Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sunteti la umbra fetele?
eu tocmai am culcat piticul si am zis sa intru aici, inainte sa ma apuc de treaba.

am reusit sa pun ceva poze si filmuete de zilele trecute, facute cu tel., caci aparatul mi-e lene sa-l car dupa mine pe afara:
http://www.dropshots.com/smecherasii2011#date/2011-05-17/22:02:28

Elena ai mai pus ceva pe tine, de cand te-ai lasat de cura?
bafta maxima sa ai.
Flosideea of saracutul Denis....asa s eintampla in colectivitate. cum mai e acum? Insanatosire grabnica!
Ely_cta hai mai ca nu poti fi tot timpul cu David. e marisor, tu ai treaba, in curand creste burtica....trebuie sa mai stea si cu altii. Bine, la tine e problema nu la el.
Inutsa evita caldura, nu ai ce face. e greu de suportat si pt. noi, apoi pt. o ? Foarte bine faceti ca sunteti mai mult la tara, aer curat, racoare....
Uliiasi sper sa gasesti o cresa cat mai repede. super ca mergeti la intalnirea organizata de DC, sa ne zici cum a fost si sa faci poze multe.
Lucialu ce mai faceti voi? ai luat sandale pupei? le-am vazut si eu pe alea din Operei, cam la 170 lei sunt, dar firma Pablosky e renumita si face papuci de calitate. auzisem de ea de mult, am si vazut ceva modele. sunt super faini papucii din magazin...mai ales pt. fetite.
dar daca vrei de parc, din piele, eco, sau material, gasesti si in Euro la 35 lei, cu talonet si tot ce trebuie.

gata pauza, fug la bucatarie sa spal vasele si sa pregatesc pranzul pt. sot si pt. mine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Salutari si de la mine/noi.
Eu sunt la servicu, fetitele acasa cu tanti, Doina ii zicem. Toata lumea multumita, mai putin eu cu timpul. Noroc ca mama ma ajuta si imi face mancare din 2 in 2 zile sa am la fetite. Eu normal nu mananc si ma mentin bine la 55-56 kg. Din 3 iunie mergem la turci cu fetitele si in 11-14 un we prelungit la Amsterdam/Koln, dar doar noi 2.
Doina se ocupa sa invete fetitele pe olita, dar merge destul de greu. In fiecare zi le scoate la locul de joaca si mai nou le plimba cu autobusul. Cu kg lor stam la fel de "bine" Irina 11,3 si Laura 9,9. Cand ajunge la 10 kg ma imbata. In schimb sunt destul de lungane, zic eu, 88 cm Irina si 86 Laura. Vorbesc destul de mult, dar nu prea leaga cuvintele. Unele le zic corect altele le stalcesc. Irinus striga prin parc dupa baietel "biatul" .
Din pacate nu mai am timp de mine. Ajung sa ma spal pe par la ora 11-12 noaptea cu bigudiuri si alte chestii sa fiu aranjata pt serviciu. La slujba totul e ok. M-am obisnuit si imi si place.
Va pup si mi-e dor de voi si de zilele cand stateam la taclale pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

noce multumim frumos...cu albastru de metil incerc si eu cu gatul....asa m`am saturat...
giova eu dupa prima saptamana am rasuflat usurata ca n`a racit dar uite ca a 2`a ne`a pus capac.nasul ii curge inca,de tusit tuseste,cu toate ca azi`noapte pot sa zic ca am dormit ceva mai bine,febra face in continuare....bine nu suntem,dar suntem mai bine.are maraiala asta toata ziua,numai la mine in brate vrea,se joaca cred ca vreo 2 ore pe zi,in rest e la mine,lipit de mine si curg apele siroaie de pe mine,de dormit,la fel,la mine`n brate,nu mai are burtica,e mica mica ,vrea numai apa,lapte si iaurturi,pepene si ocazional capsuni.i`am cumparat ieri cirese(15 ron kg,cam fara gust) si nectarine si n`a vrut,a mancat vreo 5 cirese.nu mai stiu ce sa`i dau macar sa guste,ca nu`l oblig sa pape daca nu vrea,noroc ca ma poate tocai inca .
despre papuceii pabloski eu am fost tare multumita de o pereche de pantofiori,erau foarte bine facuti,si mai erau si foarte frumosi.au meritat banutii.
fug ca plange la usa si abia am venit de afara.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR DE MAI!!!

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Haideti la o , suc de morcovi.
Bia e matinala, impinge la carutul de papusi la ora asta
Noi mergem la tara iarasi, asa ca va urez un week-end fain!
Sanatate bolnaviorilor!

