Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Zmeurici, surioare si fratiori de zmeurici!
Giova, sa stii ca m-am gandit la asta cu PM-le. Dar noi nu putem face nimic? Mi-e imposibil sa concep odiseea noastra fara tine, fara Edilin si Marco. Uite aici legat de radioactivitate, partea cu padurea. http://www.timpolis.ro/print.php?id=4015
http://www.dumbravitatimis.ro/index.php/forum/5-probleme/110-radioactivitate-in-dumbravita La cat suntem de vai-vai, nu am incredere in ei, dc au luat masuri, eu nu imi duc copilul acolo. Mi se rupe sufletul, ca eram dispusi sa mai asteptam un pic numa sa luam ce ne place(nici nu concepeam altundeva), insa sa dau si o tona de bani, numai noi stim cum ii strangem si sa expun copilul la asa ceva, plus eu care sunt cum sunt cu sabia deasupra capului, nu multumesc.Noi am aflat de la cineva care se cunoaste cu al meu si el de la o tipa din imobiliare, care NU si-a luat acolo-desi a avut OCAZII tocmai pt ca stia de radiatii.
Daca iti vine mai usor scrie pe contul comun, nu te necaji, hai sa vedem dc putem sa dregem busuioaca.
Noce, pai se pare ca musiu Iri s-a linistit, adicatelea a pus Moni piciorul in prag si momentan cam gata cu can-canurile la tv si expunerea in halul halului a copilei. Nu mai avem ce barfi, dar mai bine asa
Pupa se pune pe jos, nu face nu sh ce tantrum, pur si simplu se aseaza si ne santajeaza, sa-i dam/facem ce nu vrem, cere imperativ(arata cu dejtul) din pozitia sezanda oriunde pe strada si acasaIar de 4 zile arunca chestii in wc.Ieri a spart si o farfurie si mai sunt porcarele in tolba

Mergi la inceput

Late update: Felicitari Edilinului pt buna preluare in folosiinta a olitei! Sa aveti o zi frumoasa la gradi!
Pogos sper ca Ana a fost bine pt concursul del a gradi, adica in forma si distrata!
Anemona, noi nu mai suntem chiar atat de rau cu non programul, dar tot mai dam rateuri. Tre sa ai rabdare, clar e inca macinat de mutare si poate acum si plecarea bunicii nu i-a cazut tocmai bine.
Bely, pupa e o figuranta la capitol fructe. Cirese nu vrea.Bananele nici sa le mai vaza, pepene galben ciu-ciu, ce ne mai salveaza sunt prunele, merele si mai nou qiwi si freshurile, nu iti imagina ca mananca semnificativ, dar ea in afara de tzitzi nu manananca nimic semnificativ. Nici macar iaurtul pe care il adora.
Pooh, bafta la scarbici, dc zici ca acusi acusi meri.
Uliasii, nu sh ce sa zic cu degetul, stiu ca e nasol dc deprinde obiceiul, ca poate sa dezvolte o pasiune trainica, asa ca si eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva avizat sa vedeti cum sa il dezvatati, ca si-l poate deforma si dintii de asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Sa va pastrati zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ati vazut chipul mamei. La multi ani copilasi scumpi si iubiti!!

Lucialu nu te descuraja,sunt sigura ca atunci cand va fi ,veti gasi si petecul vostru de pamant,este acolo undeva,sunt sigura.
Giova si chiar nu este cale de intors?nu mi`a venit sa cred aseara cand am citit,nu mi se pare normal,au fost "probleme"mult mai grave pe DC si au fost rezolvate cu un avertisment...dar nah....facem greva!!!!!
pogos acum e mai bine Ana?mama lor de boli,ca asa m`a saturat si eu....
bely asa aveam eu burta cand mancam in disperare cirese,dar Denis mananca destul de multe si n`are treaba.el e disperat dupa pepene (galben/verde),cirese si capsuni.nectarinele abia le mananca si anul trecut manca cate 4-5 pe zi.
noce ssshhhhtttt cu sucurile alea ca numai maine ma duc la cumparaturi si de cand am citit numai la ele ma gandesc.dar daca ma gandesc inc`o data,cred ca ne fac la amandoi de banana,porto si cirese,ca de astea am prin casa.
distractie placuta fetelor care mergeti la intalneala azi!!Asteptam pozici,binenteles.
eu sunt necajita.daca luni dimineata Denis era ok,a intrat singurel in grupa,de ieri plange.ieri a plans cum am intrat in cladire,azi cum am intrat pe strada.unde mai pui ca ieri a dormit doar 30 min,apoi acasa de la 17.25 pana la 18.05.iar la 22 dansa si tipa de numa .tinutul acasa 1 saptamana ne`a dat inapoi si acum am luat`o de la inceput.ah,si colac peste pupaza,iar are muci si cam tuseste...luni n`avea nimic,acum iar!!nu mai pot.fug ca am niste facturi de platit si sa ies pana nu vine sorela cu nepotelu` sa apuc sa ma joc si cu el putin!o zi frumoasa va doresc alaturi de comorile voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI ZMEURICI!!!!

Giova nu mi-a venit sa cred, imi pare tare rau , mi se pare nedrept, ine ca poti intra cu contul comun ,

noi suntem bine, nu prea am timp de scris, stam afara , cand intram in casa nu stiu ce sa fac mai repede, mancare , curatenie, spalat, calcta etc...aiz daca e vremea urata stam in casa , o sa iesim mai tarziu sa-l luam pe cezar de la gradi si apoi poate-i duc putin la mall, sper sa fie ceva organizat pt copilasi, daca nu ne plimbam putin, tb sa-i cumpar lui cezar niste sandale si niste papuci de plaja poate si pt mine ceva, mai am o luna si gata ...la servici cu mine
intre timp am descoperit blogul oliviei steer si printre picaturi o citesc cu mare drag , o recomand cand aveti timp, am reusit sa fac o reteta de pe blogul ei, si anume SOCATA, yamyy...e la borcan, abia astept sa fie gata, mai dureaza cateva zile sper sa placa si copiilor

va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

La multi ani, pui mici si dragi! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

Ioana, nu-mi vine sa cred....ce prostie...
Oare daca am scrie toate la admin/moderator sau cine a luat decizia asta, nu s-ar razgandi si ti-ar da drepturile inapoi? Totusi nu esti de ieri pe forum si esti printre cele mai diplomate persoane pe care le cunosc.

Tre sa ma apuc de ceva trebi ca acusica se trezeste zmeul. Mi-a pus nervii pe bigudiuri zilele astea, trebuie sa ma duc sa-mi cumpar ceva rabdare de undeva ca e pe sfarsite...Luni e prima zi de cresa, Doamne-ajuta sa se adapteze cu bine ca eu ma duc la nebuni...
Fetele care vin la Cocor, eu una cred ca plec pe la 5 si ceva de acasa, deci intre 5 jumate si 6 ne vedem acolo. Nu stiu cat e de mare locul ala de joaca, dar eu cred ca o sa ne descoperim una pe alta, nu?

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

uliiasi iti las numarul meu de telefon pe PM, pentri orice eventualitate

Mergi la inceput

neata!
eu am comis-o: am uitat sa calc.
Cum a fost intalnirea? Tot am mai intrat sa vaz poze, dar nici aici si nici pe fb nu am vazut, pe cont nu am intrat. I-am vazut pe Marco si Edilinul inghesuiti intr-un fotol'
Flosideeasi Deniselul cel mult incercat in ultima vreme.Sa isi revina repede cu papa si sa fie ok la cresa! Suntem financiar atat de aporoape ca app ca ii simt gustul la casica noastrasi totusi cred ca abia la anul ne vom indeplini visul...ca e cam tarzior acum si dc gasim teren.
G. am citit pe FB. Esti decisa sa meri inainte cu ceea ce s-a intamplat? Nu ar fi fost mai bine sa ne lasi si pe noi sa incercam sa facem ceva? Ma gandeam ca are de-a face cu pm-le si magazinelul tau(btw: multa bafta! )insa Mica nu a avut probleme, numai dc cineva a fost rau cu tine...
I-am luat ieri pupei incaltari Tchaikovskifinally 2 perechi!Mie mi-a parut ca aveau mai multe si mai faine modele pt baieti, din pacate nu mai aduc marfa pana in toamna, dar ne-am descurcat cu ce au avut pana la urma.aaa si a trebuit sa o incalt cu una la terasa. Dar preferatii sunt cei alesi de mine
Moniland, voi in ce stadiu sunteti cu home sweet home?
Adriana, sanatate!vaz ca voi tot baiuri aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Lucicooo noutatile le citesti in grup.
eu sunt in "concediu" de odihna.
sa poarte pupa sanatoasa papuceii, sunt de calitate si merita banii.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Ce mai faceti ? Nu v-am uitat , insa nu prea mai am timp , mai am si eu o luna si incep jobul, de abia astept , intrucat e greu si acasa , sper sa nu ma plictisesc prea repede si sa vreau la bebita acasa. In rest suntem bine , nu depasim cele 11 kg , insa asta este , tine fata la silueta!
Votati-ne si pe noi
http://www.milupa.ro/club-milupa/concurs/1-iunie/galerie-inscrieri/data-inscrierii
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Va rog sunt singura inscrisa deocamdata , dati-ne si noua cat mai multe voturi
http://www.milupa.ro/club-milupa/concurs/1-iunie/galerie-inscrieri/data-inscrierii

Mergi la inceput