Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ok Lady G.Odihna placuta atunci!Multumim!
Andreea, nu sh ce link ai pus tu pt vot, ca acolo tre sa fii inscris.
Noi am fost la tati la serv sa-i ducem camasa calcata si s-a jucat pupa de zor. Am plecat cu capul in traista si nu i-am luat pampers cu mine(de fapt noua nu ne trebuie de obicei)si mi-a facut un kki, asa ca l-am plimbat si pe dansul cu masina pana acasaMai am niste rufe de calcat, pupa, am imbracat-o ca pe o papusa si dansa s-a moscovit cu o carioca pe tzoale albea-albesa vad cum scot petele acum
tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noah,sunt curioasa,cum scapi de urmele de carioci....clor merge?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh, nix clor ca au pantagacii broderie cu flori albastre. Dar le-am biruit cu lichid de frana...aaa Ariel din ala fasait si vanish +det. ariel in masinayes! ma duc sa imi tzuc muschii
va mai dau ghes inca o data cu serialul rrrrrrromantic pe care l-am halit deja http://www.youtube.com/user/PiamonteDiRivombrosa#p/c/99AC0D24FF0D3119/0/aVnQguTgtAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Lucia am deschis pagina si merge . Mie mi se deschide .Mai trec o data link-ul .
http://www.milupa.ro/club-milupa/concurs/1-iunie/galerie-inscrieri/data-inscrierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

bhuna,tuturor...va mai amintiti de noi?
Ne-am intors si noi din concediu,unde a fost super fain si bineee,la anu am zis ca ne luam sejur dublu,ca sa ne ajunga Copiii s-au comportat extraordinar pe autocar,au mancat,dormit,s-au jucat,au coborat la fiecare orprire si bineinteles au shopinguit si ei tot felul de rahatele de prin bezinarii .Doar de mine a fost vai si amar,de noada mea,ca Dariuta mi-a stat numai in brate si a dormit,si eu nu ma puteam misca cu orele ,dar a trecut,asa ca mai vrem.Poate in septembrie mai tragem o fuga ,dar numai noi,fara copii ca sunt muulte lucruri ce merita vazute pe indelete .
Am serbat si ziua surioarei nostre pe 30 mai,am avut si cealata operatie la ochisor chiar pe 1 iunie,si uite asa ne trece noua vremea.
Zmeurica Dariuta e o nebunatica si jumatate,nu vrea sa manance cum trebuie,de cantarit nu am mai cantarit-o dar e ok,arata binisor,ca e si miculuca la inaltime .Numai o tampita de pediatra mi-a zis ca e distrofica gradul nustiu cat si rahitica altgradnustiucat .Ca pediatrul nostru nu a fost in Bucuresti luni sa ne dea avizul pt operatie,si cum marti ne-au facut internarea,ne trebuia neaparat avizul unui pediatru,asa ca cele de la sp de oftamologie m-au trimis la clinica Dorobanti si acolo o matracuca de pediatra a zis cand am dezbracat-o...vaaaii,dar copila asta e rahitica...e distrofica...trebuie sa o urmareasca un pediatru...aveti pediatru? O urmareste cineva?Si cand i-am zis de dr Stanciu ca el e pedioatrulfetei si ca ne vede aproape lunar,si taman el m-a linistit ca fata e ok(eu mersesem la el speriata ca are burtica prea mare,inca cand avea fata 17 zile)nu a mai cimentat nimic,dar pe hartia ce mi-a dat-o la mana ca e clinic sanatoasa si suporta anestezia mi-a scris is povestile cu rahitismul si distrofia.Am facut poze cu telefonul si cand vom merge la Stanciu o sa ii arat ce diagnostica i-a pus d-na Madam Peste prajit
Am citit pe fuga si am vazut ca Giova e banata...cum e posibil asa ceva?Ma poate lamuri si pe mine cum e cu banarile astea,eventual pe mess gyoriluminita ca am inteles ca PM-urile numai Private nu sunt .Urat de tot,parca am fi la Securitate .
Fug sa o scot afara ca plange langa usa..paaa,paaa,ca stie ca trebuie sa vina fratiorii gradinarii.Mai intru mai incolo s ava mai povestesc ce nazbatii a mai facut d-soara.Pupic tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Jocuri si jucarii de la Noriel si D-TOYS...si multe alte jucarii si hainute superbe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lumi, ma bucur ca v-ati intors fericiti din vacanta si mi-ar placea sa citesc aventurile voastre.

Aici e din ce in ce mai pustiu si mie mi se pare trist sa mai intru. Pe vremuri ma gandeam ca vom merge in gasca asta pana vor vom avea zmeurici adolescente, acum am impresia ca nici 3 ani nu-i sarbatorim impreuna fara Giova care ne lega atat de frumos si era atenta la fiecare dintre noi. Nu stiu cine va mai schimba capitolele, eu nici nu stiu cum se face si nici nu m-as baga la voluntariat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

da noce asa simt si eu ...ca nu mai e la fel fara GIOVA aici , nu-mi mai vine sa intru sa scriu , nu intram eu prea des , mai ales acum de cand a venit caldura si stam afara dar ...acum chiar ca nu-mi mai vine sa intru, cu cap nici eu nu ma pricep si sincer nici nu am timp , ufff...bine macar ca avem grupul pe FB
noi la sf lunii pe 29 iunie plecam la mare , la nessebar in bulgaria, stam 6 nopti pana pe 5 iulie pe 8 iulie chiar de ziau mea ma duc la servici
sper sa ma lasa in pace cam o luna sa-mi revin si sa ma odihnesc

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

noce[/b ce bine ai subliniat despre tufa si [b]giova!!! Nu eram nici eu prea activa dar acuma nici nu-mi vine sa intru... n-am sa uit cand am intrat in tufa giova si cu tine ati fost primele care mi-au spus cum functioneaza pe aici..eu asteptam notificari ca si pe alte site-uri, si nici nu stiam ca se scrie pe capitole..in fine ,iar acuma cine ne va mai lua pe rand sa ne raspunda?!.. totusi bine ca avem grup pe FB si macar tinem legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

nu mai fiti asa de triste fetelor, capitolele se vor deschide cu acest user la fel ca si pana acum. sunt vreo 3-4 mamici care se pricep la asa ceva, asa ca nu ramaneti fara cap. nou. Numai sa scrieti, sa avem ce inchide.
Giova nu mai este si mie imi pare tare rau...acusi ne sarbatorim zmeuricile si nu suntem toate aici. dar va urmareste si cine stie ce se va intampla in viitor...nu se stie pe unde ne-or duce pasii.

va pe toate si nu mai fiti suparate. macar putem comunica dincolo, asa cate suntem.

semneaza, mamica de 2 smecherasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna fetelor,ce liniste e pe aici....eu sunt sigura ca Giova va fi mereu alaturi de noi asa cum a fost si pana acum,chiar daca si eu am un gust amar cand ma gandesc ce s`a intamplat.
ma bucur sa citesc vesti bune de la Alex@Sara,m`am gandit la voi...pe data de 2 mi`am adus aminte ca ati avut operatia,dar din pacate n`am mai scris...si iata si motivul absentei:cumnata mea este plecata`n Italia si vrea sa vina acasa pt vreo 2 luni in concediu.mi`a propus sa`i iau locul,astfel incat eu as castiga banutii care sa ne scape de datorii(rata la banca care ne omoara) si ea isi va putea pastra locul de munca.dupa mult timp de gandire,am decis sa ii accept propunerea,dar nu pot sa nu ma intreb daca sunt o mama "rea"ca vreau sa fac asta.nu pot sa descriu in cuvinte ce e in sufletul meu,eu toata saptamana am ales in loc sa dorm,sa imi privesc comoara,ii aranjez hainutele si plang,ma uit la el si plang,dar stiu ca doar asa voi putea sa`i asigur tot!el va ramane cu sotul si mama,care ia lectii de facut baita,mers la gradi,facut papa etc,asa ca va fi pe maini bune,dar tot am o urma de indoiala in suflet.ar trebui sa plec vineri ,pe 10,as sta ~ 2 luni,dar oare este bine?!sper sa ma iertati ca n`am mai scris,dar chiar nu pot,ma tot gandesc daca Denis va putea sa ma ierte si sa se acomodeze usor fara mine.nu mai zic ca trebuie sa il intarc,lucru care n`am putut sa`l fac pana acum pt ca are niste nopti mai agitate,dar ziua e relativ ok,ieri a supt 1 data dupa gradi si la culcare.oricum,nu voi avea posibilitatea sa scriu de acolo pt ca nu am decat desktop,nu laptop,si ar fi cam greu sa ma car cu el pana acolo,dar poate`mi voi cumpara unul de acolo sau voi cauta un nr de tel sa va mai dau un msj ceva....sa nu ma uitati chiar de tot.
voi sunteti ca si familia mea si`mi veti lipsi enorm,sper doar sa aud numai vesti bune cand ma intorc.iar pentru ca nu voi fi aici,urez de pe acum tuturor zmeuricilor,surioarelor sau fratiorilor de zmeurei,mamicilor,taticilor,bunicilor La multi,multi ani plini de sanatate,bucurii si reusite!!.va puo,poate voi mai reusi sa scriu pana vineri dimineata cand plec...

Mergi la inceput