Zmeurici de iulie-august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
bely spune:
Olá tufa, cine doreste un ceiut si-o brioasa de la ora 16:00?? desi la voi deja e 17:30
La noi ploua, nu-mi vine sa cred cum s-a dat peste cap vremea aici
, sper sa fie frumos de joi incolo ca tot am liber sa ne plimbam cu zmeurica pe plaja. Ma uitam la semnatura lui pooh si giovei si am ramas surprinsa cum trece timpul si acusica incepem sa sarbatorim zmeureii cu 2 anisori
.
Voi le-ati dat cirese piticilor? Eu am cumparat in wk o lada de cirese si surpriza Patricia a adorat,nu i-am dat multe numai vreo 5-6 ca-mi era frica mai ales ca ea nu prea mananca fructe crude sa n-o baloneze sau mai stiu eu ce..si coincidenta sau nu la vreo 30 min. a inceput sa planga si aveam impresia c-o deranjeaza burtica,zici ca se scremea si cand am apasat-o usor pe burta aveam impresia ca-i putin tare... in fine, cum ea deobicei se constipa usor si ieri a facut doar cate 2-3 bilute i-am pus jumate de supozitor de glicerina, ma gandeam k poate vrea sa faca kk si nu poate, a facut cateva parturi si a eliminat supozitorul cu umpicut de kk, deci nu mult nu pot sa spun k a fost constipata.. o fi fost balonare de la cirese? Dupa vreo 30 min s-a calmat, dar acuma stau cu frica in san la fructe crude
.
noce spune:
Bely, nu-i dai deloc fructe crude? Eu ii dau de 2-3 ori pe zi, plus 1-2 sucuri de fructe sau legume, uneori doar asta mananca. Nu cred ca fac rau ciresele, si Filip papa cu spor. Cauza constipatiei este de obicei lipsa de cruditati sau prea multe produse de origine animala.
Acum, de cand cu caldura, are portie zilnica de pepene galben taiat cubulete si papat pe plaja.
Sa va zic sucul meu preferat: suc de portocale, afine, zmeura, mure, curmale - toate batute/blenduite. E ... 
Iar pe locul 2: suc de portocale, banana si cirese.
bely spune:
noce eu ii dau fructe crude, donsoara refuza categoric pana acum 2-3 luni, cu chiu cu vai manca frute din borcanas
..mai nou accepta un sfert de para sau o bucatica pepene galben, o bucatica de mar,,dar la cirese s-a aruncat cu o pofta nebuna, i-am dat vreo 5-6 dar cand am vazut-o haplea pe ele si ea ne fiind obisnuita cu fructe crude mi-a fost frica sa-i dau mai multe. Oricum o sa-i dau si in seara asta, adica cand ajungem acasa pe la 17:30 sa vad ce va zice si daca se va mai plange de burtica. Eu ador ciresele, sunt fructele mele preferate si cand eram gravida cu ea mancam multe, imi erau interzise din cauza diabetului gestational dar eu mancam pe furis ca nu le rezistam
probabil de aici si pofta ei pt cirese.
anemona27 spune:
Buna fetelor,de azi sunt mamica full time,a plecat mama in tara,cel putin o luna sta pe acasa,asa ca o sa intru mai putin pe net.
Bely a innebunit vremea asta de tot,si aici ploua de doua trei zile,m-am uitat acum pe accuweather si o sa ploau mereu in urmatoarele doua saptamani,ma apuca depresia.Prefer sa mor de cald decat sa ploua.
Alex la ora asta doarme somnul de dupa amiaza,nu stiu cum sa fac sa dormim si noi la ore normale,a plans o ora pana s-a culcat si acum nu pot sa-l trezesc.
Bine ca s-a mai animat atmosfera pe aici,am pus poze din Madrid si Toledo pe fb daca aveti chef sa le vedeti.
pooh spune:
Bau!!!Ce fac fetili?Eu la o berica,bantui pe net![]()
.Giova,la gradi ma intorc,nu la scoala
......Chiar si daca e vacanta,trebuie sa merg,CIC-ul mi se termina in 9 iulie,deci din 10 sunt in activitate.....mare lucru nu cred ca fac,ma bag la studiu individual,ca multe s-au schimbat in 2 ani....Dupa ce am nascut-o pe Timea,toata vara am mers,mi-am luat cateva saptamani concediu fara plata,sa putem pleca undeva.....Am luat-o cu mine,tare mult i-a placut,jucarii,hinti,biciclete,wow,a fost lumea ei....Acum nu stiu daca as putea cara doi copii dupa mine,vad eu cum fac
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Am pus si eu cateva poze pe FB
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
noce spune:
Bely, iarta-ma
scriu niste mesaje de ma enerveaza si pe mine
Ma bucur ca redescopera pitica fructele!
Cica ce mananca mamica in sarcina va papa si copilul cu pofta. La noi asa a fost cu pepenele rosu.
Anemona, spor si rabdare! Va reglati voi programul. Poti sa incerci sa-l tii o zi fara somnul de pranz ca sa adoarma devreme seara si sa se treazeasca mai devreme dimineata.
Pooh, lucrezi cu copii, ce dragut 
Motana spune:
Fetele din Bucuresti, mai merge cineva de 1 iunie la petrecerea DC din Cocor? Eu vreau sa merg, cu uliiasi, haideti, nu va tenteaza? Daca e, sa ne intalnim si noi un pic mai inainte caci acolo cred ca o sa fie zapaceala mare. aici aveti detalii.
ayda_m spune:
Motana venim si noi! Ar fi bine sa ne vedem inainte sa intram acolo
poze noi
minunile noastre
uliiasi spune:
Neatza, mamicutze cucuiete!
Haideti la cafea!
La noi deja e foarte cald, e greu de adormit seara, deja David nu mai suporta nimic pe el la somn, doarme mai dezvelit ca mine.
Saptamana asta sunam la gradinita, vom merge la Iannis, trebuie sa mergem sa facem analizele necesare, si cred ca de luni juniorul intra in colectivitate....E cea mai buna varianta din cate am vazut pana acum, daca se adapteaza, e super ok.
Da,da,fetele, mergem la distractie in Cocor! Parca vad ca o sa se sperie David de aglomeratie si zgomot si plecam de unde am venit....
Ayda, am vazut acum ca ai scris si tu, abia astept sa ne intalnim! Vii cu strumfii amandoi?
Motana, ce ti-a scris alinuk? E sau nu nevoie de minunata invitatie printata?
A, am incercat lacul amar de la farmacie pe unghiuta lui David (ca sa nu-si mai suga degetul). In afara de o criza de nervi de 10 minute in prima zi n-a avut niciun efect...parca il suge si mai cu ardoare, cu sau fara lacul respectiv pe unghii...
Unii zic sa fie lasat copilul in pace, ca renunta de la sine cand "se coace", probabil de la 3 ani incolo. Pe mine m-a dezvatat mama cand aveam 3 ani, bineintles cu toate cele puse pe deget. Oare as fi renuntat singura daca nu ar fi intervenit ea? Ca gestul asta de dus degetul la gura este absolut inconstient. Parca as vorbi cu un psiholog de copii despre chestia asta.
Gata, va pup, ma duc sa pun rufe la uscat, sa aveti o zi minunata! 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze