Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)
Raspunsuri - Pagina 4
floretronela spune:
Va multumesc ptr sustinere din toata inima! Imi cer iertare ca nu prea intru. Tot 2 in 1 suntem si azi. Nu vrea sa scoata nasul la aer. Vorba sotului.. mi-am gasit nasul in ce priveste incapatanarea
, maine la 13 mergem la nenea dr. Sper sa imi zica ca imi provoaca nasterea sau mai bine zis sper sa il conving de asta. Daca intre timp se intampla minunea o sa va anunte Diana.
Va multumesc ptr galerie inca o data! 

Carmen
40+Serban Mihai 
tzuna spune:
FLORETRONELA- asteptam vesti bune cat de curand. Tinand cont ca ai baietel era de asteptat sa stea mai mult agatat de mami.
VALENTINA- felicitari pentru bebe mic. sa fiti sanatosi cu totii.
URA! s-a terminat si ziua de azi de munca asa ca sunt in prenatal. Sper sa nu nasc macar in urmatoarela 4 zile ca sa profit si eu putin.
andreealydia spune:
buna, dragelor!
ma bucur sa aflu despre aparitia unui nou bebe! bun venit, Radu- Adrian! sa fii sanatos si papacios! felcicitari, Valentina! recuperare rapida! asteptam detalii, evident!
luiza, asa-i ca esti nerabdatoare, vazandu-le pe toate puse la punct? in sarcina trecuta, era totul pus la punct de la 7 luni, iar eu stateam in camera ei, imaginandu-mi cum va fi cand va sa vina, facand luna zilnic... numai ca a aparut, cumintica, la termen.
silvy, bine ca nu mai ai contractii! 
floretronela, succes maine la control!
iulia, cum mai esti? tot in spital? ceva vesti? 
eu am terminat de cusut asternuturile pentru ema si unul pentru bebe. trebuie sa-i mai iau lui bebe cateva materiale si sa le croiesc si pe alea.
va pup pe toate!
mami de Ema-Stefania (10.07.2008) si
32+
probabil ca Patric-Stefan
Manuela77 spune:
Bine ai venit pe lume Radu Adrian! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!

Felicitari Valentina, refacere rapida si mult laptic!!!
Mamica fericita de
Radu (01.04.2009),
35+ cu
Maria
Manuela77 spune:

Floretronela, suntem alaturi de tine! Hai bebe Serban, fa-ti curaj si vino sa o cunosti pe mami!!!
Manuela77 spune:
Buna seara tuturor
Noi suntem bine, linistiti. Avem o singur aproblema cu o raceala rebela care banutie de 2 saptamani si nu se lasa invinsa.
Ieri am avut parte de un control mai amanuntit si toate sunt bune, numai ca puiuta pare mai micutza. Nu imi fac prea multe griji pe tema asta, sanatoasa sa fie si sa stea in burtica pana la termen!
Andreealydia ce harnicuta esti! Si mie mi-ar place sa ma pricep dar din pacate sunt pe langa la capitolul asta...![]()
anna_i spune:
Azi am fost si noi la monitorizare fetala (TNS), bebe e bine, dar incapatanat ca de obicei, n-a vrut sa se scoale cu toata zgaltaiala asistentei ![]()
Am facut si contract pentru celule stem, am luat kit-ul acasa, si acum stau mult mai linistita.
Bebe vine - teoretic- pe 30 mai, atunci a programat medicul meu cezariana.
Pup burticile!
35+