Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea si eu zic sa nu te ingrijorezi cu greutatea cum zice si simona, este numai cu 50 gr sub limita. si sa stii ca eu chiar am citit multeee cazuri cand bebeii luau 500 gr pe luna si nu era nimic. sa fie sanatoasa aia este important, inseamna ca asa creste ea, are un ritm mai lent de a luat in greutate.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

i-am luat o jucarie zornaitoare la bebelina si asa o mai zornaie o ia in manuta, o arunca, ieri am gasit-o pe jos nu stiu cum o fi dat-o altele nu-i plac vad, doar cu asta se joaca. i-am pus o ratusca langa ea si se uita asa la ea, parca se si speria de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Este foarte bine ca si durata(10 min), poti termina crema linistita ca nu ea da rezultatul final..despre mancatul seara...poate totusi mai adaugi o salta ceva daca tot te culci atat de tarziu....sau o rontaitoare...covrigei uscati, 2 biscuiti fara zahar, etc. Rezultatele ar treb sa se vada in 10 zile max ! Dar, totul se ia treptat...

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

madutza din a treia luna bebeii incep sa nu mai ia asa mult in greutate ca in primele doua, asa citisem. ce zici ca a mea a luat intr-o sapt doar 100 gr. dar acum ultima saptamana a luat iar 250 gr, asa ca mai variaza. cate kg are buburuza?
ce frumosss, duminica aveti botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele,eu am o pofta de mancare ceva de groaza..Eu mereu ma puteam abtine,dar acum dupa ce alaptez imediat simt nevoia sa mananc ceva..Cred ca in ritmul asta nu o sa mai dau jos nimic..Plus ca mi-au ramas kg pe solduri si burta..burta nu este mare,dar pe solduri chiar se observa...Fac si eu masaj seara,nu stiu daca am inteles exact cum zice Ally..dar incerc pe solduri si burta...

Mi-am dat cu ulei de migdale in portiunea unde masez...Sa vedem daca se observa ceva...Si am mai luat juma de kg de cd am venit acasa..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

miki: ai dreptate cu kg, eu doar vroaim sa stiu cat de in urma suntem noi, nascuti prematur cu 1900 si 2300 grame. baiatul are 4650 acum si fata 3950 (la doua luni implinite) si ma gandeam si eu asa...sa ajungem din urma pe cei nascuti la termen .

Mergi la inceput

Acum sa mai scriu si despre puiul meu cate ceva: sta tot mai mult la baita si se agita acolo, zambeste...la masaj este in extaz, este in culmea fericirii. Doarme de la ora 22 la ora 3-4 fara sa scoata un sunet...si apoi se mai trezeste la 7 . L-am cantarit aseara si avea 5 kg si putin...cam grasan totusi. De cateva zile papa la 3 ore...ca nu rezita mai mult. Este un mare progres pt bebe pt ca era obisnuit sa pape la 2 ore...si acum abia il pacalesc sa reziste 3 ore. Ziua nu prea doarme, se uita peste tot...zambeste la greu, gangureste...iar afara nu sta deloc in carut. Ne-am obisnuit acum, iesim cu el in brate..pt ca vrea sa vada/auda tot...noroc ca il tine tati. Toti copii afara la aer dorm, el nu si nu....este curios..atent.Vrea sa stea doar cu fata spre ”public”...nu cum se tine un bebe in brate culcat ca maraie, se suceste.Cam atat momentan...merg sa pun masa ca imi vine soata in pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Multumim fetelor de complimente :) mie atat de drag imi e sa o vad cum doarme cu tati va incurajez pe toate sa culcati bebeii acolo - se simt grozav de bine! (noua neonatologul din spital ne-a zis ;))

Azi facem si noi o lunita de viata!

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

scrish ce dulce este Luca, iti vine sa-l papi tot, tot

Mergi la inceput

La multe lunite Natalia, bebe de Ama!

Roxy, iarasi citesti pe diagonala!

Mergi la inceput