Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

buna
fetelor, m-a terminat azi fii-mea
vrea numai in brate. cred ca azi, de la 5 dimi cand s-a trezit, am lasat-o jos doar vreo 4 ore. in rest nonstop in brate pt ca incepe sa urle
nu am timp de nimic
nici pe forum nu pot intra pt ca vrea sa fie si plimbata, nu e de ajuns doar in brate
ati patit asa ceva? cum remediez situatia? nu as vrea sa o las sa planga
stiam ca la varsta asta (1 luna) nu se invata in brate, ci de pe la 3 luni. asa este?
si sa doarma vea numai pe burta mea :(

nu pare a avea dureri, in afara de colici
nici suzeta nu prea vrea sa o mai accepte

eu ii dau cate un pliculet de Baby Drink pe zi. o ajuta sa faca kk si sa scoata gazele

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

buna
fetelor, m-a terminat azi fii-mea
vrea numai in brate. cred ca azi, de la 5 dimi cand s-a trezit, am lasat-o jos doar vreo 4 ore. in rest nonstop in brate pt ca incepe sa urle
nu am timp de nimic
nici pe forum nu pot intra pt ca vrea sa fie si plimbata, nu e de ajuns doar in brate
ati patit asa ceva? cum remediez situatia? nu as vrea sa o las sa planga
stiam ca la varsta asta (1 luna) nu se invata in brate, ci de pe la 3 luni. asa este?
si sa doarma vea numai pe burta mea :(

nu pare a avea dureri, in afara de colici
nici suzeta nu prea vrea sa o mai accepte

eu ii dau cate un pliculet de Baby Drink pe zi. o ajuta sa faca kk si sa scoata gazele

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Fetelor, as mai avea o intrebare... mai degraba o constatare...
Puiul meu e un mare urlator...initial m-am speriat de cat de tare si de mult timp poate sa urle, credeam ca are ceva, dar era papat, schimbat, dragalit si uneori plangea si in brate (nu avea dureri de burtica, acum stiu cum se manifesta cand are crampe)...acum deja m-am obisnuit ca plange fara motiv, e un urlat nervos si cu agitatie mare si se opreste brusc daca reusesc sa-i atrag atentia cu o jucarie/melodie/sau orice altceva nou si se uita la mine cu ochii mari si curiosi, de parca nu el urla ca din gura de sarpe in urma cu cateva secunde...si de obicei se plictiseste repede de activitatile pe care i le pun la dispozitie si isi reia ocupatia de baza...adica urlatul
Constatarea mea era urmatoarea: am remarcat ca adoarme repede fara urlete si tipete si nu mai face atata scandal daca il infas destul de strans astfel incat sa nu-si mai miste haotic mainile si piciorusele...
Ce parere aveti? Mai pateste cineva asa? Mamici cu bebici urlatori mai sint pe aici sau sint singura?

e f bine, si eu procedez asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Asa stiam si eu referitor la ceai,dar ma tot bate la cap unii altii..

Simonacip...tu cum ai slabit????Ca vreau si eu..nu am mai dat 1 gram jos de cand am venit din spital..De azi am renuntat la dulce si nu mai mananc ca haplea..desi dupa fiecare alaptat imi este asa foame...

De luni vreau sa aplic regimul..dar sa vedem daca pot..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

lumeeee lumeeeee

manechinuita cu 650 de puncte (grame)a reusit in seara asta sa s califice in urmatoarea etapa a concursului
CEL MAI SLAB FLUTURAS
uraaaaaa!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Deea, 650 gr de cand? Cate kg are si cat a luat pe luna?
Pupaturi si la mai mare!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

astazi am fost cu bebe la pediatra ca au aparut iarasi mucisorii...doar intr-o nara...si iarasi am venit dezamagita de dr pe care ii intalnesc :((intr-un final imi spune ca are otita..pardon sunt semne de otita ...sau parca ar fi otita si normal antibiotic 3 zile apoi din nou la control. eu nu am de gand sa ii dau antib ....il voi aspira de 2 ori/zi, apoi vibrocil si otipax in urechiuse....
cum isi da seama ca are otita????ina tie de ce ti-a spus dr ca aveti otita??? la noi initial i a apasat pe urechiuse si i s a parut ei ca la una din ele cand apasa ea reactioneaza bebe...si apoi i-am spus eu pai sa se uite cu ceva inauntru nu asa doar...s a uitat si a spus ac e putin-putin rosu , dar nu sunt secretii sau altceva...
bebele meu e la fel de vesel (asa cum il stiti din poze, toata ziulica e cu gurita pana la urechi de veselie ce e ) cred ca, copilasul asta al meu nici nu stie cum se plange in schimb are iarasi o perioada in care papa mai putin, din cauza secretiilor probabil...:(
ne-am si cantarit si dezbracat complet are 6300gr

mamica implinita de fetita si baietel

Aoleo vezi poate patesti ca mine cu otita care era un fel de uite-o nu e....

Cere trimitere la ORL.

totusi al meu a avut ceva la urechiuse, clar, i-a curs o ureche, a fostartagos, si-a dus manutele la ureche etc

Cum au vazut? Pai primul pediatru l-a palpat in urechi.
Al doilea s-a si uitat cu lampa aia sau ce dumnezeu e.

ORLstul s-a uitat si ala si n-a vazut absolut nimic anormal sau inflamat macar, dar...acu de ce sa vorbesc pediatrul de rau, poate o fi trecut in 2 zile dar ma indoiesc....stii de ce, \pentru ca nici o cincime din antibioticul care trebuia sa ajunga in organism nu a mai ajuns, il voma in jet, etc, il scuipa, mai renuntam eu la o doza ca imi era mila sa il scol si uite asa au trecut astea 2 zile...o doza vomata, una scuipata, una luata, una sarita

Vezi ca al meu a facut diaree de la antibiotic, daca chiar te hotarasti sa ii dai; eu ca regret ca m-am uitat in gura ei.

Ca efect secundar neasteptat: i-=a disparut brusc afta de pe limba. aia alba, de la supt.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

ioanna16 la ce maternitate ai nascut?

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

la campina am nascut, unde ai fost si tu, si cu acelasi doctor

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Deea99bvvvvvvvvvvvvv

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Bun gasit tuturor mamicilor!

Imi pare rau ca nu sunt la fel de activa ca voi (poate din dorinta de a ma odihni atunci cind prind un moment de respiro)si mai mult decit atit, nu pot scrie pina nu sunt cu cititul la zi..deci...de doua zile ma chinui sa va prind din urma si doar acum am reusit.

Felicit si eu mamicile care si-au increstinat copii...superbe poze, ..am incercat si eu sa mai atasez unele noi dar din nou nu ma lasa...de ce? nu stiu...

In alta ordine de idei...pot sa ma laud?

Am o fata superba, cuminte, papa numai sin ... doarme singurica fara sa fie tinuta si plimbata in brate...ma ingrozesc ce citesc la voi.

Colici prea putini...mai mult de o criza la 2-3 zile cite 5 minute dar nu mai mult... de ce? mie pediatra mi-a recomnadat sa-i dau ceai chiar daca alaptez ptr ca bb intre mese se simte dezhidrata si are nevoie de ceai. Imi bea cam 70-80 ml toata ziua facut din chimen si anason. Poate fi si asta un remediu de colici...si din cauza asta nu este plingacioasa. Zic si eu ..nu stiu. Am bonisan in casa dar nu l-am folosit pina acum...

Doarme noaptea f bine, are program...la ora 21 stingerea, mai papam la 3-4 apoi la 7 dimineata. In cursul zilei, dupa ce papa sta in patut ...gingureste...mai ''bodoganesc ''eu pe linga ea cind intru si ies din camera... In brate doar cind o schimb, alaptat, iubit doua ore la prinz ca e treaza, stam pe burtica, priveste jucariile stiga dreapta cum le dirijez eu...etc...masaj si baie seara si cam atit.

In rest, imi vad de treaba, curat, mincare, spalat, calcat, oameni la masa, sot aranjat, si mai nou m-am apucat de pregatirea sustinerii publice a tezei. De botez nu-mi fac griji, va fi acasa in familie... in livada la iarba verde si meri infloriti

Cam atit despre mine, eu sunt alaturi de voi, dragi ii sunteti toate...si nu am pierdut nimic din ce ati discutat.

Deci...nu mai fac complimente....individuale!

Pupici tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput