Copil de 6 ani
Raspunsuri - Pagina 14
strunfita spune:
ruxij, fina mea nu si-a cerut scuze, nu stiu de unde ai dedus tu asa. Si am spus si ma repet, imi recunosc vina.
Denizel, ce pot sa spun, a fost ... interesant la botez ... Ne-am salutat la venire si la plecare si atat. Daca ea nu crede ca ar trebui sa-si ceara scuze si i se pare ca a avut un comportament normal, asta e. Nu voi initia o discutie cu ea pe aceasta tema, nu merita. Daca va vrea ea sa vorbeasca, atunci discutam. Ea stie ca sunt suparata datorita celor intamplate ... si totusi nu face nimic, ok , asa sa ramana.
Pentru mine un prieten nu se poarta asa cum s-a purtat ea in acea seara, punct! Adica copilul s-a jucat 3 minute la intrerupator, oh my god, ce tragedie! Si mai erau si lumanari pe masa, nu era bezna! Tot eu sa-mi cer scuze ca ea a urlat si imi da mie lectii de crescut copiii prin bataie? Vezi Doamne, ea n-a mai vazut asa ceva si a fost si ea copil. Ce l-ar bate ea daca ar fi copilul ei!
Carmen, nu am nimic cu copiii care au adhd, m-a deranjat fina si modul ei de a o spune.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Matzaila_81 spune:
Strunfita, eu sunt de parere sa o stergi pe fina de pe lista de prieteni. Daca o deranja ceva, tocmai pentru ca teoretic erati prietene trebuia sa vina la tine si sa-ti spuna intr-un mod civilizat si tu sa rezolvi situatia.
Nu cred ca ce a spus ea poate fi trecut cu vederea. Eu una nu as face asta si nici scuzele ei nu ar fi suficiente. Cred ca ea lasa sa treaca timpul ca tie sa-ti treaca supararea si peste cateva luni sa va comportati ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Separat de asta insa cred ca ar fi bine sa discuti cu ea ca sa stie motivul pentru care procedezi asa.
denizel spune:
Imi pare rau, Strunfita, probabil ca ai mai avut o dezamagire :).
Intr-un fel e mai bine asa, daca ar fi incercat sa iti vorbeasca si sa se scuze, ti-ar fi fost mai greu sa iei o hotarare.
Lasa ca trece .
Matzaila_81 spune:
Sa se scuze, sigur.....si ce ar fi putut sa spuna?????
"Iarta-ma strunfi ca am tipat la tine si te-am umilit pe tine si ala mic in public, dar sunt stresata ca nu raman insarcinata pentru ca asa de mult imi doresc sa fiu si eu mamica iar intre timp mi se pare foarte potrivit sa refulez pe alti copii pana cand o sa pot face asta cu al meu."
Cristina_C spune:
E mai bine asa, stunfita, chiar nu vad de ce ai avea nevoie de o astfel de persoana langa tine care sa strambe mereu din nas cand vine vorba de copilul tau. Sa fim seriosi, fina nu-i mama, sora, sa fie pacat sa renunti la ea si sa-ti spui ca merita sa gasesti o cale de impacare. Relatiile de prietenie se mai schimba, chiar se mai rup si nu-i nici o tragedie. N-are decat sa aiba si ea copii pe care sa-i bata daca... se joaca . Ce i-ar mai fi placut sa-i tragi tu cateva baiatului in seara aceea! Bleah...
ruxij spune:
Eu capitulez. Credeam ca si-a cerut scuze. Denizel, ziceam sa isi ceara si mama scuze pt lipsa de reactie, dar dc nici cealalta nu a facut-o, ma declar convinsa ca aveti dreptate. Cu singura rezerva ca mentin si vina strunfitei, pe care vad ca si-o recunoaste.
Didididi spune:
Corap, din punctul meu de vedere (gandindu-ma cum eram eu copil) scoala este cam in zona restaurant. Am emis numai nedumerirea mea, pentru ca inca ma gandesc cat este permis "social" la o anumita varsta. Fiecare are alta scala de valori. Eu ma incadrez in randul celor care nu as fi fost deranjata de joaca unui copil asa cum a fost mentionata in povestea Strunfitei nici inainte si nici dupa ce am avut copil.
Si cu fina am avut dreptate, nu a crezut ca agresit :).
Didi si bb Mihail (22.08.2008)