de si22+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Olá tufa, vad ca-i slaba activitatea pe aici, deh soare,caldura,terasa
Felicitari burticutelor pt ce poarta in pantec, adica pt cele 2 fetite si 1 baietel.
Giova, vazut freza iti sta bine din pacate cam greu il facem acasa, asa e si cu freza a mea, iar Edilinul e o maimutica intruchipata la cat de bine se catzara
Multa sanatate lui Denis
Vazut toate pozicile, avem niste zmeurei unul mai frumos de cat celalalt.
Noi suntem bine, avem zile cand mancam bine, avem zile cand tinem dieta asa ca sa nu ne ingrasam cumva, tot in jur de 10 kile ne invartim, cm nici numai stiu dar oricum arata bine pt varsta ei. Vorbim ambele limbi dar mai mult folosim a 3 a limba si prima in cazul lor adica bebeluseasca.. dar rostim multe cuvinte numai ca la legat nu prea ne strofocam. Abia asteptam sa mergem la bica doar ca mai avem de asteptat vreo 2 luni si tare greu mai trece timpul.
Week-end frumos va doresc la toata tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata,va poftesc la o aburinda,numai buna de servit.am cam tras chiulul de pe aici din motive "tehnice",a trebuit sa instalez o harta pt un gps care era compatibila doar cu windows xp,iar eu in pc am windows 7,asa ca am imprumutat o unitate cu xp,si toate parolele le aveam in unitatea mea .asa ca acum ma revansez
noi zilele astea am fost numai pe afara,am profitat de caldura si am fost ba la porumbei,ba in parc,ba la ziua copilului sarbatorita anticipat,unde am vazut ponei,dar n`a vrut Denis sa se plimbe cu unul,ieri a fost si ziua surorii mele,numai pe acasa n`am stat.veneam acasa doar seara la nani...Denis cum se trezeste spune pa si nici nu te mai intelegi cu el pana nu iesi,iar cand intram in casa,sa mancam de ex,cum intra pe usa face iar pa.
de raceala a cam scapat,mai are putini mucisori,doar se mai umezeste nasucul,de fapt aseara i`am sters nasucul cu servetel si azi dimineata era curat curat.de tusit fff rar,cu mancarea vad ca de ieri iar cere,nu mai are burtica deloc,ce inseamna 1 saptamana de boala .dar nu`mi fac griji ca indata ce se va simti in stare,iar va cere papa din 2 in 2 min.
azi ca un facut s`a trezit la 7 si 15 min ,el care toata saptamana trecuta s`a trezit la cel tarziu 6 si 20.i`am zis ca mergem la gradi si n`a vrut,chiar dadea sa planga cand am iesit pe usa,dar ajunsi acolo avea zambetul pe sub mustata,am mers de manuta pana la sala si a facut cioc-cioc si a intrat singur,fara sa`l ia cineva in primire.eu binenteles ca am avut iar emotii mari pt ca ma gandeam ca o luam de la capat cu plansetele si tot,n`am prea putut dormi din cauza asta,dar Denis continua sa ma surprinda.stie el ca e bine acolo...ma gandesc eu
bely se pare ca zmeureii nostri seamana .Denis toata ziua canta,pe limba lui,cuvinte are putine in vocabular,cel mai nou fiind "mimi",care sunt eu cand ma cearta .la capitolul greutate,noi ne invartim undeva pe la 11 kg,iar lg,habar n`am,ar trebui sa`i mai fac si eu un "bilant"acasa.
Giova n`am apucat sa`ti zic ca m`am distrat teribil cand iti vedeam picii ce frumos se aruncau ei de pe canapea,Edi e un curajos..si Denis s`a amuzat .felicitari si pt olita,ca uitasem.
Moniland ma bucur ca Doina este o bona potrivita pt papuselele tale,cu greutatea nu`ti fa griji,sunt fff bine amandoua,trebuie sa aiba siluete,nu?mai ales ca veti pleca in concediu .te cred ca nu mai ai timp pt tine,de asta mi`e si mie frica,eu una nu ma mai intorc la fostul loc de munca pt ca acolo lucram cate 12 ore,iar zilele trecute mi`a zis contabila ca se sta si pana la 21 la servici,iar eu la ora aia culc copilu`,asta dupa baita si tot.acum am zis ca trebuie sa caut altceva,sa fac altceva,sa vedem ce`o iesi .si Denis e pus pe olita la cresa,acasa nici nu vrea sa auda sa stea dezbracat pe ea,zici ca are ace,dar acolo sta si cate 30 min,dar fara rezultat pana acum.
ma duc sa aranjez putin in camera jucariile lui Denis si apoi ma bag la facut clatite,ca zboara timpul....va pup,mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hello,tufa!!!!Intr-adevar se vede ca e cald si frumos afara,tare greu ajung in fata calculatorului....Noi suntem bine,mai mult afara decat in casa....Ma cuprinde depresia cand ma gandesc ca peste o luna si un pic incep serviciulMa tot gandesc cum sa fac cu Balazs,cu Timi,e vacanta,gradinitele sunt inchise,probabil la soacra,eventual din cand in cand le iaui cu mine,pana incepe noul an scolar.....Moni,bine ca ai dat un semn,te cred ca ai programul fff. aglomerat...bine totusi ca esti multumita de bona.Va las,fug la pedichiuraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,se pare ca s-a acomodat Denis!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Noi am fost pelcati in weekend la Alba, au fost zilele orasului si bunicul a fost premiat de catre stafful primariei, la categoria cei mai vechi mestesugari din oras. Noi ne-am uitat camasile pe umerase in cuier, asa ca am mers in tricouri, dar nu conteaza.
In rest a fost frumos, vreme buna, copiii s-au simtit bine, noi la fel.
a fost si ziua finutului, vineri, asa ca am plecat direct la el cu cadoul si tortuletul.
voi pune poze zilele urmatoare.

sunt prinsa tare...am dat azi drumul la un mag. cu hainute pt. copii 0-6 ani. magazinul e on-line trimit mail cu detalii in contul comun.

Moniland ma bucur ca totul e ok la voi. te asteptam mai des pe aici. de la job nu poti intra?
Inutsa cum ati petrecut la tara?
si Edi e matinal, doar in weekend. In rest se trezeste la ora 8.
Flosideea ma bucur ca totul e ok cu Denis. super repede s-a acomodat la cresa.
Pooh mergi zilnici la scoala? si daca e vacanta? macar ii ai pe socrii langa tine. ei il vor tine pe Balazs din toamna?
si per mine ma apuca depresia ca se termina cu banii. deocamdata nu am gasit nimic d emunca, si vreau sa incep, daca e numai din toamna...acum sa vedem ce oferte apar.

fug sa mananc, ca nu am apuc inca.
si o sapt. buna sa aveti.

va si o sapt. frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput