Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

ioanna16 eu sunt foarte nemultumita de dr ptr ca mi-a facut internarea la 9 dimineatacand mi sa rupt apa si la 14 cand am intrat in travaliu el a plecat la cabinet fara sa imi zica si ma lasat cu dr de garda ,nici macar nu aq venitsa imi zica faifraiero vezi ca eu trebui sa plec eu nu stiam nici cu ce dr o sa nasc deci .........

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

imi pare rau sa aud asta, bine ca ati fost bine amandoua si nu au fost probleme

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

ioanna16 eu sunt foarte nemultumita de dr ptr ca mi-a facut internarea la 9 dimineatacand mi sa rupt apa si la 14 cand am intrat in travaliu el a plecat la cabinet fara sa imi zica si ma lasat cu dr de garda ,nici macar nu aq venitsa imi zica faifraiero vezi ca eu trebui sa plec eu nu stiam nici cu ce dr o sa nasc deci .........

_

imi pare rau sa aud asta, bine ca ati fost bine amandoua si nu au fost probleme

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

asta asa este bine ca noi suntem bine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
mai am si eu o intrebare. in seara asta in timp ce ii curatam urechile fluturasului meu a inceput sa planga, l-am lasat si l-am adormit. dormea fff profund si am zis sa il curat mai bine si nu a schitat nici un gest, dar imediat dupa ce i-am pus caciula s-a trezit si a inceput sa planga, i-am dat un pic de tztzi si a tacut dupa ce a papat am apasat in zona urechilor si se strmba , dadea din cap si din manutze dar nu plangea, cu temperatura nu l-am mai deranjat pt ca nu e ferbinte e chear rece. oare e cazul de otita??/ si mai precizez ca pana acum cand il curatam nu se murdarea betisorul dar de data asta da.
imi cer scuze ca nu stau mai mult cu voidar imi ocupa tot timpul cand e treaz nu sta deloc singur , trebuie sa vb cu el, sa ma joc cu el sa ii arat jucarii si sa il tin in brate iar cat doarme dimineata mai dorm si eu cu el iar dupaamiaza iesim la plimbare. nu am timp nici sa fac mancare, ce zic eu sa fac mancare ca nu am timp nici sa mananc. nu are cine sa ma ajute

astept raspuns si va multumesc

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

fetelor, deci voi puneti bebeii pe spate sa doarma?
si daca vomita in somn, nu se ineaca?
a adormit la mine in brate si nu stiu cum sa o pun in patut
eu pana acum am pus-o doar pe burtica, dar madutza si pisuc m-au cam pus pe ganduri...

mai e cineva pe aici?

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Irinuca eu o culc DOAR pe spate. Daca vomita in somn, intoarce capul si da afara lateral. Garantat!
Pe burta e mult mai periculos

Stai sa caut articol :)

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

eu pana acum am pus-o doar pe burtica, dar madutza si pisuc m-au cam pus pe ganduri...

mai e cineva pe aici?

irinuca, nu mai culca fata pe burta ca doamne fereste se poate intampla sa o gasesti fara respiratie!!! aici din spitak si moasele apoi acasa m-au innebunit ca sa nu culc pe bebe pe burta, doar pe parti si nici cu fata in sus !!!

Pune-o pe o parte, fa sul dintr-o paturica si pune la spatele ei sa nu se rostogoleasca sa vina cu fata in sus , ca daca e sa vomite sa nu se innece si sa patesti alte minuni...

eu de fiecare data ii pun la spate paturica sul si ma asigur ca nu se poate rostogoli...

acum vreo 2 zile la un somn de zi ramasese sau s-a rstogolit ea si a venit cu fata mai in sus, nu era chiar pe o parte , si a vomitat mult... nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu eram in camera cu ea.. m-am speriat tare...

deci mare grija, nu mai culca fata pe burta noaptea, doar daca doarme pe zi si esti non stop cu ea, sa nu o lasi nici un minut nesupravegheata !!!

hai curaj si pune-o pe o parte si fa sul dintr-o paturica si pune-i la spate , sa vezi ca o sa fie bine ...

eu o schimb sa nu stea prea mult numai pe dreapta sau stanga, la fiecare alaptat ii schimb si pozitia, depinde cum ii dau san.. ca oricum o data ii dau din stangul si urmatoarea din dreptul

te pup , am fugit sa ii fac baita , revin mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

mai e cineva pe aici?

uite Irinuca, pe site-ul institutului american care cerceteaza sindromul mortii subite, uita-te la prima cauza ce trebuie prevenita:

http://www.sids.org/nprevent.htm

1. Place infants to sleep on their backs, even though they may sleep more soundly on their stomachs. Infants who sleep on their stomachs and sides have a much higher rate of SIDS than infants who sleep on their backs.

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca, noaptea cand adoarme la san si nu il mai regurgitez la final (dar il regu intre cei doi sani ), il culc pe o parte (chiar sta si fara sul, sau ii pun sul in spate). Ziua sta mai mult pe spate. Curaj!

Ma duc si eu la somnic!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

La indemnul asistentelor de la Municipal si al pediatrei (care are vreo 70 de ani), fata mea a dormit numai pe burtica (1 luna si 1 saptamana).
Acum imi spuneti ca este gresit????
Si eu care ma feream sa o pun pe spate. Pe o parte nu sta, ca se misca foarte mult si mereu o gaseam pe spate sau departe de paturica. (Numai ziua o lasam sa doarma pe o parte sau pe spate, cand o verificam mereu).
Acum o sa dorm cu grija, ca a cam vomat in seara asta, iar ea de obicei la mesele de noapte nu scoate aerul. Deci o pun cu fata in sus...

Pana la ce varsta o fi pericol de SIDS?
Dar ea isi misca foarte bine capul de pe o parte pe alta cand sta pe burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

irinuca subscriu si eu la ce au spus fetele, trebuie culcata pe spate!! pe vremea pediatrei de 70 de ani da, pe burta se culcau copii, dar intre timp s-au mai cercetat niste chestii si au facut legatura intre sids si dormit pe burta. stai fara grija, nu o sa pateasca absolut nimic daca o culci pe spate. si luca mai regurgiteaza prin somn si mereu gasesc pete ori in stanga, ori in dreapta oricat de bine zici ca si-ar misca, capul stand pe burta, o sa ii fie mai simplu stand pe spate pentru ca nu mai trebuie sa incordeze muschii de la ceafa si umeri ca sa isi miste capul...stai fara grija!

Mergi la inceput