Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,hai ca m-ai facut sa plang,ai scris atat de frumos...O sa fie bine,o sa treaca 2 luni,tie intr-adevar,mult mai greu,dacat lui Denis,dar va fi ok,ai sa vezi.Si conteaza enorm ca veti scapa de stresul financiar,stiu si eu cum e cu ratele.Ce o sa lucrezi?Fii sigura,ca nu te uitam,te asteptam inapoi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

flosidea m ai facut si pe mine sa , eu iti doresc tarie,curaj si drum bun sa ai. Te cred ca ti-a fost greu sa decizi dar sunt sigura ca totul va fi bine si in plus o sa scapati si de-o grija financiara, mai greu o sa-ti fie tie de cat lui Denis, el ramane cu tati,buni si acasa, la gradi deja e familiarizat si totul o sa fie mai usor pt el. Cum am putea sa te uitam?! te asteptam inapoi cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Florisideea ! Si pe mine m-ai facut sa . E tare greu dar 2 luni nu e chiar asa mult si gandeste-te ca scapi pe o perioada de grijile financiare, griji care oricat ai incerca tot se rasfrang si asupra lui Denis, asa ca o sa fie mai bine pentru toti. Plus ca ramane pe maini bune si sunt sigura ca o sa puteti vorbi la telefon. E tare greu si cred ca orice mama intelege asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Flosideea, nici nu stiu ce sa spun decat ca te inteleg si sper din suflet sa treaca cele doua luni cu viteza luminii, sa te intorci cat mai repede la puiul tau ! Imi pare rau ca sunteti pusi la asa incercare.

Noce si eu cred ca zmeuricile nu vor mai avea pt mult timp tufa...e tare trist si pustiu locul asta...si nici eu nu imi inchipuiam ca nu vom scrie aici cel putin pana cand vor fi toti copiii nostri la scoala.
Nu stiu, poate ca am citit ceea ce a scris Deea si o stiu cum e ea ca mama sau poate si intamplarea cu Giova, dar si eu plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hello dupa o lunga absenta!
Dar ce s-a intamplat pe aici? Nasoale vesti, ce sa zic... Eu sper totusi sa mai scriem cele care putem, sa ne mai inspiram una de la alta, like old good times...

Ce sa va zic despre noi... si noi am avut o pasa mai proasta, dar ce nu te doboara te face mai tare. In rest suntem pe drumuri, ca de obicei . Am mai fost pe la rude, cu ceva treaba cu diverse acte. In curand mergem de tot la tara, dar deocamdata petrecem doar week-endurile acolo, cat mai am una alta de rezolvat pe aici.
Daca pana acum aveam o oarecare idee despre ce facem de la sfarsitul verii, cand ar trebui sa ne mutam, acum totul e in ceata. Nu mai stim exact unde ne mutam, dar stiu sigur ca o sa fie mai bine decat posbilitatile de pana acum.
Am schimbat acum semnatura si am vazut ca am... 24 de saptamani , se apropie ziua cea mare cu pasi repezi.
Bia este bine, a avut o viroza ceva, dna dr banuieste ca ar fi fost o traheobronsita/laringita/nu am retinut prea bine, chit e ca a tusit urat de tot, a fost si ragusita. Acum e mai bine, tusea e pe trecute. E din ce in ce mai isteata, f activa si pusa pe shotii. Inca mai e cumintica, cu ceva izbucniri, dar cu o fire cuminte totusi. Sa vedem mai tarziu ce o fi .
Bebe din burtica e bine si el, miscacios de zor. Pana acum am 4 kg in minus si 3 puse, deci sunt pe 0 kg in plus, chiar 1 in minus. De acum incolo o sa cresc mai cu spor cred
Cam astea ar fi despre noi.

flosideea e greu sa il lasi pt 2 luni pe Denis, dar cum ai zis si tu, e o scapare pt grijile financiare. Si pt ca il lasi pe maini bune, sunt sigura ca Denis o sa fie bine. Gandeste-te ca o sa te intorci plina de cadouri pt el. Capul sus, mami, si multa bafta!

de si24+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Flosideea !

Am intrat doar sa va spun ca eu va mai citesc din cand in cand , asa ca va rog sa nu renuntati sa scrieti! Cred ca Giova se va intoarce. E adevarat ca ea e sarea si piperul si nu cred ca o lasa sufletul sa ramanem orfane pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Fetelor Ce se intampla aici?

Cum adica e locul pustiu?!Eu va citesc, dar de regula nu prea am ce povesti despre printul meu.Spre exemplu azi noapte a avut program de marait.

Flosideea succes si lasa ca toate lucrurile vor fi bine.
Am inteles ca Denis merge la gradi.Mananca singurel?Ca eu am si acum o mare problema la capitolul asta.

Inutsa 24 saptamani?! Ce mai trece timpul....devin nostalgica.

Hai ca ma opresc ca sa nu transmit starea mea ca oricum pe aici este o atmosfera de vacanta.

Mi-e dor de Giova

Dar stiu ca e acolo...

Pupici

Mergi la inceput

Inutsa,wow,24 de saptamani....ai trecut de prima jumatate.....Bia ce zice de burtica?Cornelia,Pony,fff. rar pe aiciEu sunt suparata un pic,incep sa constientizez ca peste o luna va face puiul meu 2 ani,si ma intorc la servici....Intr-un fel mi-e dor sa ies din monotonie,dar cu zilele astea frumoase nu ma voi intalni,o sa am o nostalgie toata viata......Eventual ma apuc de BB3Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

pooh sa stii ca si eu m`am gandit de cateva ori ca abia astept sa incep serviciul sa ies din monotonie,dar uite cum s`a intamplat la mine.oricum de fiecare data cand imi trecea gandul asta prin cap imi ziceam ca sunt momente cu care cine stie cand ma voi mai intalni si trebuie sa le pretuiesc.
Denis simte,simte el ceva.azi nu am putut sa`l pun in carut pana la gradi,l`am dus in brate,nu ma lasa deloc deloc,numai la mine vrea...urasc sa`i transmit si lui starea mea,incerc sa fiu cat mai "vesela"posibil...imediat ma duc dupa pitic,abia astept....
ma apuc sa mai strang pe aici ca parca a fost razboi,mai vorbim!

Mergi la inceput

Flosideea,tare greu trebuie sa-ti fie.....Eu nu-mi pot controla sentimentele,starile psihice,daca sunt intr-o pasa proasta,sunt trista,nervoasa,pesimista,oricat as ncerca sa n-o fac,tot transmit copiilor tot-tot....Acum vineri pleci?Hai ca va fi bine,toate o sa ne gandim la tinePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput