy pe plaja, nu a vazut CTA de mult timp

lulu esti fenomenala

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

cris, daca te ajuta gradinitza din Poarta 6, cu program prelungit, pot face o incercare sa vb cu cineva ptr terorista. Dar...mergi intai si vizioneaza.
Noi nu suntem acolo, din motive.....bine intemeiate, daca alegi acolo Miruna nu nimeresti la educatoarea la care a nimerit Luca, conteaza sa iti placa tie, eu am ceva "pile" acolo.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

da' o sa vrea oare sa coboare/urce toate treptele alea de la modern numai pt look-ul nostru sexy sau trebuie sa ii oferim extrabonus?

Mergi la inceput